Πέμπτη 30 Αυγούστου 2018

ΤΑΡΩ ΤΟΥ ΜΗΝΑ: ΑΥΤΟΚΡΑΤΕΙΡΑ


Η κάρτα του μήνα είναι η Αυτοκράτειρα, μία κάρτα ευνοική για τα Ταρώ.
Η σημασία της υποδηλώνει μία αρμονία και ισσοροπία που χρειαζόμαστε αυτό το μήνα μια που έχουμε επανέλθει στην καθημερινή ενασχόληση. Δεν φτάνει μόνο αυτό καθώς υποδηλώνει την " εγκυμοσύνη " είτε σε φυσικό επίπεδο, είτε σε μεταφυσικό και μεταφορικό. Είναι η εποχή που τα σχέδια πρέπει να πάρουν μία μορφή πρώτης εντύπωσης, ώστε να αναλάβει η δράση. Είναι η δύναμη εκείνη της φροντίδας και της εμπιστοσύνης που πρέπει να δείξουμε στα ταλέντα μας και να ανασύρουμε από μέσα μας την συμπαντική αρμονία που ολοκληρώνεται μέσω της Αγάπης. Ο βαθμός της επιτυχίας όλων των σχεδίων εξαρτάται από το πόσο εμείς μπορούμε να ανταποκριθούμε στο κάλεσμα της, για να μπορέσουμε να ξεπεράσουμε " αμαρτήματα " που μας στοιχειώνουν.
Δηλώνει την αφθονία, τα χρήματα και τα πλεονεκτήματα που έχουμε ως άνθρωποι αν η συμπεριφορά μας μετατοπιστεί απο τις γήινες συνήθειες του συρμού και τις προεκτείνουμε σε άλλους κόσμους που " υπάρχουν ανάμεσά μας ". Αυτός είναι νοητός μόνο, σε όσους μπορούν να πετύχουν ωριμότητα και ευγνωμοσύνη.

Βέβαια επειδή είναι γυναικεία Κάρτα υποδηλώνει και το τρόπο που μία γυναίκα συμπεριφέρεται. Στην αρνητική μορφή δημιουργεί " πληγές " εγωισμού και εμποδίζει την αρμονική δυνατότητα επίλυσης των πάντων. Αυτή η γυναίκα μπορεί να είναι η σύντροφος, η μητέρα, ή ένα οικείο πρόσωπο που εμποδίζει την προσπάθεια χρησιμοποιώντας την εξουσία της. Αυτή η εξουσία όμως αντιβαίνει την αρμονία. Η εξουσία δεν βοηθά, περιορίζει και αντιστρέφει τους όρους του παιχνιδιού παίζοντας το δικό της παιχνίδι των " απόλυτων ορμών ". Έτσι αρχίζει η Δυστυχία.

Οι γυναίκες θα έχουν το πρώτο ρόλο αυτό το μήνα, νομίζω ότι το διαπιστώσαμε ήδη με τον πρόσφατο ανασχηματισμό, όπου κρύβει γυναικεία μυστικά και κρυφά πρόσωπα. Είναι και μήνας που η εγκυμοσύνη των γυναικών ευνοείται και σχέδια καλλιτεχνικής υφής και γυναικείου προσανατολισμού και ύφους.
Σίγουρα οι γυναίκες θα πρωταγωνιστήσουν αυτό το διάστημα και είναι αυτές που θα δώσουν το τόνο, άλλοτε θετικά και άλλο αρνητικά. Ως φιγούρα ξωτική.



ΣΕΛΗΝΗ
Μεταφυσική Αστρολόγος 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου