Τρίτη 22 Μαΐου 2018

ΗΛΙΟΣ ΤΡΙΓΩΝΟ ΑΡΗΣ 24/05



  • Κάποια στιγμή στην ζωή έρχεται μία όψη όπου μπορεί να μας δώσει το πολύ παραπάνω από αυτό που εμείς πιστεύαμε για τον εαυτό μας. Ίσως γιατί μας είπαν ότι δεν είμαστε ικανοί ή δυνατοί, ίσως γιατί ο κοινωνικός περίγυρος μας, ανήκε στους αδύναμους.

Αυτή η στιγμή ήρθε που θα δείξετε τι αξίζετε.

Ο Ήλιος από τους Διδύμους κάνει τρίγωνο με τον Άρη από τον Υδροχόο. Θεωρείται η όψη της απόλυτης δυναμικής επέκτασης. Αν δούμε την φύση αυτών των ζωδίων που ανήκουν στον Αέρα θα καταλάβουμε ότι " ξεκινώ κάτι με άλλο αέρα ". Αυτό το κάτι σίγουρα έχει σχέση με τα επαγγελματικά ξεκινήματα, λόγω της φύσης των Πλανητών, την ριζική μεταβολή στο επικοινωνιακό και συλλογικό παιχνίδι της ζωής. Το τρίγωνο είναι η θετική μορφή στο να πετύχω. Πότε όμως? Όταν παλέψω για την επιτυχία, την κάνω αυτοσκοπό και δεν παραμένω δέσμιος των " ανύπαρκτων " δυνατοτήτων μου.
Είναι μία όψη επίσης ανάρωσης από ένα θέμα υγείας, συλλογικότητας, ανοίγματα σε φιλικά πρόσωπα σε ομάδες και στην κοινωνική ζωή. Μοχλός όλων αυτών η έξυπνη συνταγή στο να πετύχω αυτό που εγώ αξίζω.
Δείχνει επίσης σεξουαλικότητα, ερωτικό παιχνίδι για τις γυναίκες, προαγωγή για τους άντρες και ένα πετυχημένο περιοδικό διάστημα όσο κρατά η όψη των πάντων.

Τυχεροί και με επιτυχίες στην παρούσα φάση είναι οι γεννημένοι στις πρώτες μέρες Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι καθώς και οι Κριοί, Τοξότες. Αυτό αφορά ζώδια και ωροσκόπους και Σελήνη και Μεσουράνημα στα παραπάνω ζώδια, καθώς επίσης και αυτούς που έχουν την όψη στο Γενέθλιο τους Χάρτη στον άξονα Διδύμων / Υδροχόου ή 3ου / 11ου οίκου.



ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΣ
ΆστροΨυχολόγος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου