Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2018

ΟΙ ΔΕΣΜΟΙ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ.


Η αλλαγή των Δεσμών της Σελήνης σηματοδοτεί την αλλαγή της προσωπικής κατεύθυνσης.
Η Δεσμοί παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο καθώς καθορίζουν την προσωπική μας εξέλιξη και τα καρμικά μας κατάλοιπα των προηγούμενων ενσαρκώσεων.
Η επιρροή του Νότιου Δεσμού στην ζωή μας λειτουργεί σαν το μονοπάτι που έχει ακολουθήσει η Ψυχή και αισθάνεται πιο οικεία.
Όμως η Ψυχή στην παρούσα ζωή έχει επιλέξει ένα καινούργιο που θέλει να ακολουθήσει, όμως αυτό το μονοπάτι την φοβίζει. Θέλει να πάει προς την επιλογή όμως κάθε φορά που προσπαθεί να απελευθερωθεί από τα δεσμά της οπισθοχωρεί, καθώς δεν είναι έτοιμοι ακόμα να ακολουθήσει το δρόμο της ολοκλήρωσης.
Παραμένοντας επί μακρόν στο Νότιο Δεσμό, που κυβερνά ο Κρόνος, παραμένει σε ένα περιβάλλον που μπορεί να διαχειριστεί αλλά δεν αισθάνεται ότι έχει εκπληρωθεί ως εξελικτική πορεία στο Τώρα.
Τι πρέπει να κάνουμε?
Να μπορέσουμε να ακολουθήσουμε ένα άλλο δρόμο, άγνωστο στην αρχή, λυτρωτικό στην συνέχεια. Ο Βόρειος Δεσμός που έχει ως κυβέρνηση το Δία, και αυτό τα λέει όλα, είναι ο δρόμος του πεπρωμένου, της ανάπτυξης, της εξέλιξης, του ολοκλήρωσης.
Είναι εύκολο ο δρόμος προς το Βόρειο Δεσμό?
Ο δρόμος είναι πιο εύκολος αν ο Βόρειος Δεσμός κάνει καλές όψεις με άλλους Πλανήτες που βοηθούν να επιτύχει την εξέλιξη πιο εύκολα. Οι αρνητικές όψεις δείχνουν τα προβλήματα που θα αντιμετωπίσει η Ψυχή προς το λυτρωτικό της δρόμο και μάλιστα μπορεί πολλές φορές να προσπαθεί άσκοπα ή να μη μπορεί να ξεφύγει από την παλιά της ζωή με αποτέλεσμα την αυτολύπηση, την κατάθλιψη, την θλίψη.
Όσοι έχουν το Βόρειο Δεσμό στο ίδιο ζώδιο με τον Ήλιο τους τότε ανοίγουν εύκολα δρόμους να ακολουθήσουν αυτό που επιθυμεί ο Ήλιος του. Οι όψεις του Νότιου Δεσμού με Ήλιο και Σελήνη δημιουργούν αναχώματα και δεν αφήνουν το Ήλιο του ατόμου εύκολα να διαβεί την εξελικτική πορεία και να αναλώνει δυνάμεις χωρίς την απαιτούμενη επιτυχία .

Όμως δεν μπορούμε να διαβούμε την δυσκολία της ακολουθίας του Βόρειου Δεσμού αν δεν φτάσουμε σε μία αυξημένη συνειδητότητα. Αυτό μεταφράζεται να προχωρήσουμε σε ένα πεδίο που θέλει προσπάθεια και λέγεται νοητικό. Είναι το φιλοσοφικό μονοπάτι που βασίζεται στο να λύσω υπαρξιακά ζητήματα που σχετίζονται με την ανάλυση της ουσίας της ζωής.
Η ζωή είναι το να μην μπορώ να προχωρήσω σε αξιακό επίπεδο ανάλυσης των δυνατοτήτων μου ή να ξέρω γιατί Υπάρχω και γιατί βρίσκομαι εδώ ?
Η ανάλυση αυτή γίνεται δια μέσου της γνώσης η οποία συμπεριλαμβάνει την μελέτη φιλοσοφικών, ψυχολογικών, θρησκευτικών βιβλίων ή τις σπουδές σε ανάλογους τομείς που δημιουργούν την έξοδο από το τετριμμένο και το γνωστό που στο τέλος γίνεται κουραστικό και επώδυνο.
Όσο γρήγορα γίνει η μετάβαση στις επιταγές του Βόρειου Δεσμού τόσο πιο ευχάριστη θα γίνει η ζωή μας. Συνήθως έρχεται μέσω μιας " προσωπικής καταστροφής " ή ενός αδιεξόδου αν παραμείνουμε προσηλωμένοι στο εύκολο και το γνωστό. Όσο πιο γρήγορα δουλέψουμε τις ανάγκες μας που μας τις φανερώνει η λειτουργία της ψυχής, όταν έρχεται σε επαφή με το νοητικό πεδίο, τόσο πιο εύκολο γίνεται ο " νόμος της κατάκτησης ". Τόσο πιο εύκολο ακούμε και ακολουθούμε την Συμπαντική επιταγή.
Που μας έχει δοθεί ως Πεπρωμένο .

Η σημασία των Δεσμών είναι απαραίτητη σε κάθε Αστρολογική Ανάλυση. Η ανάλυση τους είναι αυτοσκοπός.



                                                              ΣΕΛΗΝΗ
                                                    Μεταφυσική Αστρολόγος




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου