Κυριακή 15 Απριλίου 2018

ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΔΙΑΣ 17/04




Δέχομαι τη πρόκληση σου..
Δέχομαι να παρασυρθώ μαζί σου...
Απολαμβάνουμε και οι δύο μαζί...

Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι του 2ου κ 3ου δεκαημέρου, και όσοι έχουμε ωροσκόπο ή πλανήτες από τη 16° έως και τη 23° των παραπάνω ζωδίων , κινούμαστε αργά, βαθιά και ουσιαστικά....
Μας αρέσει η σπατάλη, η πολυτέλεια, η χλιδή, τα πάρτυ και όλα αυτά εφόσον το λέει η τσεπούλα μας...
Απολαμβάνουμε στο έπακρο τη ζωή μας μέσα από κοινωνικές εκδηλώσεις ή ταξίδια, δημιουργούμε νέες φιλίες, χωρίς να μπαίνουμε στη διαδικασία του " από πού κρατάει η σκούφια σου?",  λόγω της υπερβολικής επιθυμίας να περάσουμε καλά πρώτον και δεύτερον , αφού ξέρουμε πως με αυτόν το τρόπο θα αναδειχθεί η γοητεία μας και η φυσική μας ομορφιά.
Θα αισθανθούμε πώς "τίποτε δεν είναι αρκετό" και όλο και πιο πολύ θα θέλουμε να προσεγγίσουμε το " απύθμενο πηγάδι της επιθυμίας".
Στη σχέση μας γινόμαστε υπερβολικά στοργικοί ή παιχνιδιάρικοι πέρα απ'το συνηθισμένο, τόσο ώστε να εκπλαγούν οι σύντροφοι μας.. 
Αν δεν είμαστε σε σχέση και ψάχνουμε για νέο/α σύντροφο, θα έχουμε τη τάση να μειώσουμε τα πρότυπα μας , μόνο και μόνο για να μη νιώσουμε μόνοι .
Κάτι άλλο που θα μας απασχολήσει, είναι το πώς θα βγάλουμε περισσότερα χρήματα, κάτι το οποίο ίσως μας κάνει εμμονικούς εργοδότες .
Ακόμη, μπορεί να έρθουμε σε διένεξη με τους υπαλλήλους μας, λόγω της τεμπελιάς που θα κυριαρχείΔέχομαι τη πρόκληση σου..
Δέχομαι να παρασυρθώ μαζί σου...
Απολαμβάνουμε κ οι δύο μαζί...

Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι του 2ου κ 3ου δεκαημέρου ,κ όσοι έχουμε ωροσκόπο ή πλανήτες από τη 16° έως κ τη 23° των παραπάνω ζωδίων , κινούμαστε αργά, βαθιά,κ ουσιαστικά....
Μας αρέσει η σπατάλη,η πολυτέλεια, η χλιδή, τα πάρτυ και όλα αυτά εφόσον το λέει η τσεπούλα μας...
Απολαμβάνουμε στο έπακρο τη ζωή μας μέσα από κοινωνικές εκδηλώσεις ή ταξίδια, δημιουργούμε νέες φιλίες,χωρίς να μπαίνουμε στη διαδικασία του " από πού κρατάει η σκούφια σου?",    λόγω της υπερβολικής επιθυμίας να περάσουμε καλά πρώτον κ δεύτερον , αφού ξέρουμε πως με αυτόν το τρόπο θα αναδειχθεί η γοητεία μας κ η φυσική μας ομορφιά.
Θα αισθανθούμε πώς "τίποτε δεν είναι αρκετό" κ όλο κ πιο πολύ θα θέλουμε να προσεγγίσουμε το " απύθμενο πηγάδι της επιθυμίας".
Στη σχέση μας γινόμαστε υπερβολικά στοργικοί ή παιχνιδιάρικοι πέρα απ'το συνηθισμένο, τόσο ώστε να εκπλαγούν οι σύντροφοι μας.. 
Αν δεν είμαστε σε σχέση και ψάχνουμε για νέο/α σύντροφό, θα έχουμε τη τάση να μειώσουμε τα πρότυπα μας , μόνο κ μόνο για να μη νιώσουμε μόνοι .
Κάτι άλλο που θα μας απασχολήσει,είναι το πώς θα βγάλουμε περισσότερα χρήματα,κάτι το οποίο ίσως μας κάνει εμμονικούς εργοδότες .
Ακόμη, μπορεί να έρθουμε σε διένεξη με τους υπαλλήλους μας ,λόγω της τεμπελιάς που θα κυριαρχεί,και θα χάνονται πελάτες.
Το καλό του πράγματος είναι, ότι θα αποφασίσουμε να κάνουμε μια μεγάλη αγορά, ή η γενναιοδωρία που θα μας διακρίνει,μας επιτρέψει να δωρίσουμε χρήματα για κάποιο καλό σκοπό,ή για την αναγνώριση του καλλιτεχνικού μας ταλέντου.
Όπως κ να' χει ας απολαύσουμε όλα τα παραπάνω, εκτός απ'τη τεμπελιά βεβαίως κ χωρίς να βγούμε απ'το προϋπολογισμό μας και θα χάνονται πελάτες.
Το καλό του πράγματος είναι, ότι θα αποφασίσουμε να κάνουμε μια μεγάλη αγορά, ή η γενναιοδωρία που θα μας διακρίνει, μας επιτρέψει να δωρίσουμε χρήματα για κάποιο καλό σκοπό ή για την αναγνώριση του καλλιτεχνικού μας ταλέντου.
Όπως και να' χει ας απολαύσουμε όλα τα παραπάνω, εκτός απ'τη τεμπελιά βεβαίως και χωρίς να βγούμε απ'το προϋπολογισμό μας. 


Cahya
Ενορατική Αστρολόγος 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου