Τετάρτη 27 Απριλίου 2016

ΑΝΑΔΡΟΜΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ : ΝΕΑ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ..

Ως Αναδρόμους Πλανήτες ορίζουμε τους Πλανήτες εκείνους που έχουν μία φαινομενική αναδρομή πορείας στο Γενέθλιο Χάρτη και υπάρχουν στο καθένα μας και αφορά έστω και με ένα πλανήτη σε Αναδρομή. Η σημασία αυτών των Πλανητών είναι ουσιαστική, καθώς επειρεάζουν την ενέργεια του αντίστοιχου Πλανήτη και δημιουργούν πρόβλημα στην επιρροή του.

     Άλλοι αρνητική δυναμική έχουν οι προσωπικοί πλανήτες σε σχέση με τους εξωκρόνιους, καθώς η πρώτη επειρεάζουν άμεσα την ζωή μας ενώ η δεύτερη αναφέρονται σε μια ομάδα ανθρώπων. Οι προσωπικοί πλανήτες σε αναδρομή, δημιουργούν ένα αρνητικό παράγοντα στην διαχείριση της ζωής καθώς επιφέρουν αρνητικό πρόσημο σε κάθε λειτουργία που εξουσιάζει ο κάθε πλανήτης και μειώνει την δυναμική ελέγχου και διαχείρισης.
       Τα φώτα ( Ήλιος, Σελήνη ) δεν έχουν ποτέ Ανάδρομη φορά λειτουργώντας σε μέγιστη ισχύει σε κάθε κυβερνήτη ή σε έξαρση ζώδιο. Πολλοί πού δεν ασχολούνται με αστρολογική προσέγγιση παρατηρούν τους ανάδρομους πλανήτες επιδερμικά και πολλοί αστρολόγοι το προσπερνούν, αφού δεν εξηγούν τον τρόπο και τι πρέπει να γνωρίζει ο καθένας στον γενέθλιο του χάρτη.
         Από την δική μου άποψη δύο πλανήτες παίζουν το σημαντικότερο λόγο στην ανάδρομη φορά ο Ερμής και ο Κρόνος. Ο πρώτος δημιουργεί προβλήματα στην παιδική ηλικία, μαθησιακή δυσκολία, στην πρόσληψη ερεθισμάτων, επικοινωνιακή αναχαίτιση και νευρικό σύστημα σε αυξημένη υπερδιέγερση. Αντίστοιχα ο Κρόνος ο πιο δυνατός Καρμικός Πλανήτης δείχνει την έλλειψη σταθερότητας, Καρμικό εμπόδιο, υλική και νοητική στειρότητα, πρόβλημα πατέρα, πρόβλημα σε ανθρώπινο σκελετό...
   

     
Στην Νέα Αστρολογική προσέγγιση στην Εσωτερική Αστρολογία όλους τους ανάδρομους Πλανήτες τους ορίζει ως Καρμικούς που μας δείχνουν τα αρνητικά κατάλοιπα προηγούμενων ζωών, που δεν έχουν " καθαρίσει " από το Καρμική ανακολουθία πράξεων, λόγων, έργων και φέρουν την ίδια Συμπαντική Αναστολή από ενσάρκωση σε ενσάρκωση..
       Τους Πλανήτες σε Αναδρομή δεν τους φοβόμαστε, τους αντιμετωπίζουμε με το να προσπαθήσουμε να διορθώσουμε και να απαλλάγουμε από τα Καρμικά Χρέη προηγούμενων ζωών με αυξημένη προσέγγιση στην αρνητική λειτουργία με δυναμική μέθοδο απαλλαγής. Ο τρόπος είναι, μεγαλύτερη προσπάθεια, εσωτερική αναζήτηση, έλλειψη φόβου και αυτοπεποίθησης, καθώς και ώριμης σκέψης...

   ΟΙ ΑΝΑΔΡΟΜΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΕ ΟΡΘΗ ΦΟΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟ ΧΑΡΤΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΣ ΔΙΕΛΕΥΣΕΙΣ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου