Δευτέρα 20 Αυγούστου 2018

ΗΛΙΟΣ ΤΡΙΓΩΝΟ ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ 25/08


Η μετακίνηση του Ήλιου στην Παρθένο ξεκινά με ένα τρίγωνο με τον Πλανήτη της ανατροπής, της εξέλιξης και της προοδευτικής ζωής τον Ουρανό. Παρότι ο τελευταίος είναι ανάδρομος δεν αφήνει την δημιουργική του διάσταση και τις ξαφνικές κινήσεις του σε ζητήματα εντύπωσης, ουσίας και αλλαγών έξω από τα όρια.
Επειδή η Παρθένος έχει σχέση με τα επαγγελματικά και ο Ταύρος που βρίσκεται ο Ουρανός με τα οικονομικά, εκεί θα δούμε τις εξελίξεις με θετικό πρόσωπο.
Η όψη αυτή αφορά το πρώτο δεκαήμερο και κυρίως όσους έχουν Ήλιο, Σελήνη, Άρη, Ερμή, Αφροδίτη, Ωροσκόπο, Μεσουράνημα από την 0* έως και την 6* μοίρα. Αφορά τα ζώδια Ταύρος, Παρθένος, Ιχθύς, Καρκίνος και Αιγόκερως και όσοι έχουν αυτή την όψη στο Γενέθλιο τους Χάρτη .
Η επιτυχία όμως έρχεται μέσα από ανοίγματα, από προβολή, από μέσα κοινωνικής δικτύωσης, από πρόσκληση των αλλαγών, μέσω ανοιχτού μυαλού και ανατρεπτικών συνταγών.
Πάντα τα γήινα Ζώδια επιζητούν την σταθερότητα και την παραμονή στο έχειν, κάτι όμως που δεν θέλει ο Υδροχόος που φέρνει την άλλη άποψη και την μη τήρηση των συνταγών του Τώρα.




ΤΑΡΟΣΟΦΟΣ
Αναλυτής Αστρολογίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου