Σάββατο 18 Αυγούστου 2018

ΔΙΑΣ ΤΡΙΓΩΝΟ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ R 19/08

 

      ''Το μαγικό δίχτυ''

Μια ερωτική σχέση με τη ζωή φτάνει στο τέλος της....ένα μακροχρόνιο τυχερό τρίγωνο μεταξύ του Δία κοσμικό σημάδι του διαφωτισμού και του Ποσειδώνα της εσωτερικής πνευματικής φλόγας κορυφώνεται.
Μια όψη που προσφέρει το πιο εύκολο και πιο ευχάριστο τρόπο έκφρασης του εσωτερικού εαυτού.....
Είναι όψη αγάπης σε σχέση με τη πνευματική ζωή που παρακινεί....και όχι της γνώσης η της σοφίας.

Από τη 15*του Σκορπιού ο Δίας, τη μοίρα της πραότητας με τον χαραχτήρα του ανθρώπου να γίνεται πιο ανθρώπινος και ελεήμων, με το ρόλο του να είναι ανθρωπιστικός και κοινωνικός και από  τη 15* του Ιχθύ ο Ποσειδώνας, η μοίρα της επαγρύπνησης με ισχυρή προσκόλληση και φαντασίωση, λένε πως είναι καιρός για για πνευματικές εκδηλώσεις ή για τη δημιουργία ενός καλλιτεχνικού έργου μεγάλου βάθους και ομορφιάς .
Η επιβίβαση στο όνειρο και δημιουργική απεικόνιση ( νεράιδες, παραμύθια, γοργόνες, κάστρα, παλάτια στο βυθό της θάλασσας) είναι ότι καλύτερο για να πέσει η αυλαία της όψης......είναι ένα νησί ειρήνης σε έναν ωκεανό τρέλας μεταξύ δύο Θεών......κάντε το ταινία, βιβλίο ή απλώς ζήστε το !!!
Ένα πραγματικά μαγικό μείγμα, γεμάτο ευκαιρίες για την επαναφόρτιση των συναισθηματικών σας δεξαμενών ή για να κάνετε ελιγμούς μέσω αυτού του ωκεανού της συγκίνησης και των ευκαιριών.
Η ανάπτυξη και η επέκταση αυξάνεται από τον τομέα του Ποσειδώνα, αφού ο Σκορπίσιος Δίας καλεί όλους να περάσουν μέσα από τις υλικές ψευδαισθήσεις, στη βαθύτερη πραγματικότητα,  με θαρραλέα αποφασιστικότητα να αντιμετωπίσετε τόσο τη πραγματικότητα της επιφάνειας όσο και της σκιάς, αγκαλιάζοντας την αλλαγή με πλήρη παρουσία και όχι χειραγωγώντας καταστάσεις από τη κτητικότητα ή το φόβο της απώλειας.
Επιδιώξτε τη βαθύτερη έννοια των πάντων!!!



Cahya
Ενορατική Αστρολόγος 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου