Κυριακή 13 Αυγούστου 2017

ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ 15/08


Αφροδίτη:  αναζητά το δρόμο μέσα από την αρμονία...

Πλούτωνας:  μοιραίος & καρμικός διαλέγει το χάος...

        " Ηφαιστιακά τα συναισθήματα"

Και οι δύο πλανήτες έχουν να κάνουν με τον έρωτα μια και η Αφροδίτη είναι προσωπικός πλανήτης και ο Πλούτωνας μοιραίος και καρμικός.
Είναι όμως και οι δύο σε ζώδια που δεν τους ταιριάζουν, η μεν  Αφροδίτη στον Καρκίνο, ο δε σκοτεινός άρχων Πλούτωνας στον Αιγόκερω όπου μας επηρεάζει τρελά.
Ο Ισχυρός Πλούτωνας θέλει την αναγέννηση μέσα από τον θάνατο, και στην όψη αυτή θέλει να αλλάξει όλα όσα εκπροσωπεί η γλυκιά και αρμονική Αφροδίτη στον καρκίνο,  δηλαδή οικογένεια, οράματα, αρχέτυπα.
Ότι έχουμε βέβαιο, στέρεο ή αγαπημένο ο Πλούτωνας το ταρακουνά από το ζώδιο του Αιγόκερου,  ένα ζώδιο που βασιλεύει η πρακτικότητα ,η φιλοδοξία, η γήινη  και παθιασμένη λίμπιντο.
Η ανάγκη για απόδραση από τα επίγεια καθώς και η σεξουαλική επιθυμία θα είναι ιδιαίτερα έντονη.
Οι εντάσεις και οι συμπεριφορές προκλήσης στην οικογένεια, στις γυναίκες, στις εργασιακές καί προσωπικές σχέσεις θα είναι έντονα απότομες.
Παιχνίδια εξουσίας θα παιχτούν κυρίως τις ερωτικές σχέσεις, ενώ οικονομικά ζητήματα θα γίνουν αιτία αντιπαραθέσεων.
Όταν το πάθος, ο φόβος, η εμμονή, η ζήλεια και  η εξάρτηση στις ερωτικές σχέσεις κάνουν τις θερμοκρασίες να ανεβαίνουν τότε είναι σίγουρο ότι όλα μπορούν να ανατραπούν ή να  τελειώσουν με τον ίδιο έντονο τρόπο που άρχισαν.
Η συμπεριφορές  μεταξύ των συντρόφων θα είναι άκρως χειριστικές αφού θα δρουν υπόγεια, μυστικά και σκοτεινά λόγω του Πλούτωνα, με δυσπιστία και ζήλια.
Η κυριαρχία του ενός επάνω στον άλλον δεν θα είναι μόνο για την καρδιά, αλλά και για το πορτοφόλι του - θέλει  να έχει τον έλεγχο και το λόγο σε όλα.
Διεκδικούμε με νύχια και με δόντια  ότι αγαπάμε επειδή φοβόμαστε τη μοναξιά ή την απόρριψη.
Καινούργιες ερωτικές γνωριμίες που θα προκύψουν , εξαιτίας του ανεξέλεγκτου πάθους οι οποίες εν μέρη θα είναι ανεπιθύμητες αργότερα θα ξεφουσκώσουν .
Η προσέλκυση λάθος συντρόφων ( συνήθως αυτοκαταστροφικά η καταστροφικά άτομα )η συναιτέρων είναι πολύ πιθανή εξαιτίας της παθιασμένης φύσης της όψης.
Ας δώσουμε προσοχή σε ποια άτομα δείχνουμε την εμπιστοσύνη μας γιατί υπάρχει κίνδυνος να εμπλακούμε σε παράνομες οικονομικές δραστηριότητες και συναλλαγές.
Η όψη αυτή δεν δίνει πολλά περιθώρια για καθαρές δουλειές.
Ας αποφύγουμε τη συνεργασία, τις επενδύσεις και το ξεκίνημα καινούργιας  δουλειάς.



CAYHA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου