Πέμπτη 26 Απριλίου 2018

ΗΛΙΟΣ ΤΡΙΓΩΝΟ ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΚΡΟΝΟΣ 29/04


Να λοιπόν μία πολύ καλή όψη για τους Ταύρους, Παρθένους , Αιγόκερους που έχουν γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο. Παρότι ο Κρόνος είναι σε ανάδρομη φορά, μπορεί να δώσει οτιδήποτε αναφέρεται σε κατάκτηση. Και δεν αφορά ερωτική κατάκτηση, αλλά μία επαγγελματική και λειτουργική βοήθεια και σχεδίαση.
Αυτή η όψη λόγω της αναδρομής σε προετοιμάζει ως σκέψη, σχεδιασμό, αλλά και επαφή με άτομα κύρους στο να πετύχεις το καλύτερο με την ορθή φορά και με την επανάληψη αυτής της όψης στο μέλλον.
Αν σκέφτεσαι το ξεκίνημα καλύτερα είναι να το δεις με άλλη ματιά, γιατί θα ξανάρθουν στο μυαλό σου καινούργιες κατευθύνσεις και άνθρωποι από το πουθενά ή που σε συμπαθούν και θα σου δώσουν υποστήριξη στο Εγώ σου.
Το Εγώ είναι το " εγωιστικό κίνητρο " που σε παραμπέμπει σε δυναμικές λύσεις, σε λύσεις που υπάρχουν και τις πιστεύεις. Και μαζί με σένα το πιστεύει το Σύμπαν και οι άλλοι που σε υποστηρίζουν.
Για το γυναικείο πληθυσμό η γνωριμία με ένα κύριο λίγο μεγάλης ηλικίας είναι στο στόχο αυτής της όψης, για όσες γυναίκες είναι φιλόδοξες.

Όσοι λοιπόν έχουν Πλανήτες και Ωροσκόπο στα ζώδια της Γης και ανήκουν στο πρώτο δεκαήμερο μπορούν. Με υπομονή, δύναμη, προσήλωση στον στόχο, αλλά και κούραση. Αυτές είναι οι επιταγές της όψης. Οι δυνατοί να τα καταφέρουν.



ΤΑΡΟΣΟΦΟΣ
Αναλυτής Αστρολογίας 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου