Τετάρτη 11 Ιουλίου 2018

ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΤΡΙΓΩΝΟ ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΚΡΟΝΟΣ 14/07


Μία πολύ θετική και όψη σταθερότητας γίνεται στις 14/07 καθώς η Αφροδίτη από την Παρθένο κάνει τρίγωνο με τον ανάδρομο Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω.
Πολύ πρακτική και ουσιαστική όψη που δεν δίνει πολλά λόγω της άσχημης θέσης της Αφροδίτης, δίνει όμως σταθερά βήματα με μακρύ μέλλον.
Η λειτουργία αυτή την όψης γίνεται κυρίως σε επαγγελματικό και οικονομικό επίπεδο, κάτι που σχετίζεται με την εργασία . Οι βοήθειες έρχονται από σημαντικά πρόσωπα που ίσως τα γνωρίζατε από παλιά που σας προσφέρουν υποστήριξη. Τα βήματα στην συνέχεια είναι μεν κουραστικά, αλλά δημιουργούν σταθερό πλαίσιο για την προσωπική σας καριέρα. Το ίδιο συμβαίνει και σε οικονομικό επίπεδο όπου επιχειρήσεις που διοικούν μεγάλα σε ηλικία άτομα έχουν μία άνθιση και μία περαιτέρω βελτίωση της ρευστότητας.
Σε ερωτικό επίπεδο η Αφροδίτη εδώ είναι " ντροπαλή " και ένα μεγαλύτερο σε ηλικία άτομο μπορεί να σας κάνει να νιώσετε ερωτική πνοή σε στάδια ήρεμης εξέλιξης με προοπτική όμως.

Η όψη επηρεάζει τους Αιγόκερους, Παρθένους, Σκορπιούς, Ταύρους, Ιχθύς, Καρκίνους που έχουν γεννηθεί στις αρχές του πρώτου δεκαημέρου και έχουν Πλανήτες και Ωροσκόπο από την 0*η μοίρα έως και την 6*η.




ΤΑΡΟΣΟΦΟΣ
Αναλυτής Αστρολογίας


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου