Τετάρτη 30 Μαΐου 2018

ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΤΡΙΓΩΝΟ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ / ΔΙΑΣ R 01&02/06


"Δώρα Αγάπης με όμορφα ψέματα"

Η ελκυστικότητα (Αφροδίτη) τριγωνίζει με την ανάπτυξη ,την επέκταση ,τη πίστη και την ηθική (Δίας) και αμαρτάνει με τον Μαγικό Κύριο της Αόρατης Αυτοκρατορίας (Ποσειδώνας).
Η Αφροδίτη στο Καρκίνο στοχεύει στην ανάπτυξη ισχυρών ψυχικών δεσμών μεταξύ ατόμων που της παρέχουν ασφαλή και αξιόπιστο χώρο να εκφραστεί χωρίς φόβο. 
Ο Δίας ανάδρομος στο Σκορπιό μας επιτρέπει και μας δίνει τη τεράστια ευκαιρία,να σκάψουμε το μέσα μας και να ανακαλύψουμε ποιοί είμαστε στα αλήθεια.
Ο Ποσειδώνας από τους Ιχθείς μας καλεί να βιώσουμε την ενότητα με το θείο ορατά και αόρατα και να συνειδητοποιήσουμε την ολότητα.
Ένα μεγάλο τρίγωνο της Αφροδίτης μεταξύ του Δία και του Ποσειδώνα, μας καλεί να συμμετάσχουμε συνειδητά στα παραπάνω και να βοηθήσουμε και τούς άλλους να το κάνουν.
Βοηθητική στο να απελευθερώσουμε τα ταλέντα μας από το φόβο και να τα αναδείξουμε.
Περισσότερο δεκτικοί - φιλικοί και βαθιά συγκινησιακοί ανανεώνουμε παλιές φιλίες η επιλύουμε παλιές διαμάχες.
Αναπτύσσοντας την αίσθηση του χιούμορ στο μέτρο που μπορεί ο καθένας γινόμαστε περισσότερο συμπαθείς και ευέλικτοι.
Οι φιλοδοξίες μας και οι προσδοκίες μας προς την Αγάπη φουντώνουν , και μας δίνεται η δυνατότητα της διαίσθησης, ώστε να διαβάσουμε τις προθέσεις και τις διαθέσεις των άλλων, επειδή στην αναζήτηση της " ιδανικής αγάπης" θα πρέπει να σιγουρευτούμε πως δεν ερωτευόμαστε τη "ψευδαίσθηση" και ότι αφθονία δεν σημαίνει πάντα" υλικός πλούτος" , αφού ο πλούτος εκδηλώνεται με πολλές μορφές.
Δίνουμε έμφαση στη φροντίδα καί την συναισθηματική ασφάλεια επιδιώκοντας την επέκταση και την απομάκρυνση " ξένων σωμάτων" από πάνω μας, απομακρύνοντας τον εαυτό μας από θεωρίες και φαντασιώσεις ουτοπικές.
Βλέποντας πως οι εμπειρίες, πάντα δημιουργούν δυσκολίες, γιατί απ'αυτές μαθαίνουμε, σωστό είναι να μην εγκαταλείπουμε το στόχο μας για τον "θησαυρό που αποδείχτηκε ανθραξ".
Γιατί όσο πιο έντονη και ισχυρή είναι η εμπειρία, τόσο πιο ισχυρότερη είναι η τριβή και η ανάπτυξη......
Αν εγκαταλείψουμε , απλά μεταφέρουμε τα παλιά προβλήματα στο νέο κύκλο που ξεκινάμε....



Cahya
Ενορατική Αστρολόγος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου