Πέμπτη 24 Αυγούστου 2017

ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ 26/08 - 20 / 09

Η διέλευση της Αφροδίτης από τον Λέοντα, έρχεται φέτος στο τέλος του καλοκαιριού, παρόλα αυτά κάνει τον έρωτα, την χαρά, την διασκέδαση καθημερινότητα.

Είναι ένα διάστημα που δεν πρέπει να μείνει ανεκμετάλευτο, καθώς η Αφροδίτη ομορφαίνει το σκηνικό της καθημερινότητας.
Επειδή ο Λέοντας σχετίζεται με τα παιδιά, βλέπουμε όλο το επόμενο διάστημα την χαρά από τα παιδιά ή στα παιδιά, ιδιαίτερα αυτό το χρονικό διάστημα που επίκειται η εγγραφή τους στα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας.
Επίσης καθώς σχετίζεται και με τα οικονομικά, παρατηρούμε τα έξοδα των γονέων να είναι αυξημένα για τα παιδιά, αλλά πάντα για ευτυχές σκοπό.
Η λάμψη των γυναικών θα βρίσκεται σε υψηλά επίπεδα και σαν " βασίλισσες " θα κλέβουν με την παρουσία τους το σκηνικό.

Αυτή η εξωστρέφεια σε συνδιασμό με την χαρά και την διασκέδαση, είναι η αφορμή του έρωτα και παρότι ο Ήλιος από την Παρθένο δεν τα επιτρέπει αυτά, η Αφροδίτη δεν τον ακολουθεί.
Τυχερά παιχνίδια, ταλέντα, νέα ξεκινήματα, έρωτες, λάμψη, δημιουργία, χαρά, κατακτήσεις, παιδιά, όλα αυτά, είναι αυτά που θέλει η Αφροδίτη.
Οι όψεις τριγώνου με Κρόνο, Δία, Ουρανό που θα κάνει η Αφροδίτη στην πορεία της από τον Λέοντα, δίνουν επισημοποιήσεις σχέσεων, καινούργιες με πετυχημένους άνδρες και με διάρκεια.
Στην Αστρολογία πρέπει όσοι την διαβάζεται να κοιτάζεται αυτές τις όψεις όταν εκδηλώνονται, κυρίως του τριγώνου, για να παίρνεται τις αποφάσεις και κινήσεις της επιτυχίας.

Ευνοούνται οι Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι σε μέγιστο βαθμό, καθώς επίσης οι Κριοί, Τοξότες, Δίδυμοι και Ζυγοί, Ζώδια και Ωροσκόποι.

Επίσης όσοι έχουν Αφροδίτη στον Λέοντα στο γενέθλιο τους χάρτη, όπου μπορούν να νιώσουν αυτή την διέλευση την αυξημένη επιρροής της.



ΤΑΡΟΣΟΦΟΣ
Αναλυτής Αστρολογίας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου