Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2018

ΑΡΗΣ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ. ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ ΜΕΡΟΣ Α.

Η μετακίνηση του Άρη και η ορθή επαναφορά του στο ζώδιο του Υδροχόου δίνει μία άλλη διάσταση, καθώς στο ζώδιο του Ουρανού επιζητά ελευθερία κινήσεων σε ευαίσθητους τομείς.
Επειδή ο Άρης φέρνει πάντα γεγονότα και δημιουργεί εκρήξεις, αλλά και ξεκινήματα με έντονη δραστηριότητα, χρειάζεται η ορμή να πάρει πιο " Ουράνια μορφή ". Το καινούργιο δεν μπορεί να μην εισέλθει και το παλιό ή θα αλλάξει ή θα αποχωρήσει. Αυτό φαίνεται λίγο δύσκολο για τα Ζώδια του Σταθερού Σταυρού που θεωρούν το " κατέχω " νίκη. Νίκη στην παρούσα κατάσταση είναι να αλλάξω εγώ συνήθειες και να αποκτήσω τον αέρα του καινούργιου εαυτού. Χωρίς αναπροσαρμογή μυαλού δεν υπάρχει ελπίδα, καθώς κάθε αντίσταση θα δημιουργήσει έκρηξη, όπου θα επιφέρει τσακωμούς αλλά και προβλήματα υγείας.

Για τους Υδροχόους είναι καθοριστικό αυτό το τρίμηνο να κάνουν πράξη την αχαλίνωτη ενέργεια που τους διακατέχει ιδιαίτερα για αυτούς που έχουν ζώδιο εκεί. Για τους ωροσκόπους δημιουργεί υπερένταση, ατυχήματα, φλεγμονές και ιώσεις. Η ενέργεια του Άρη πρέπει να γίνει αυτοσκοπός ξεκινημάτων, δυναμικών λύσεων, σεξουαλικής διέγερσης και όχι καταπιεστικής και εκδικητικής μανίας. Σίγουρα τα οφέλη είναι περισσότερα από τα άλλα Ζώδια του Σταθερού Σταυρού.

Για τους Σκορπιούς ξεκινά ένα διάστημα τρεξίματος πάνω σε θέματα οικογένειας, μητέρας , ακινήτων και γενικά μία δυσαρέσκεια στην δουλειά ή συγκρούσεις εκεί. Εντός του σπιτιού το κλίμα θα είναι έντονο και οι απόψεις κυριαρχικές από τα μέλη . Πρέπει να προσέχουν τα οικογενειακά σας άτομα από κτυπήματα και εσείς από ληστές ή κακόβουλους ανθρώπους.

Για τους Λέοντες θα υπάρξουν συγκρούσεις με τους άλλους , συνεργάτες,  συζύγους, φίλους , συντρόφους με αποτέλεσμα οι διαξιφισμοί να οδηγήσουν σε εκρηκτικές καταστάσεις και χρειάζεται σύνεση. Βέβαια ο Άρης δεν είναι οπαδός της σύνεσης, οπότε πάμε για ένα αγώνα και όποιος κερδίσει. Η σύγκρουση μπορεί να φέρει από ένα λεκτικό διαξιφισμό, φανερούς εχθρούς,  διαζύγιο, ατύχημα ή θέμα υγείας του συζύγου / της συζύγου.

Για τους Ταύρους τα πράγματα στο επαγγελματικό τομέα οξύνονται μεταξύ των εργοδοτών ή με άλλων ανταγωνιστών. Είτε θα επιχειρήσετε το καινούργιο, είτε θα υποστείτε την οργή των άλλων. Θα έχει επιπτώσεις η διέλευση σε πατέρα ή σύζυγο οπότε θα δημιουργήσει όξυνση και στο σπίτι σας. Η διέλευση από το Μεσουράνημα επηρεάζει άμεσα το Πεπρωμένο και αυτό είναι καταστρεπτικό ως προς την ατομική συνέχεια.


Συνεχίζεται....



ΤΑΡΟΣΟΦΟΣ
Αναλυτής Αστρολογίας 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου