Τρίτη 29 Μαΐου 2018

ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΓΩΝΟ ΑΡΗΣ 01/06. Η ΕΞΥΠΝΗ ΛΥΣΗ

Ο Ερμής από το ζώδιο των Διδύμων κάνει την πρώτη δυναμική όψη και μάλιστα θετική με τον Άρη στο ζώδιο των Διδύμων. Η όψη ξεκινά με την είσοδο του Ερμή στο ζώδιο των Διδύμων στις 30/05 και επεκτείνεται έως και τις 05/06.
Αυτή η όψη αφορά τους Ζυγούς, Υδροχόους, Κριούς, Λέοντες και Διδύμους του πρώτου δεκαημέρου, κυρίως όσοι έχουν Πλανήτες και Ωροσκόπο κοντά στην 5"η μοίρα.
Ο Άρης δίνει το έναυσμα, την φωτιά, το ξεκίνημα για να κάνεις κάτι είτε για σένα, είτε για τους φίλους, είτε για την ομάδα που ανήκεις. Λειτουργεί δηλαδή και ως ατομικά ( λόγω Άρη ) και συλλογικά ( λόγω Υδροχόου ) με σκοπό την ατομική δημιουργία ή την συλλογική δημιουργία.
Αυτό μπορεί να είναι κάτι που έχει να κάνει με επικοινωνία, ταξίδι, δημιουργία, εμπόριο, διαφήμιση, έγγραφα, δημόσιο, συγγενικά πρόσωπα, έναν άντρα που σας φλερτάρει από το διαδίκτυο κτλ. Ο Άρης δίνει την ώθηση στον Ερμή να ξεκινήσει αυτό που γνωρίζει αυτός και μάλιστα με ένα τρόπο ξαφνικό, επαναστατικό, πρωτοποριακό και με ζητήματα της σύγχρονης εποχής.
Τα ξεκινήματα που δημιουργούνται τώρα έχουν μία έντονη επιθυμία για επέκταση, για κέρδος, για προβολή και για αναγνωρισιμότητα. Δεν είναι διάστημα αδράνειας, είναι διάστημα νέας πορείας στο καινούργιο και στο διαφορετικό που θα αποδόσει ανάλογα και το πως λειτουργούμε την όψη. Η όψη αυτή βοηθά τους έξυπνους, αυτούς που λειτουργούν συλλογικά, που κατέχουν την γνώση στην σύγχρονη μορφής της ( διαδίκτυο), που μένουν πιστή στην αξία της γνώμης τους και της σκέψης τους.

Οι πρωτοπόροι πάντα κατέκτησαν. Οι δύσπιστοι απλώς προσπάθησαν.



ΤΑΡΟΣΟΦΟΣ
Αναλυτής Αστρολογίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου