Τετάρτη 20 Ιουνίου 2018

ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΥΣ. ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ


Η ανάδρομη κίνηση του Ποσειδώνα που θα διαρκέσει έως τις 27/11 έχει επιπτώσεις στα ζώδια κυρίως όσο αφορά την ουσία της ύπαρξης, της κατανόησης, της ουτοπίας, του ονείρου, των κρυμμένων επαφών με το Σύμπαν, την καλλιτεχνική ζωή και την φυγή.
Αυτό το διάστημα καλούμαστε σαν άτομα να κοιτάξουμε μέσα μας, να στραφούμε προς το Θείο, να αναζητήσουμε το καινούργιο νόημα πλάνο ζωής ως προς την θεμελίωση του Υπάρχω.

Τα ζώδια που ευνοούνται ιδιαίτερα είναι τα ζώδια του Νερού που με την ταυτόχρονη παρουσία του Δία.στον Τοξότη και το τρίγωνο που δημιουργεί φέρει το Φως μέσα στο σκοτεινό κατάλοιπο.

Οι Σκορπιοί έχουν μία χρυσή ευκαιρία να δημιουργήσουν ένα μυστηριακό έρωτα με Ποσειδώνιο άνθρωπο. Νομίζω ότι είναι αυτό που θέλουν μια που θα μπορέσουν να πάρουν από αυτόν Φως, επικοινωνία μέσα από το Νερό και άφεση πάνω στην μεταφυσική γνώση. Αυτό τους βοηθά ιδιαίτερα μια που αυτοί ασχολούνται με την " μαγεία της έμπνευσης και του εσωτερισμού " να πάνε ένα βήμα παρακάτω στην επαφή με " την ανώτερη δύναμη ". Είναι και η περίοδος που θα έχουν ευχάριστες εξελίξεις σε ζητήματα παιδιών και μάλιστα η επιτυχία τους θα έχει σχέση με νερό. π.χ σπουδές σε παραθαλάσσιο μέρος .

Οι Καρκίνοι θα κάνουν την προσωπική τους υπέρβαση ανοίγοντας τους ορίζοντες σε θέματα σπουδών με μία φιλοσοφική κατεύθυνση. Οι σπουδές μπορεί να μην αφορά χώρους σπουδών αλλά εσωτερική ανάγκη μάθησης με οποιαδήποτε τρόπο. Θα αναζητήσουν το θρησκευτικό τους δρόμο, που είναι και ο μόνος πιστέψτε με να βρουν βοήθεια κυρίως όσοι βάλλονται από την διέλευση του Πλούτωνα. Θα γίνει ένας " εσωτερικός καθαρισμός ", ανάγκης γιατί πρέπει να πάτε παρακάτω . Η άλλη διάσταση είναι η τέλεση ταξιδιών μακρινών, είτε αφορά φυσική παρουσία, είτε ξενάγηση από μακριά.

Οι Ιχθύς είναι η στιγμή που πρέπει να ανακαλύψουν γιατί " υπάρχουν ", ποιος είναι ο προορισμός τους, η εσωτερική τους προβολή και να κάνουν την πράξη όνειρο. Δηλαδή να ενεργήσουν αντίθετα από το ατομικό επίπεδο και να περάσουν σε κοσμικές διαστάσεις επαφών με ανώτερες δυνάμεις. Να προσεγγίσουν αυτό που δεν βλέπουν οι άλλοι, να μπορέσουν να ανακτήσουν την δύναμη του Σύμπαντος. Ουσιαστικά να " αλλάξουν μορφή " με το να δημιουργήσουν ένα καινούργιο Εγώ. Ποιο ουσιαστικό, καλλιτεχνικό, ποιητικό, θαλάσσιο, ονειρικό, πολυδιάστατο. Ήρθε η στιγμή να γίνει η μετάλλαξη.

Οι Παρθένοι με την αντίθεση του Ποσειδώνα στον Ήλιο τους τους βάζει να παλέψουν με το " θηρίο ". Έχει την μορφή " αν αξίζω " , " πως με βλέπουν οι άλλοι " , " μήπως ζω σε ένα όνειρο ", " ο γάμος μου ήταν μία απάτη ", " η καινούργια σχέση είναι ένα όνειρο ".
Ένα μπλέξιμο του Εγώ και του Εμείς, μη αντίθεση εσωτερική που δημιουργεί προβλήματα στις σχέσεις, σε συνεργασίες, στο γάμο. Όλο αυτό επηρεάζει και τον τομέα εργασίας και υγείας καθώς όλο αυτό το ψυχοσωματικό σύμπλεγμα της εσωτερικής διάστασης δημιουργεί αναστάτωση.

Οι Δίδυμοι θα έρθουν μπροστά σε επαγγελματικά διλήμματα και σε ζητήματα αναγνώρισης κοινωνικής μορφής. Η δουλειά δεν είναι πλέον ο " ονειρικός χώρος ", " το αφεντικό τρελάθηκε ", " ζω στην εργασιακή τρέλα " . Οι επιπτώσεις αγγίζουν ευαίσθητα σημεία που αφορούν και οικογενειακά θέματα. Μία άλλη μορφή στο επάγγελμα δημιουργεί μια άλλη μορφή και στην οικογένεια. Όλα αυτά επιφέρουν στρες, ψυχοσωματικά, ένστικτα κατωτερότητας, ατομικής ύπαρξης.

Οι Τοξότες θα δουν ότι η οικογένεια μετατρέπεται σε μία " άναρχη ψυχολογικά δομημένη ", αφού αυτό που είχατε κατακτήσει μέχρι τώρα με δομή ηρεμίας μετατρέπεται σε διαχείριση άγχους. Εντός της κατοικίας το κλίμα έχει επιβαρυνθεί και εσείς δεν μπορείτε να κάνετε σε αυτή την φάση κάτι. Η διαχείριση δεν είναι εύκολη καθώς εδώ η επιβάρυνση έχει να κάνει με ζητήματα καθημερινότητας που δεν " δίνουν αέρα νίκης ", τα ζητήματα ανακυκλώνονται και βέβαια και η εργασία ως διέξοδος δεν λυτρώνει. Καλείστε να υπερβείτε το περιβάλλον που σας δίνει την εντύπωση " μιας φυλακής " να το ανατρέψτε. Οι μέθοδοι είναι απαιτητικοί και εναλλακτικοί. Επαφή με το Νερό, Ψυχοθεραπεία, Φυγή, Γιόγκα κτλ.

Οι Ταύροι θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν " πνευματικούς φίλους ", να ανοιχτούν σε " καινούργιες κοινότητες ", να συνεργαστούν με άτομα " ανώτερης δομής ". Όλα αυτά με τον τρόπο που ο Ταύρος το γνωρίζει καλά. " Να πάρω και όχι να δώσω σε σένα φίλε, δηλαδή να μην αφήσω τον άλλο να με ελέγχει ψυχικά και ουσιαστικά αλλά να το διαχειρίζομαι ως προσωπικό μου " οικονομικό Άβαταρ ".

Οι Αιγόκεροι θα αναπτύξουν τις " πνευματικές τους δυνάμεις ", την επικοινωνία τους, τις σχέσεις τους, τα γραπτά τους και γενικά το λόγο τους για κάτι που για τους άλλους μοιάζει αλλόκοτο. Επιβλέπουν μόνο στο να το κάνουν επαγγελματικό εγχείρημα με σκοπό να τους αναδείξει κοινωνικά και να τους δώσει την αίγλη που αυτοί την πιστεύουν πολύ. Εξάλλου η " προσωπική τους ηδονή " είναι - κατευθύνεται στην ανάδειξη του Υπέρ Εγώ τους -κοινωνικής απόλαυσης και καταξίωσης.


Για τα άλλα ζώδια η αναδρομή του Ποσειδώνα δεν έχει ιδιαίτερες επιπτώσεις μια που οι όψεις που κάνει θεωρούνται δευτερεύουσες.

Η αναδρομή αφορά Ζώδια, Ωροσκόπους, Σελήνη, Άρη, Αφροδίτη, Ερμή του δεύτερου δεκαημέρου μεταξύ τις 15ης και τις 20ης μοίρας. Επίσης όσοι έχουν Ποσειδώνα στους Ιχθύς στο Γενέθλιο τους Χάρτη.




Σελήνη
Μεταφυσική Αστρολόγος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου