Τετάρτη 18 Απριλίου 2018

ΧΕΙΡΩΝΑΣ ΣΤΟ ΚΡΙΟ 17/04/2018 - 27/04/2027


Ο Χείρων επέστρεψε στην θέση του, στο ζώδιο τού Κριού..εκεί  βρίσκονταν από το 1969 έως το 1977 .
Ο Χείρων είναι η πληγή και η θεραπεία. Δεν γίνεται αλλιώς, και το μόνο που μένει είναι να συμβιβαστούμε με το πρόβλημα. Αν το κάνουμε αποδοχή θα μπορέσουμε να βρούμε - αν και δύσκολο - την απαραίτητη δύναμη για να θεραπεύσουμε ότι είναι δυνατό. Έστω και με πιθανότητες επίτευξης που δεν είναι σε ποσοστό κοντά στο 100%. Αυτό που χρειάζεται είναι η αυτογνωσία και η προσωπική προσπάθεια σε καθημερινή βάση .

Αυτό το " τιμωρικό πλαίσιο " μοιάζει με αυτό του Κρόνου, δηλαδή μία καρμική παρεμβολή μια τιμωρία για όσα έγιναν στην προηγούμενη ζωή και εξακολουθούν να υφίσταται και στην παρούσα. Μετά τα 40 υπάρχει χρόνος διαφυγής από αυτό μέσω της προσπάθειας και της ανταμοιβής μέσω κόπων και αγώνων.
Με το Χείρωνα είναι διαφορετικά καθώς η πληγή παραμένει σε όλη την διάρκεια της ζωής και καλούμαστε να τοποθετηθούμε στο τραύμα με την κατάλληλη θεραπεία που περνά μεσω της αυτογνωσιακής διαδικασίας και της θεραπευτικής ψυχολογικής προσέγγισης.

Ο Χείρωνας στον Κριό μας προτρέπει για ένα καινούργιο διάστημα επίλυσης. Αυτή την φορά θα γίνει με δυναμικούς τρόπους πιο θαραλέους και με τρόπο μη ανεχτής κατάστασης. Την κατάσταση πρέπει να την πάρουμε εμείς στα χέρια μας και να δώσουμε την προσωπική μας αγωνιστική προοπτική χωρίς να πληγώσουμε τους άλλους. Οι άλλοι μπορούν να δώσουν κάποιες βοήθειες αλλά ο σκοπός ειναι προσωπικός.

Αν καταλάβουμε στην πορεία ότι έχουμε έλλειψη δυνάμεων και ότι οδηγούμαστε στην ήττα τότε η εξέλιξη θα είναι οδυνηρή. Θα γίνουμε επιθετικοί, απότομοι στις αντιδράσεις, νευρικά ξεσπάσματα και δόσεις αυτοκαταστροφής αφού θα θεωρήσουμε ότι είμαστε " άχρηστοι ". Θα βλέπουμε τους άλλους να τρέχουν με ταχύτητα επιτυχίας μπροστά και εμείς θα είμαστε έρμαιοι των χαμένων στιγμών λόγω έλλειψη αυτοπεποίθησης και αγωνιστικής διάθεσης.

Πρέπει παράλληλα να καταλάβουμε τις δυνάμεις που κρύβουμε, ποιοι είμαστε και τι μπορούμε να κάνουμε γιατί έχουμε τις δυνάμεις να το κάνουμε. Πρέπει να καταλάβουμε ότι αξίζουμε ως άτομα, ότι θέλουμε την θεραπεία και την οδό της εξικοίωσης με το εαυτό μας και τις δυνάμεις μας. Διαφορετικά η επιθετική στάση αντίστασης στην θεραπεία θα έχει συνέπειες πάνω στην υγεία μας, αλλά και το επιθετικό πρόσωπο που θα δημιουργήσει επιθέσεις, αυτοκτονικές τάσεις και ατυχήματα.


ΤΑΡΟΣΟΦΟΣ
Αναλυτής Αστρολογίας 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου