Τρίτη 10 Ιουλίου 2018

ΗΛΙΟΣ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ 13/07



Αντίθεση Ήλιος / Πλούτωνας και το Φως σβήνει. Έρχεται η θλίψη πάνω σε μία σχέση, σε μία εργασία, σε ένα θέμα υγείας. Η κατάσταση περιπλέκεται μια που ο Πλούτωνας δεν μένει εκεί. Κτυπά κατευθείαν στην Ψυχή και αυτό είναι πιο οδυνηρό. Η διάσταση εμπεριέχει σεξουαλική παρεκτροπή και βία. Είναι το διάστημα που πρέπει να περάσεις για να βρεθείς στην απέναντι όχθη. Είναι ένα μυστηριακό και τελετουργικό ταξίδι, Πλουτώνιου σκεπτικού, που αυτή την φορά θέλει να σου βγάλει ότι αυτό βρίσκεται μέσα σου.
Όλη αυτή την ξεχωριστή διάσταση έχει και ένα στοιχείο μυστηριακού και μυητικού έρωτα. Απεικονίζεται με μία γυναίκα που σε οδηγεί ή οδηγείται στην ερωτική δραματική σκηνή του Πάθους της κατάκτησης. Είναι μία άλλη διάσταση - το ξέρω - μοναδική ως προς το τελετουργικό πάθος.
Δεν θέλεις να σου φύγει και τον οδηγείς όσο γίνεται πιο βαθιά στο σκοτεινό ερωτικό δωμάτιο, που η ζήλια, η κτητικότητα, " το θα είμαστε για πάντα μαζί " , είναι τα " εργαλεία σου ". Το πάθος εδώ συμβολίζεται με τον ερωτικό θάνατο.

Φίλοι μου δεν πρέπει να αποφεύγουμε να εξηγήσουμε με πραγματικό λόγο τις δύσκολες όψεις. Δεν χρειάζεται ανησυχητικό πνεύμα αλλά κατανόηση της Ουσίας.
Ποια είναι η Ουσία εδώ? Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ.
Πρέπει να γεννηθείς ξανά απαλλαγμένος / η , από τις μίζερες καταστάσεις της παιδικής ηλικίας και των προγονικών αμαρτιών. Πρέπει να δεις τι μπλοκάρετε, τι έχει πεθάνει από τις αισθήσεις, πιο είναι το ουσιώδης.
Οι φοβίες, η κτητικότητα, οι ανασφάλειες, οι απορρίψεις, τα χαλασμένα όνειρα, τα ερωτικά πάθη, σκέψεις σε κενό μοτίβο, πρέπει να καταρριφθούν. Η '' πεθαμένη εργασία '' που σε οδηγεί στο να μην υπάρχεις λειτουργικά σε νοσεί. Πρέπει να προσέξεις την υγεία σου, άφησε το όνειρο που χάνεται.

Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ θα οδηγήσει στην ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ του εαυτού σου.
Πίστεψε με, είσαι Τυχερός Φίλε!!!

Η όψη αφορά όσους έχουν Πλανήτες, Σελήνη, Ωροσκόπο, Μεσουράνημα σε ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού....κοντά στην 20* μοίρα.



ΣΕΛΗΝΗ
Μεταφυσική Αστρολόγος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου