Κυριακή 12 Μαΐου 2019

ΗΛΙΟΣ ΤΡΙΓΩΝΟ ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ R 14/10


Ο Ήλιος από το ζώδιο του Ταύρου συναντά με τρίγωνο τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω.
Μια καταπληκτική όψη ( που αν ήταν σε ορθή φορά θα έφερε πιο σημαντικά οφέλη ) για τους Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους, Ιχθύς, Σκορπιός που έχουν Πλανήτες και Ωροσκόπο από την 20* έως την 25* μοίρα.
Νιώθεις ότι αποκτάς μια δύναμη που μοιάζει με " ωρολογιακή βόμβα " και αγγίζει πολλούς δυναμικούς τομείς, όπως το επάγγελμα και η σεξουαλικότητα.
Σου δίνει μια τονωτική ενέργεια στο να καταφέρεις να δώσεις λύσεις και να πάρεις πρωτοβουλίες. Η αναδρομή του Πλούτωνα σε κάνει να ψάξεις για βαθύτερα ενδόμυχα εργαλεία απόκτησης μιας καλύτερης προσωπικότητας και να εξετάσεις ξανά που βρίσκεται η ενέργεια σου.
Ήρθε ο καιρός για να εντοπίσεις τα αδύνατα σου σημεία, να τα ξηλώσεις, να απομακρύνεις '' σκουπίδια " που έρχονται από παλαιότερες αναμνήσεις και γεγονότα, να δώσεις το προσωπικό σου τόνο στη ζωή.
Αυτή η μεταμόρφωση πρέπει να είναι κυρίαρχη αυτό το διάστημα, μια που ο Ήλιος αντιπροσωπεύει την ίδια σου την ύπαρξη, την αρχή όλων, την ύπαρξη σου. Χρειάζεται αυτοέλεγχος των αρνητικών σημείων που σε καθυστερούν, να τρέξεις μπροστά και να καταφέρεις το κατορθωτό.
Αλλάζοντας το πώς βλέπεις τα πράγματα, τις εντυπώσεις σου που είχες μέχρι τώρα για την ζωή και την δική σου πορεία μέσα στο κόσμο.
Η κυριαρχία σου είναι δική σου μέθοδος, που πρέπει να επαναπροσεγγίσεις.




                                                             ΤΑΡΟΣΟΦΟΣ
                                                       Αναλυτής Αστρολογίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου