Παρασκευή 13 Απριλίου 2018

ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΚΡΟΝΟΣ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ 30/04 - 18/09


Κρόνος τι σημαίνει? Ευθύνες με πίεση. Αυτή η πίεση έρχεται για να εξελιχθείς, να ωριμάσεις, να περάσεις στην επόμενη φάση με κόστος. Αν πιστεύεις ότι υπάρχουν έτοιμες λύσεις, βοήθειες από τους άλλους και χαλαρότητα ως προς τις επιλογές, είναι λάθος .
Και όλο αυτό αξίζει?..
Ανάλογα πως το δεις. Αν πιστέψεις ότι η πίεση θα σε αναδείξει, αξίζει να την δοκιμάσεις. Αν σου δημιουργήσει προβλήματα υπερκόπωσης, φόβου και ψυχολογίας, τότε πρέπει να " προσευχηθείς ". Η προσευχή σου λειτουργεί στο να τον δαμάσεις και να γίνεις πιο αλώβητος. Πιθανότητες? Λίγες.

Τότε? Αυτό που χρειάζεται είναι να βρεις δυνάμεις. Εκτός από αυτό να καταλάβεις ότι θα πληρώσεις για τα λάθη σου. Ότι πρέπει να κάνεις ξεκινήματα χωρίς να υπάρχει η βεβαιότητα της επιτυχίας, αν το δεις ελαφρά. Εξάλλου τα αποτελέσματα θα τα δεις μετά από κάποια χρόνια και όλα αυτά δεν σε προκαλούν να κάνεις κίνηση. Τότε δέξου την στασιμότητα.

Στην παρούσα φάση με τον Κρόνο στο Αιγόκερω αυτό που έχει περισσότερο ως σημασία είναι το επαγγελματικό μέλλον. Αυτό θα είναι ο αυτοσκοπός και γύρω από αυτό θα εξελιχθούν τα προβλήματα με παραμέτρους που αφορά το κάθε ζώδια διαφορετικά. Και βέβαια επειδή κινείται σε γωνιακούς οίκους 1,4,7,10, καταλαβαίνουμε ότι τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού θα υποστούν και την μεγαλύτερη πίεση. Θα νιώθουν ότι κάποιος θα τους παρακολουθεί και τους βαθμολογεί, είτε στο γάμο τους, στην προσωπικότητα τους, στην οικογένεια και στα ακίνητα και βέβαια όπως προείπαμε όλα αυτό θα έχει ως σκέψη το μέλλον ως καταξίωση.

Οι Καρκίνοι στις σχέσεις και στο γάμο τους, οι Ζυγοί σε οικογένεια και σε ακίνητα, οι Αιγόκεροι στην κοινωνική καταξίωση και οι Κριοί στο επαγγελματικό τους μέλλον. Σε όλα αυτά η αναδρομή του Κρόνου τα επαναφέρει ως σκέψεις ή ως πράξεις ανακατεύθυνσης. Η αναδρομή πάντα φέρνει γεγονότα δυσάρεστα, κυρίως όταν ο ανάδρομος Κρόνος κάνει όψεις με άλλους Πλανήτες που θα κάνουν διελεύσεις σε Παρορμητικά ζώδια.

Να εξαιρέσουμε όσους έχουν Κρόνο στον Αιγόκερω ή ανήκουν στο ζώδιο του Αιγόκερου, Ταύρου και Παρθένου που θα έχουν περισσότερες ευκαιρίες για να διορθώσουν πράγματα και να βελτιώσουν συνθήκες.
Χρειάζεται επίσης προσοχή οι αρνητικές όψεις του Κρόνου με Ήλιο, Σελήνη, Μεσουράνημα και Ωροσκόπο που δημιουργούνται μεγάλες εσωτερικές συγκρούσεις, μοιραία γεγονότα, καρμικά συμβάντα και απώλειες προσώπων κυρίως ατόμων μεγαλύτερης ηλικίας.

Ο Κρόνος επηρεάζει το δεύτερο δεκαήμερο των Παρορμητικών και στο διάστημα της αναδρομής του.



ΤΑΡΟΣΟΦΟΣ
Αναλυτής Αστρολογίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου