Τετάρτη 25 Απριλίου 2018

Η ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΤΟΥ ΧΕΙΡΩΝΑ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ.


" Πως μπορείς εσύ που δεν έχεις κάνει γάμο και οι σχέσεις σου είναι χάλια να κάνεις συμβουλευτική Αστρολογία σχέσεων ? ".
Αυτή την ερώτηση μου έκανε μία μαθήτρια σε ένα σεμινάριο ΑστροΨυχολογίας.
Θα το διαβάσετε και ίσως να μην σας κάνει εντύπωση, όμως αυτή η ερώτηση απαντά και σε αυτό που ονομάζουμε Χείρωνας. Στην παρούσα φάση του παραπάνω γεγονότος, αφορά τον Χείρωνα στον Κριό στον 7ο οίκο.
Σε αυτό το παράδειγμα καταλαβαίνετε ότι ο Χείρωνας επιφέρει μία " πληγή " που πρέπει να την θεραπεύσεις. Η " θεραπεία " γίνεται, αφού αυτογνωσιακά καταλάβεις που υφίσταται σε σένα προσωπικά, με την " θεραπεία " άλλων που για εσένα είναι και η προσωπική σου " θεραπευτική οδό της προσωπικής σου θεραπείας ".
Ο Χείρωνας δεν είναι κάτι που δεν θα το δεχτούμε ή δεν θα συνυπάρχουμε με αυτό. Είναι μία μονιμότητα που υπάρχει μέσα μας ή έξω μας και χρειάζεται " επούλωση " με το να διαπιστώσουμε με διαγνωστική αυτογνωσία ή με την Αστρολογική οδό που υποφέρω, που πληγώνομαι, γιατί εγώ, γιατί σε αυτό το εύρος.
Ξέρετε κάτι δεν γίνεται αλλιώς. Κάθε " κουσούρι " είναι ένα " κουσούρι ".

Δεν έχει σημασία ότι εδώ ο Χείρωνας είναι σε αυτό τον οίκο του παραδείγματος, σημασία έχει ότι επανέρχεται πάλι σε μία Γενέθλια θέση του. 
Αυτό σηματοδοτεί ότι όσοι βρίσκονται στην ηλικία από 42 έως 50 ετών, θα έχουν μία επιστροφή του Χείρωνα " επί το τύπων των ήλων ". Θα βρεθούν σε μία διαδικασία αυτομαστίγωσης για αυτά που έκαναν, για αυτά που άφησαν, για αυτά που ήταν λάθος και σωστά, για αυτά που έφυγαν.
Εδώ δεν θα υπάρξει μία απλή διαδικασία και " πάμε παρακάτω ", καθώς ο τρόπος του Χείρωνα δεν είναι αυτός. Η κάθε " πληγή " πρέπει να επουλωθεί, να διαγραφεί από το υποσυνείδητο, να μην επανέρχεται βασανιστικά κάθε φορά που η συνειδητή φωνή ζητά την εξιλέωση ή την απουσία της εσωτερικής υφής της νόησης των καταστάσεων.

Όσοι βρίσκονται σε αυτή την ηλικία, θα υποστούν μία καθίζηση του μέσα τους προς το κίνητρο της αλήθειας. Και τι μένει? Ότι έγινε καλώς, ότι δεν έγινε δεν μπορούμε να γυρίσουμε πίσω και να το αλλάξουμε. Τελεία και παύλα. Ξέρουμε " την πληγή " και για την θεραπεία πάμε μπροστά ξεχνώντας το πριν, μαθαίνοντας από την εμπειρία, " θεραπεύοντας την Άρεια μορφή της ψύχωσης".

Δεν υπάρχει άλλη διέξοδος από την ωριμότητα. Οι ανώριμες σκέψεις και οι ανώριμες " θεραπείες " οδηγούν σε μία άλλη " θεραπευτική οδό ". Αυτή περιλαμβάνει ένα ψυχίατρο ή ψυχολόγο.

Ας κάνουμε μία προσωπική προσπάθεια να " γιατρέψουμε μόνοι μας τις πληγές μας ". Δεν είναι το καλύτερο να οδηγηθούμε εκεί. Δεν χρειάζεται ένας ψυχοδιαγνωστής να μας καθοδηγήσει. Μπορούμε και μόνοι μας.

Επειδή ο Χείρωνας στο διάβα του μέχρι το 2026 θα κάνει δύσκολες όψεις με Ήλιο, Σελήνη , Κρόνο κτλ. τα άτομα που δεν θα καταφέρουν πρέπει οποσδήποτε να καταφύγουν στους ειδικούς γιατρούς. Εκεί θα βρουν την αναγκαστική και επιβαλλόμένη θεραπεία τους.

Καλή πορεία παρέα με το Χείρωνα.... 


Διδάσκαλος.
ΑστροΨυχολόγος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου