Παρασκευή 4 Μαΐου 2018

ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ R 24/06

Η πιο απατηλή γυναικεία ερωτική όψη. Η γυναίκα ενθουσιάζεται με ένα τραγούδι ενός ονειροπαρμένου εραστή και ένας άντρας από το κορίτσι που του μιλά για μελλοντικά όνειρα.
Η γυναικεία μορφή μετατρέπεται σε Μυθική Σειρήνα για να αρπάξει το " θύμα ".
Ο άντρας σαν άλλος Οδυσσέας στην " θάλασσα των συναισθημάτων ", βιώνει το κάλεσμα. Και τα δύο φύλα μετατρέπονται σε " έρμαια της φύσης, της λαγνείας, της ουτοπικής ερωτικής μάχης ".
Καθορίζεις και ένα " πέπλο μυστηρίου " που σε οδηγεί στο να μην μπορείς να διακρίνεις τον δρόμο της ουτοπίας, το δρόμο που όλα αλλάζουν, καθώς δεν υπόκεινται σε πραγματικότητα αλλά σε ήχους, μελωδίες, ποιήματα, τραγούδια και ψυχολογικές αναλύσεις πάνω στον έρωτα.
 Όλα αυτά όμως δεν μπορούν να δώσουν την λάμψη του ονείρου μόνο την ουτοπία ή το ακαθόριστο της στιγμής.
Αν είσαι Δίδυμος, Τοξότης, Παρθένος και Ιχθύς ή έχεις Πλανήτες και ωροσκόπο σε αυτά τα ζώδια κοντά στην 18"η μοίρα πρόσεχε.
Η εξαπάτηση είναι καθολική, η επαφή με τον άλλον μάλλον μη ουσιαστική, η προδοσία της υπερβολής παραμονεύει, καθώς και να σε προσεγγίσουν άτομα να σου μιλήσουν για λαμπρό οικονομικό μέλλον. Οι κακοτοπιές είναι μπροστά σου, η αμφιβολία κυρίαρχη και το σήμα που σου εκπέμπεται είναι " μην πλησιάζεις".
Η Αφροδίτη στο αέρινο ζώδιο του Αέρα, των Διδύμων, και ο Ποσειδώνας στο ζώδιο του Νερού είναι ο συνδυασμός  " του ανέμου που δημιουργεί την παλίρροια ". Μάθε το μυστικό, νιώσε την ορμή, μην πιστέψεις μόνο τα είδωλα. Καραδοκεί το όνειρο που γίνεται εφιάλτης.


Σελήνη
Μεταφυσική Αστρολόγος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου