Κυριακή 1 Ιουλίου 2018

ΙΟΥΛΙΟΣ 2018: ΤΑΡΩ ΤΟΥ ΜΗΝΑ. ΕΓΚΡΑΤΕΙΑ

Η κάρτα της ΕΓΚΡΑΤΕΙΑ που συμβολίζει αυτό το μήνα δίνει το μήνυμα της προετοιμασίας και όχι της πράξης, πριν επικρατήσει ο δρόμος της επίγνωσης. Οι βιαστικές κινήσεις, η μη πραγμάτωση της αυτογνωσίας και η έλλειψη της σύνθεσης των δυνάμεων που αντιπροσωπεύουν την γήινη μορφή, οδηγούν σε λάθη.
Είναι απαραίτητη η Σύνθεση του ατομικού σκοπού και η συνεργασία με τους άλλους για την επίτευξη τους Ουσίας.
Πρέπει να επέλθει μία ισορροπία μεταξύ του συναισθηματικού και υλικού κόσμου, η προετοιμασία της έσω ψυχής για να εκδηλωθεί.
Πρέπει να καταλάβουμε ότι η θλίψη και η χαρά, ο έρωτας και ο πόνος, η οικογένεια και το επάγγελμα, το κέρδος και η απώλεια, υπάρχουν παντού και μέσα μας.
Χρειάζεται η σύνθεση των ξεχωριστών πραγμάτων και η δημιουργία ενός άλλου που να ολοκληρώνει τα αντίθετα σε μία Ουσία.
Όταν δεν επιτυγχάνεται αυτό δεν υπάρχει η δυνατότητα εξέλιξης των πραγμάτων και χρειάζεται χρόνος για να εκτιμήσουμε αυτό που είμαστε. Μία σύνθεση των κόσμων του νοητικού πεδίου και ο δρόμος της Εκπλήρωσης. Όλα αυτά χρειάζονται αυτογνωσία, μετριοπάθεια και Εγκράτεια.

Ο μήνας αυτός μας καλεί σε μια " στέρηση " για να προετοιμαστούμε. Δεν μπορώ να ανοίξω μια ερωτική βεντάλια αν δεν νοήσω την χαρά και τον δάκρυ που την ακολουθεί. Δεν μπορώ να ξεκινήσω ένα επαγγελματικό εγχείρημα αν δεν καταλάβω ότι μπορεί να υπάρξει επιτυχία και αποτυχία. Δεν μπορώ να προχωρήσω στο επόμενο στάδιο αν δεν καταλάβω τις δύο αντίθετες δυνάμεις που κυριαρχούν μέσα μου. Ερωτικός και αντιερωτικός, φυγή και αποφυγή, πόνος και μίσος, παρόν και παρελθόν, που είμαι και που πάω κτλ.
Δίνω χρόνο, γίνομαι εγκρατείς και αφού βρω την ισορροπία των αντιθέσεων μου, προχωρώ. Πάντα με Εγκράτεια.

Στο πολιτικό επίπεδο η κατάσταση παραμένει στάσιμη μια που δεν υπάρχει η σύνθεση . Η στάσιμη κατάσταση όμως στην πολιτική δημιουργεί χάος και ιδιαίτερα όταν δεν αναγνωρίζεις τις λάθος επιλογές σου. Ή θα τις εκφράσεις με την μετριοπάθεια του αρνητή, ή θα επικρατήσει " με το ένα βήμα στο γκρεμό ".
Ο χρόνος υπάρχει ακόμα, αλλά δεν μπορεί να περιμένει .


ΤΑΡΟΣΟΦΟΣ
Αναλυτής Αστρολογίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου