Σάββατο 7 Μαΐου 2016

Ο ΓΑΜΟΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΕΝΟΣ ΣΤΟΧΑΣΤΗ..


Η πλειοψηφία των ερωτήσεων που δέχομαι ως Ταροσόφος αφορούν προβλήματα συμβίωσης και γάμων σε ποσοστό 98% !!!. Είναι ένα πρόβλημα που οφείλεται σε πολλούς λόγους και θα προσπαθήσω να τους αναλύσω από Αστρολογική -- Ψυχολογική -- Μεταφυσική διάσταση.

       Ένας από τους λόγους είναι ο Ουρανός που βρίσκεται στον Κριό στο απέναντι ζώδιο των σχέσεων και ειδικά του γάμου. Ο Ουρανός σε Σύνοδο με τον Άρη βγάζει μία δυναμική ενεργειών που οδηγούν στο βίαιο τελείωμα σχέσεων και γάμων που έχουν κλονιστεί σοβαρά τα προηγούμενα χρόνια. Επίσης φέρνει ξαφνικούς έρωτες που δημιουργούνται με αναπάντεχο τρόπο και σε αναπάντεχο χρόνο..
      ( Όποιος έχει δεί την ταινία ΞΑΦΝΙΚΟΣ ΕΡΩΤΑΣ του Γ. Τσεμπερόπουλου καταλαβαίνει το σκεπτικό μου..Υπάρχει επίσης μία ταινία του ξένου κινηματογράφου ΕΡΩΤΑΣ ΔΙΧΩΣ ΑΥΡΙΟ που όλοι έχετε αγαπήσει το τραγούδι του PHIL COLLINS που υπάρχει στην ταινία ).
      Οπότε μέχρι το 2018 που τελειώνει η διέλευση του Ουρανού στον Κριό θα υπάρχει έξαρση διαζυγίων, ξαφνικοί έρωτες και γενικά μία νέα Εποχή Συμβίωσης. Είναι μία εποχή που αλλάζει την κρατούσα κυρίως Θρησκευτική -- Κοινωνική δομή του μένω στο γάμο παρότι έχει τελειώσει, ζω το μαρτύριο της σταγόνας, ακούω το συγγενικό περιβάλλον, αντέχω το βασανισμό της ψυχής, υποτάσσομαι σε επιθυμίες κάθε λογής συμβούλων, τρίτων παρατηρητών, συμβουλές ιερέων, των επιθυμιών κάθε λογής άσχετων και επικύνδινων ατομικών συμβιβασμών.
       Η Εποχή του Υδροχόου που διανύουμε στην Μεταφυσική,  ονομάζεται ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ καθώς ο Ουρανός κυβερνήτης του Υδροχόου θέλει με επαναστατικό τρόπο και ενάντια στην αντίληψη του παρόντος το ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ. Θα έχετε παρατηρήσει ότι η ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ έχει ξεκινήσει με καινούργιες δομές γάμων π.χ γάμος ομοφυλόφιλων, σύμφωνο συμβίωσης, διαμονή στο ίδιο σπίτι με διαφορετικές προσωπικές ζωές.
     
 Εγώ προσωπικά πιστεύω σε οτιδήποτε έχει ώς κεντρικό σημείο ένωσης την ΑΓΑΠΗ ή τον ΕΡΩΤΑ. Όταν αυτά σε μία σχέση εκλείψουν έχει τελειώσει η σχέση. Παραμονή, υποχωρήσεις, σκέψεις ότι όλα κάποτε θα ξαναγίνουν όπως ήταν, μίζερες έως οδυνηρές καταστάσεις , συμβιβασμοί με βάση το κενό, το λάθος, τον πόνο, είναι έξω από την Κοσμοθεωρία μου.
       Το σύμπαν το ίδιο σου στέλνει το μήνυμα της αλλαγής πορείας, εσύ παραμένεις σε μονοπάτια διασυρμού και οδύνης. Μετά έρχονται οι διελεύσεις Εξωκρόνιων Πλανητών  Κρόνου, Ουρανού, Ποσειδώνα, Πλούτωνα και το Τέλος έρχεται με βασανιστικό, μακρόσυρτο και απροσπέλαστο τρόπο. Μια διέλευση που βασίζεται σε Τετράγωνα και Αντιθέσεις λειτουργεί στην Καρμική Αστρολογία ως Καρμικά Χρέη προηγούμενων ζωών που πρέπει να τελειώσουν σε αυτή την Μετασάρκωση για να έρθει η Ψυχή στο Αρχικό Προορισμό της.
         Για να μην γίνω Απόλυτος υπάρχουν διελεύσεις Συνόδων και Τριγώνων που μπορούν να Επαναφέρουν μία Σχέση στο Αρμονική της Μορφή, απλώς αυτές οι διελεύσεις μπορούν να συμβούν μετά από χρόνια και η αναμονή είναι κακός σύμβουλος. Μία πρώτη ένδειξη Συμβίωσης μας την δείχνει η Συναστρία των δύο ατόμων, με βαθμούς συντροφικότητας και πλανητικές σχέσεις Συμφωνίας και Ασυμφωνίας. Αυτό θα το αναλύσουμε στο δεύτερο μέρος..

   ΣΗΜ. Οι παραπάνω απόψεις βασίζονται σε προσωπικές μελέτες Συναστριών, Αντιστροφής του Γενέθλιου Χάρτη, Πλανητών και Όψεων στο Ζυγό ή στον 7 Οίκο. Επίσης σε Αριθμολογικές Συμβατότητες, Ονοματολογία, Σύγκριση Πεπρωμένων, Ψυχολογικών και Μεταφυσικών Αναζητήσεων.
     ΣΗΜ 2 : Ίσως κατηγορηθώ από κάποιους φίλους ότι επειδή δεν έχω τελέσει γάμο τα βλέπω Υποκειμενικά. Αυτή είναι η προσωπική φιλοσοφία μου, πιστεύω στον Γάμο, πληγώνομαι όμως όταν πίσω από τα χαμόγελα κρύβονται δάκρυα.

     
                                          Συνεχίζεται.......



3 σχόλια: