Κυριακή 13 Μαΐου 2018

ΟΥΡΑΝΟΣ ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ. Η ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ


Ο Ουρανός στον Ταύρο έρχεται να ανατρέψει όσα γνωρίζαμε μέχρι τώρα όσο αφορά τα οικονομικά, τα αποκτήματα, τις τράπεζες, τις ασφάλειες, τις συντάξεις, τη γη, το κατεστημένο, την οικονομική εξουσία, το παγκόσμιο πλούτο, τις ενεργειακές ανάγκες.
Δεν μπορούμε να μην περιμένουμε αλλαγές, καινούργια οικονομικά δεδομένα, αμοιβές στην εργασία, συντάξιμα χρόνια, όλα όσα αφορούν την καθημερινότητα.
Αν ανατρέξουμε στην Ιστορία θα δούμε ότι ήταν στην ίδια θέση το 1933 - 1941 που συνέβησαν τεράστιες αλλαγές, κυρίως ως προς την επικράτηση του χρήματος και μάλιστα οι παγκόσμιες οικονομικές δυνάμεις και οι οικονομικοί επικυρίαρχοι της εποχής προετοίμασαν το Β` Παγκόσμιο Πόλεμο.
Ο Ταύρος είναι πολύ σκληρός στο να θέλει την οικονομική απόλαυση, πολλές φορές σε " τεμπέλικους ρυθμούς '' , επικράτηση με οποιοδήποτε κόστος, ακόμα και " πατώντας επί πτωμάτων ".
Ίσως το θεωρήσετε ως υπερβολικό, αλλά όπως πολλοί γνωρίζετε έχω διοικήσει επιχειρήσεις και έχω συνεργαστεί με πολλούς Ταύρους, εκτός από τις αστρολογικές μου γνώσεις.
Αυτό δεν είναι αρνητικό για τους Ταύρους, αφού κάθε ζώδιο έχει και τα αρνητικά στοιχεία .
Η επικράτηση της οικονομικής ολιγαρχίας δεν αφήνει αισιοδοξία ως προς την παγκόσμια κοινότητα. Η Ιστορία μπορεί να φέρνει όχι ακριβώς τα ίδια γεγονότα, φέρνει όμως μπροστά μας τις ίδιες τάσεις. Όπως παρατηρούμε από την προηγούμενη οκταετία παραμονής του στο ζώδιο του Ταύρου, ήταν οδυνηρή.
Για την Ελλάδα δημιούργησε την δικτατορία του Μεταξά μετά από μια μεγάλη οικονομική κρίση της Ελλάδος λόγω της πτώχευσης, πόλεμο με την Ιταλία και την κατάκτηση από τους Γερμανούς.
Αυτό δεν σημαίνει ηττοπάθεια, σημαίνει σωστή διαχείριση των οικονομικών και η προσωπική συμβουλή μου, είναι η αποταμίευση έστω και των αναγκαίων χρημάτων.
Ο Σταθερός Σταυρός που θα επηρεαστεί άμεσα, παρότι δεν τους αρέσουν οι αλλαγές, πρέπει να αρχίσει σιγά - σιγά την προετοιμασία της αλλαγής της ζωής τους, σε όλα τα επίπεδα και κυρίως ο άξονας Ταύρος / Σκορπιός.
Παράλληλα ήρθε η στιγμή για θετικές εξελίξεις για τους Αιγόκερους, Παρθένους και για όσους Ταύρους επιθυμούν να αλλάξουν.


ΤΑΡΟΣΟΦΟΣ
Αναλυτής Αστρολογίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου