Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2016

ΑΡΗΣ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ..ΜΕΡΟΣ 2..


Μετά το πέρασμα της Αφροδίτης στο Σκορπιό το πρωί της 27 Σεπτεμβρίου ο Άρης εισέρχεται στο 10ο οίκο του ζωδιακού τον εργατικό Αιγόκερο.
.
      Κανένα ζώδιο δεν θα μείνει ανεπηρέαστο  από αυτή την ισχυρότατη θέση, ωστόσο, ιδιαιτέρως τα ζώδια της Γης Αιγόκεροι, Ταύροι, Παρθένοι αλλά και Σκορπιοί και Ιχθείς ευνοούνται περισσότερο .

      Ας δούμε γιατί αυτή η Διέλευση έχει τόσο μεγάλη σημασία. Άρης σημαίνει δράση, δύναμη, ένταση , διεκδίκηση, μαχητικότητα, αποφασιστικότητα, ορμή, σεξουαλικότητα .
       Αιγόκερως σημαίνει πειθαρχία, αυτοέλεγχος, προσήλωση, οριοθέτηση , υπευθυνότητα, υπομονή, επιμονή, φιλοδοξία, πίστη, ορθολογισμός αλλά και απολυτότητα , δυσπιστία, εσωστρέφεια, καχυποψία, απαισιοδοξία, μελαγχολία, τοξική εργασιομανία .
        Συνδυάζοντας  την ενέργεια του πλανήτη με τα επί μέρους στοιχεία του αστερισμού του Αιγόκερω, συμπεραίνουμε ότι είναι η καλύτερη περίοδος να γίνουν εκείνες οι αποφασιστικές και διεκδικητικές ενέργειες προς επίτευξη των στόχων μας, κυρίως όμως προς αναγνώριση επαγγελματική, κοινωνική, γιατί όχι και οικονομική εξέλιξη και διάκριση, καταξίωση .
        Ισχυροποιείται το κίνητρο, προς την επιτυχία, η πίστη αναζωπυρώνεται προς την υλοποίηση του όποιου απαιτητικού σχεδίου μας . Οι διεκδικήσεις αυτές θα είναι καθοριστικές και θα φέρουν και αλλαγές που θα αντέξουν στο χρόνο μιας και Αιγόκερως είναι ζώδιο γήινο, συνετό και πειθαρχημένο . Αυτές είναι μερικές από τις θετικές παραμέτρους .
         Υπάρχει, όμως και η αντίθετη όψη του νομίσματος . Μπορεί ο επιθετικός Άρης να ενισχύσει την εσωστρέφεια, την απαισιοδοξία, τη ματαιοδοξία, τις εμμονές ή να δημιουργήσει την αίσθηση ότι μόνο η προσκόλληση στο επάγγελμα και στην απόκτηση εισοδήματος πρέπει να αποτελεί μέλημα μας με αποτέλεσμα να δημιουργείται σύγχυση αξιών και να ενισχύεται ο υλιστικός τρόπος ζωής .
         Μπορεί, επίσης, κάποιος να γίνει πολύ αυταρχικός, απόλυτος και μισαλλόδοξος ως προς την απόψεις του και εκ τούτου να απομακρύνεται από τους συνανθρώπους που λόγω δεσποτισμού . Αυτό που αξίζει να τονιστεί για άλλη μια φορά, είναι πως δεν υπάρχουν " καλές " ή " κακές"  διελεύσεις, αλλά διελεύσεις που φέρουν ορισμένα χαρακτικά και συμπαντικές ενέργειες, οι οποίες θα εκδηλωθούν στην πράξη με τον έναν ή τον άλλο τρόπο ανάλογα πως εμείς θα τις ενεργοποιήσουμε .
       Γιατί ως έλλογα πλάσματα έχουμε ελεύθερη βούληση ....

           ΜΩΦ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ.
Ιατρός,  Αστρολόγος, Εσωτερισμός.
Μέλος της Ταροσοφικής Κοινότητας.


Ο Άρης ως αρχέτυπο του άντρα δίνει τον ερωτικό τόνο το επόμενο περίπου δίμηνο διάστημα. Βέβαια εδώ κοιτάζει περισσότερο προς την εξουσία και λιγότερο προς το ερωτικό δρώμενο. Αυτό όμως δεν σταματά την Ερωτική ορμή στο Όνειρο της απόλαυσης.
   Ο Άρης εκτός από την επιδίωξη της σεξουαλικότητας εδώ απολαμβάνει τα καλά της εξουσίας με την συνδρομή του Πλούτωνα. Η ισχύ των δύο πλανητών είναι ανελέητη, είναι σίγουρο ότι αυτή η Διέλευση περνά και στο ερωτικό τοπίο.

   Τα ζώδια που ευνοούνται είναι : 
  
ΤΑΥΡΟΣ : Σε ζητήματα εξωτερικού, σπουδών, φιλοσοφίας, πνεύμα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ : Ζητήματα ερωτικής ζωής, απόλαυσης, παιδιών, δημιουργίας, σχεδίων, διασκέδαση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ : Αλλάζουν όλα, σε όλους και κυρίως αυτοί που έχουν γεννηθεί μεταξύ 12'' και 17'' όπου όλα έχουν ένα τέλος, άλλο σε προσωπικό επίπεδο, εργασίας, υγείας. Κάθε Διέλευση πάνω σε προσωπικό Πλανήτη δημιουργεί προσωπικά θέματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ : Ταξίδια, επικοινωνία, αδέλφια, συγγενείς, μεταφορικό μέσο.

ΙΧΘΕΙΣ : Θέματα εξωστρέφειας, φιλικών συναντήσεων, ομαδικής ανάπτυξης, καλύτερη ψυχολογία.

   Θέλω να σταθώ σε δύο ζώδια τον Καρκίνο και τον Ζυγό μια που ενεργοποιείται ο Πλούτωνας, σε συνδιασμό με τον Ουρανό. Οι σχέσεις κάθε είδους, επαγγελματικές, ερωτικές για τους Καρκίνους που έχουν γεννηθεί 07,08,09,10 / 07 θα νιώσουν μια σεισμική δόνηση.
Οι Ζυγοί που έχουν γεννηθεί 09,10,11,12 /10 τα ζητήματα οικογένειας, κυρίως μητέρας και τα θέματα σπιτιού εισέρχονται σε μια κρίσιμη φάση.

Επειδή τα θέματα εξουσίας παίζουν σπουδαίο ρόλο σε αυτή την Διέλευση και το Ερωτικό σημείο αποκτά μια μορφή εξουσίας. Εξουσία και Σεξ Μαζί. Ένα το ιδανικό αντρικό πρότυπο που αρέσει σε όλες τις γυναίκες. Η αίγλη της εξουσίας είναι γλυκιά, όπως το ερωτικό τελετουργικό της μακριάς και αργόσυρτης διαδικασίας.

Γιώργος Κανελλόπουλος
Αστρολόγος, Αριθμολόγος, Αναλυτής Ταρώ, Μεταφυσικός
Ιδρυτής της Ταροσοφικής Κοινότητας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου