Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2018

ΕΡΜΗΣ ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΣΤΟ ΤΟΞΟΤΗ 17/11

Τελευταία αναδρομή του Ερμή για το 2018 και γίνεται στο ζώδιο του Τοξότη επηρεάζοντας όσους έχουν γεννηθεί από την 0* έως και την 13* μοίρα των ζωδίων του Τοξότη, Διδύμων, Παρθένων και Ιχθύων έως τις 01/12.
Ύστερα θα γυρίσει για ένα μικρό διάστημα στο ζώδιο του Σκορπιού μέχρι της 06/12 επηρεάζοντας του Σκορπιούς, Ταύρους, Υδροχόους και Λέοντες από την 27* μοίρα έως και την 29* μοίρα. Επηρεάζει επίσης και όσους έχουν ανάδρομο Ερμή στα ζώδια του Τοξότη και του Σκορπιού στις αντίστοιχες μοίρες που αναφέρονται πιο πάνω .
Επηρεάζει και τους αντίστοιχους Ωροσκόπους όλων των ζωδίων που προαναφέραμε.
Με ανάδρομο τον Ερμή συνήθως πρέπει να αποφεύγουμε ζητήματα που έχουν να κάνουν με συμφωνίες, έγγραφα, υπογραφές, ταξίδια, αγορά αυτοκινήτου, αγορά ηλεκτρονικών συσκευών και επικοινωνιακών μέσων. Αυτό δεν σημαίνει ότι σταματά η ζωή μας, αλλά προσπαθούμε εφόσον είναι εφικτό να κερδίσουμε χρόνο στο να επανέλθει σε ορθή φορά.
Ο άξονας βέβαια της πρώτης αναδρομής Τοξότη / Διδύμου μας μιλά και για ζητήματα που έχουν να κάνουν με ιδρύματα πανεπιστημιακού επιπέδου , μεταναστευτικού, δικαιοσύνης, θρησκείας όπου θα επικρατεί ένα κλίμα ασυνεννοησίας και αμφισβήτησης.
Ήδη παρατηρούμε μία ανάφλεξη αυτών των θεμάτων καθώς οι συζητήσεις για τα ιδιωτικά πανεπιστήμια έχουν επανέλθει, η δικαιοσύνη ψάχνει παλιές υποθέσεις που έρχονται από τα παλιά. Όσο αφορά ζητήματα θρησκείας αυτά έχουν πάρει μια διαδρομή χωρίς όριο.

Στην επιστροφή του Ερμή στον άξονα Σκορπιού / Ταύρου θα ασχοληθούμε περισσότερο με οικονομικά σε όλο το εύρος τους. Είτε αυτά αφορούν συντάξεις, δάνεια, χρέη, εφορία, κληρονομιές όσο και τις μισθωτές απολαβές. Θα επανέλθουν ζητήματα του παρελθόντος που έμειναν άλυτα για να επικρατήσουν δεύτερες σκέψεις και θα προκληθούν αντιδράσεις.

Γενικά θα μας απασχολήσουν ζητήματα που μας είχαν απασχολήσει από τις 28/10 και θα πρέπει να πράξουμε ενδοσκόπηση ως προς τις κινήσεις μας. Πρέπει να δούμε τι φταίει, ποιος φταίει, τι κάναμε λάθος και να εντοπίσουμε τα αδύνατα μας σημεία.
Προετοιμασία δηλαδή για την επιστροφή του Ερμή σε ορθή φορά και την τέλεση των απαραίτητων κινήσεων για να τρέξουμε μπροστά .
Ο χρόνος ας σταματήσει λίγο, για να επανέλθει η σκέψη.



                                                       ΤΑΡΟΣΟΦΟΣ
                                                  Αναλυτής Αστρολογίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου