Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2018

ΑΡΗΣ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ. ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ ΜΕΡΟΣ Β

Όπως αναφέραμε σε προηγούμενο κείμενο μας, ο Άρης στον Υδροχόο που κάνει Διέλευση σε ορθή φορά πλέον, βοηθά τα ζώδια του Αέρα και της Φωτιάς σε λιγότερη όμως δυναμική.

Όπως είπαμε ο Υδροχόος καλείται με την δυναμική του Άρη να κάνει ζωτικά ξεκινήματα λόγω της έντονης ενέργειας που φέρει ο Άρης. Δεν πρέπει να πέσει στην παγίδα της νευρικότητας και να αναλώσει δυνάμεις σε δευτερεύοντα ζητήματα που του χαλούν την διάθεση και που δημιουργούν νευρικότητα προς τους άλλους και προς τον εαυτό του. Επαγγελματικά ζητήματα, ανάτασης και απαίτησης ευνοούνται, ενώ όσοι έχουν Ωροσκόπο Υδροχόο να προσέξουν τα ατυχήματα, τις ιώσεις, πονοκεφάλους και προβλήματα με το αίμα.

Για τους Ζυγούς η δυναμική μεταφέρεται σε ζητήματα που εμπεριέχουν αξιοποίηση ταλέντων, νέων επιχειρηματικών σχεδίων, θέματα με παιδί, νέους έρωτες και παραπάνω διασκέδαση. Είναι τομείς που σας δημιουργούν παραπάνω δημοσιότητα και νέους φίλους που εισέρχονται στην ζωή σας.

Για τους Διδύμους ανοίγει οι ορίζοντες του εξωτερικού, των επαφών με άτομα που έχουν σχέση με το εξωτερικό, μάθηση και σπουδές, βοήθεια μέσω συγγενών, δικαστήρια, νομοθεσία, διαφήμιση και εκδόσεις. Μπορεί να αναπτύξουν φιλοσοφικές και θρησκευτικές προσωπικές απαιτήσεις τους και να μάθουν νέους τρόπους διδασκαλίας και διδαχής.

Για τους Κριούς που έχει πολύ μεγάλη σημασία ο Άρης λόγω του ότι είναι ο κυβερνήτης τους, η μετακίνηση του στον Υδροχόο ανοίγει τους ορίζοντες των πρωτοβουλιών για να αναπτύξουν θέματα εξωστρέφειας, δημοσιότητας, να κάνουν νέους φίλους ή να βοηθηθούν από αυτούς καθώς και συλλογικές δράσεις. Όλα αυτά θα τους δώσουν παραπάνω αέρα ψυχαγωγίας, αλλά και στο να κάνουν ερωτικές σχέσεις μέσω αυτών.

Οι Τοξότες έχουν επιτυχίες ή βοήθειες από επικοινωνιακά μονοπάτια, γι αυτό χρειάζεται αξιοποίηση της γνώσης τους για επικοινωνιακούς σκοπούς. Πρέπει να κάνουν κοντινές αποδράσεις να έρθουν σε επαφή με συγγενείς, να αγοράσουν το αυτοκίνητο της επιλογής τους και να διαβάσουν, να μιλήσουν μπροστά σε κοινό, να εκφράσουν τις απόψεις τους και τις ιδέες τους.




ΤΑΡΟΣΟΦΟΣ
Αναλυτής Αστρολογίας 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου