Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2018

ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ ΣΕ ΟΡΘΗ ΦΟΡΑ. ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΑΚΟΜΑ

Η ορθή φορά του Πλούτωνα στις 29/09 και από την 18* μοίρα του Αιγόκερω θα τρέξει τις εξελίξεις το επόμενο χρονικό διάστημα, μέχρι την επόμενη αναδρομή του τον Απρίλιο του 2019.
Όταν κάποιος αργός Πλανήτης διατρέχει τον Παρορμητικό Σταυρό τότε οι εξελίξεις είναι σημαδιακές τόσο σε προσωπικό και σε πολιτικό επίπεδο.
Πλούτωνας σημαίνει Αναγέννηση αφού πρώτα βυθιστείς σε ένα υπαρξιακό δράμα σε προσωπικό ή σε οικογενειακό επίπεδο για να διώξεις κατάλοιπα, ανθρώπους, καταστάσεις. Όλα αυτά εμπεριέχουν ένα δράμα. Η έννοια του δράματος δεν περιορίζεται στην θλίψη αλλά εμπεριέχει και την κατάθλιψη.

Η διέλευση του Πλούτωνα δεν αφορά αρνητικά όλα τα ζώδια μια που στους Ταύρους, Παρθένους, Σκορπιούς και Ιχθύς επενεργεί θετικά και ουσιαστικά. Για τους Αιγόκερους υπάρχει μια διαδικασία μετάλλαξης σε ένα Αιγόκερω μη υλικό, όπου εμπεριέχει και μία πνευματική ατραπό ανάλογα τις όψεις του Πλούτωνα, γιατί μπορεί να τον κάνει και πιο δικτατορικό.
" Χαμένοι " κυρίως οι Καρκίνοι και Ζυγοί αυτή την φορά, όσοι είναι γεννημένοι στις αρχές του τρίτου δεκαημέρου ή έχουν Πλανήτες εκεί ή Ωροσκόπο και Μεσουράνημα από την 17* έως και την 21* μοίρα. Για τους Κριούς είναι πιο " ανάλαφρα " τα πράγματα, μια που είναι πολύ πιο δυναμικοί και πιο αντοχικοί σε σχέση με τα άλλα δύο ζώδια.

Ο Πλούτωνας θα επηρεάσει όλους τους βασικούς τομείς της ζωής για τον απλούστατο λόγο ότι είναι η επιρροή του πάνω σε γωνιακούς οίκους. Είναι το χαρακτηριστικό γνώρισμα του Πλούτωνα " όλα γκρεμίστηκαν ".
Όλο αυτό να φοβίζει? Όπως έχουμε πει ο Πλούτωνας κτυπά την ψυχή οπότε χρειάζεται ψυχολογική υποστήριξη από κάποιον ειδικό ( ψυχολόγο, ψυχίατρο ).
Από την άλλη πρέπει να παρθούν δύσκολες αποφάσεις στην προσωπική ζωή και μονοπάτια διαφυγής όχι στρωμένα με ροδοπέταλα.
Η πνευματικότητα λειτουργεί αποτελεσματικά όπως και τα εναλλακτικά ( διαλογισμός, γιόγκα) .

Να φοβόμαστε? Όχι γιατί θα υπάρξει ριζική αλλαγή και αναγέννηση νου και πράξης. Το ζήτημα είναι το πέρασμα από εκεί. Και ξέρεις, πρέπει να πας μία "βόλτα στον Άδη και να ξαναγυρίσεις από εκεί ".

Να ξέρεις όμως ότι θα γυρίσεις σύντομα με " 50% φάρμακο και 50% πίστη " * χωρίς το δεύτερο είναι πιο ζόρικα.

* Προσωπική συμβουλή ενός αξιοσέβαστου γέροντα της Μονής Παναγίας Σεπετού στην Ανδρίτσαινα Ηλείας.



ΤΑΡΟΣΟΦΟΣ
Αναλυτής Αστρολογίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου