Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2018

ΗΛΙΟΣ ΤΡΙΓΩΝΟ ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ R 11/09

Η καλύτερη όψη του Ζωδιακού για όσους λατρεύουν την Εξουσία, όσο και αν σας φαίνεται παράξενο, αυτό το τρίγωνο σε οδηγεί πολύ ψηλά π.χ. υπάρχει στο Χάρτη της Μέρκελ.
Οι ευνοημένοι είναι οι Παρθένοι επί το πλείστον και οι Αιγόκεροι, Ταύροι,  Καρκίνοι, Σκορπιοί που έχουν Πλανήτες, Ωροσκόπο, Μεσουράνημα από την 15* έως και την 20* μοίρα.
Για να έρθει το επιδιωκόμενο πρέπει πρέπει να μεταμορφωθείς από " παθητικός παίκτης " σε μονοπάτι που οδηγεί στην κορυφή. Πως γίνεται αυτό? Σίγουρα με την επιβολή στους άλλους, αφού καταλάβουν πρώτα ότι είσαι ο Ηγέτης. Θα μου πείτε " δεν υπάρχουν όρια " ? Ο Πλούτωνας δεν επιδέχεται όρια, καθώς λειτουργεί με κίνητρα " κατώτατου εαυτού ". Για αυτό πρέπει να μεταμορφωθείς σε ένα Ον που ξέρει τι είναι, για να αποφύγει το " σκληρό πρόσωπο " που θα επιφέρει την υποδούλωση των άλλων ( θυμίσου την Μέρκελ που κατέκτησε την Ευρώπη ) .
Οπότε αν θέλεις εργασία θα την βρεις και θα γίνεις το " αφεντικό " , αν ξεκινήσεις το δικό σου επάγγελμα θα γίνεις " ο άρχοντας " στο είδος σου. Υπάρχει και η άλλη μορφή η πιο σκοτεινή, να κάνεις την σεξουαλική σου ζωή έτσι, στο να " ελέγχει " τον άλλον.
Κάποιοι θα συμφωνήσουν ότι αυτά είναι λίγο σκοτεινά έως μη Ηθικά. Μα εδώ δεν μιλάμε για Κρόνο αλλά για Πλούτωνα.
Την ίδια μέρα περίπου που λειτουργεί η όψη αυτή, έχουμε και το εξάγωνο Δία / Πλούτωνα R που κορυφώνει όλα τα προηγούμενα.

Μην χάνετε την ευκαιρία λοιπόν.. .



ΤΑΡΟΣΟΦΟΣ
Αναλυτής Αστρολογίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου