Τρίτη 1 Αυγούστου 2017

ΔΙΑΣ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ . ΠΙΟ ΒΑΘΙΑ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ

Από τις 01 / 08 έως και τις 10 / 08 ο Δίας από τον Ζυγό κάνει μια δύσκολη όψη με τον ανάδρομο Πλούτωνα από τον Αιγόκερω.
Χρειάζεται μία εναρμόνιση με τον Αύγουστο για να μην προχωρήσεις σε ενέργειες  που θα φέρουν σε δύσκολη θέση τους γύρω σου, καθώς θα θέλεις να τους ελέγχεις.
Επειδή ο Δίας βρίσκεται στο ζώδιο του Ζυγού, που είναι κατεξοχήν ζώδιο του σχέσεων και του γάμου, καταλαβαίνουμε ότι όλα αυτά που θα δημιουργηθούν μέσα από τις ερωτικές ή τις διαπροσωπικές σχέσεις, καθώς επίσης και τις συνεργασίες θα έχουν '' σκοτεινό υπόβαθρο ''.
Κατακλύζεσαι από εμμονές οπότε όλες αυτές οι καταστάσεις που είναι εκτός ελέγχου σου, σου δημιουργούν αυτοκαταστροφικές ενέργειες, καθώς και λάθη που σε λίγο θα σε φέρουν μέσα σ' ένα σκοτεινό τούνελ χωρίς διεξόδους διαφυγής.
Νιώθεις ότι γύρω σου υπάρχει ένα σκοτάδι που το μεγενθύνει ο Δίας και μέσα σε αυτό το σκοτάδι υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που σε επιβουλεύονται. Αυτή η εμμονή πρέπει να σπάσει για να μη σε φέρει σε ένα τόπο ο όποιος έχει μόνο εφιάλτες.
Δεν πρέπει να έχεις στο μυαλό σου σκοτεινές σκέψεις, να κάνεις υπερβολές όσο αφορά την διάκριση των ανθρώπων και να προχωρήσεις μπροστά με ένα σχέδιο και με ένα καθαρό λόγο.


Στα θετικά αυτής της όψης είναι η διαίσθηση που είναι υπερβολικά καλή στο να μπορείς να ξεχωρίζεις τους ανθρώπους με την ματιά σου και να εισχωρήσεις και σε πιο εσωτερικά βάθη της ψυχής τους. Θέλεις να δημιουργήσεις ένα καινούργιο μέλλον με τους ανθρώπους που εσύ διαισθάνεσαι ότι μπορούν να σε βοηθήσουν να εξέλθεις από το φόβο.

Η όψη αυτή επηρεάζει τα ζώδια του Κριού, Καρκίνου, Ζυγού και Αιγόκερου που έχουν γεννηθεί στο τέλος του δεύτερου δεκαημέρου και έχουν Ωροσκόπο και Πλανήτες μεταξύ της 13' μοίρας έως και την 20' των παραπάνω ζωδίων.



ΤΑΡΟΣΟΦΟΣ
Αναλυτής Αστρολογίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου