Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2018

ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ 09/09


Η ανάπαυλα με την Αφροδίτη στον Ζυγό τελείωσε καθώς μετακινείται στο ζώδιο του Σκορπιού, σε ένα ζώδιο που είναι σε αδυναμία .
Όλο αυτό το διάστημα και μέχρι τις 05/10 που θα είναι σε ορθή φορά γιατί μετά θα κάνει αναδρομή, θα βγάλει το " σκληρό της πρόσωπο ". Στο ζώδιο του Σκορπιού που κυβερνάται από τον Πλούτωνα και παραδοσιακά από τον Άρη θα θελήσει να έρθει " αντιμέτωπη " με την σκληράδα και την Κόλαση. Της αρέσει ή όχι, θα βγάλει σκληρά συναισθήματα που περιλαμβάνουν κτητικές δυνάμεις, υπέρμετρη ζήλια, κολαστικά δρώμενα, μαγικά φίλτρα, παρακολούθηση, επικλήσεις ανωτέρων δυνάμεων, κολαστικές στιγμές. Μα γιατί το κάνει αυτό? Απλούστατα φίλοι μου, η συνύπαρξη με Άρη και Πλούτωνα βγάζει όλο αυτό το σύνδρομο μια που όσοι ασχολείστε με την Αστρολογία γνωρίζετε ότι είναι μία " καταστροφική " συνύπαρξη.

Όμως μόνο αρνητικά έχει αυτή η διέλευση? Όχι βέβαια. Θα προσφέρει χρήματα από οποιαδήποτε πηγή, έντονη σεξουαλική ζωή, κλίση προς μαντεία, ενόραση, ψυχολογία, ψυχή, και σκοτεινές " αποστολές ".
Θα μου πείτε " λίγα δεν είναι " ? Αν τα δούμε ως ελεύθερη άποψή φαίνονται λίγα, αν τα δούμε μέσα από ένα " μυητικό " πλαίσιο τότε είναι πολλά. Ας αναφέρουμε ένα παράδειγμα.
Αν ρωτήσετε οτιδήποτε αυτό το διάστημα γυναίκες με έντονα στοιχεία Σκορπιού, θα σας απαντήσουν για μελλοντικά γεγονότα που σίγουρα θα έχουν αυξημένο βαθμό επιτυχίας. Είναι επίσης η " τελετουργική μαγεία " της σεξουαλικότητας που υπερβαίνει τα ερωτικά προφίλ των άλλων ζωδίων.

Οι Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύς ευνοούνται υπερμέτρα από την διέλευση, μαζί με τους Αιγόκερους και Παρθένους. Δημιουργεί προβλήματα στους Ταύρους, Υδροχόους, Λέοντες.

" Χαμένοι " της υπόθεσης είναι οι άντρες που διατηρούν είτε παράλληλη σχέση, είτε δεν αφιερώνονται στην ερωτική " ακολασία " και οι γυναίκες που χρησιμοποιούν σε μέγιστο βαθμό τα αρνητικά αυτής της διέλευσης . Επειδή είναι μία διέλευση του 8ου οίκου θα έχει ως συνέπεια να υποστούν ψυχοαναγκασμούς, φυγή προς την ψυχανάλυση και ψυχιατρική συμβουλή όπου κρίνεται απαραίτητο. Ίσως σας φαίνονται παράξενα όλα αυτά, αλλά αν καταλάβετε τι σημαίνει 8ος οίκος και Πλούτωνας, τότε θα μπορέσετε να αποφύγετε τις δύσκολες καταστάσεις, γιατί μην το ξεχνάτε ότι έχουμε και την αναδρομή της στο ίδιο ζώδιο .





ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΣ
ΑστροΨυχολόγος 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου