Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2016

ΑΡΗΣ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ ...ΜΕΡΟΣ 1..



Άρης στον Αιγόκερω .. Αρχέτυπη Αρρενωπή θέση για τον Άρη ..


     Εκφράζεται επικοινωνόντας με τους γύρω του . Μιλάει πολύ χρησιμοποιώντας το γραπτό λόγο . Έχει κουράγιο, ενέργεια και διάθεση να υπερπηδά τα εμπόδια . Αργός στο ξεκίνημα αλλά δυνατός στο τελείωμα . Πιστεύει πολύ στους στόχους και στους σκοπούς και μισεί την Αποτυχία .
     Είναι σε έξαρση στον Αιγόκερω και εργάζεται για το κοινό καλό με επιμονή και υπομονή, δεν δίνει εξηγήσεις για τις πράξεις του, γι'αυτό συγκρούεται με τους ανώτερους . Χαλιναγωγεί τις σεξουαλικές του επιθυμίες και κάνει σχέσεις με μεγαλύτερα άτομα .Η λίμπιντο είναι υψηλή αλλά ελεγχόμενη . Πολύ καλός εραστής αλλά του λείπει η φαντασία και ο αυθορμητισμός . Του αρέσει το σεξ σε επαγγελματικούς χώρους ή το παράνομο σεξ .
     Είναι πιστός αλλά μόνο με την γυναίκα που θα καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη του. Δεν είναι ρομαντικός στον έρωτα αντί αυτού, διακατέχεται από έντονο πάθος και ερωτισμό . Δεν ζητούν τίποτα και δεν σπαταλούν χρόνο σε μάταιες προσπάθειες . Δεν ανέχεται την σπατάλη και την μικρότητα.
      

       Κυβερνά δύο παραδοσιακά ζώδια τον Κριό ( νέα αρχή - του ξεκινήματος ) και τον Σκορπιό του θάνατου - του τέλους ) . Σε ένα χάρτη συμβολίζει θάρρος, δυναμισμό, μαχητικότητα, δραστηριότητα, προσπάθεια, πρωτοβουλία, εγωισμό, πάθος, σεξ, αντοχή . Ο Άρης επιτίθεται γιατί αυτή είναι η φύση του .
     Το συμβολό του ? είναι το σύμβολο του σπερματοζωαρίου .

  " Sex is natoural, Sex is Good , not everybody does it, dut everydody should ".

                    CAΗYA
Ιατρός, Αστρολόγος, Εσωτερική Ψυχολογία.
Μέλος της Ταροσοφικής Κοινότητας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου