Πέμπτη 21 Απριλίου 2016

ΚΑΡΜΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ : 6 + 4 = 10 = 1....

Η Ερωτική Αστρολογία είναι μία καινούργια μορφή της κλασσικής που είναι ένας συνδιασμός της Καρμικής και της Γενέθλιας. Έχει ως αντικείμενο την επιρροή στις σχέσεις, των παραγόντων εκείνων που δίνουν αναφορά στις προηγούμενες ζωές και την σύνδεση των σχέσεων αυτών με το τωρινό χρόνο ζωής.

     Στην μεταφυσική οι σχέσεις αυτές δεν έχουν τους ίδιους ρόλους αλλά συνδέονται με το Καρμικό Χρέος για να υπάρχει η Συμπαντική ισορροπία. Οι ρόλοι εναλλάσονται ανάλογα με το ηθικό χρέος και την ψυχική επιλογή. Στην προηγούμενη ζωή μπορεί να υπάρχει μία σχέση  π.χ μητέρας-- παιδιού και μετά από 216 χρόνια που λειτουργεί ως συνθετικό της Καρμικής επανάληψης να έχει πάρει την μορφή της ερωτικής σχέσης.
      Με ποιο τρόπο θα γίνει η συγκόλληση της προηγούμενης με της τωρινή ενσάρκωση είναι καθαρά επιλογή των ίδιων των ψυχών, οι οποίες διαλέγουν και την σχέση που θα ενσαρκώσουν διαλέγοντας νέους ρόλους που τους ελκύουν. Όπως εμείς καλούμαστε να διαλέξουμε τον ρόλο μας εντός της τωρινής ζωής έτσι και οι ψυχές διαλέγουν ρόλους, τόπους, χρόνους, ηλικίες, κοινωνικούς προσδιορισμούς. Συχνά βλέπουμε και πολλές φορές μας εκπλήσουν σχέσεις, που δείχνουν μία ανομοιομορφία. π.χ όμορφος-- άσχημος, κοινωνικά καταξιωμένος-- αντικοινωνικός, μικρότερος-- μεγαλύτερος, οικονομικά πλήρης-- οικονομικά σε δυσκολία.
       Η παρατήρηση μένει για λίγο ή μπορεί να μας απασχολήσει για κάποια λεπτά, γίνεται δηλαδή μία επιδερμική αναφορά, ενώ όλο αυτό το μυστήριο της  ανομοιομορφίας είναι μία Καρμική Συνέχεια. Αυτές οι σχέσεις δεν αφορούν μόνο το Ερωτικό τοπίο αλλά υπάρχουν αναμεσά μας σε διάφορους ρόλους και λειτουργίες. Μπορεί να εκτείνονται στο φιλικό, επαγγελματικό, περιβάλλον ανάλογα με την επιλογή που έχει γίνει στην Ουράνια Κατοικία.
       Η Ερωτική Αστρολογία έχει ως αντικείμενο την εξέταση σε ένα γενέθλιο χάρτη δύο ατόμων την Καρμική Σύνδεση όπως αυτή απεικονίζεται μέσα από τους πλανήτες που έχουν σχέση με το Κάρμα. Μέχρι τώρα είχαμε δώσει βάση στην Αστρολογία στον Νότιο και Βόρειο Δεσμό και τον Κρόνο. Τώρα δεχόμαστε όλο τον χάρτη σαν Καρμικό και δίνουμε έμφαση στην Σελήνη καθώς και στις όψεις Τετραγώνου.
     
Η πιο συχνή ερώτηση που δέχομαι από όλους τους φίλους είναι πότε θα έρθει μία τέτοια σχέση και πώς θα την καταλάβω.
        Στην πρώτη ερώτηση μπορεί να έρθει σε οποιαδήποτε ηλικία ανάλογα με την επιλογή που έχουν κάνει οι δύο ψυχές στην Ουράνια Κατοικία και ανάλογα την συμφωνία που θα συνάψουν με το Χρόνο..
       Στην δεύτερη ερώτηση που είναι και πιο εύκολη η απάντηση ως πρώτη αίσθηση είναι η Συμπαντική Ενέργεια που λαμβάνω. Δηλαδή θα αισθάνομαι κάτι που έχει μία ενέργεια που θέλω να την νιώσω. Επίσης η ανομοιομορφία της σχέσης όπως την ανέφερα παραπάνω και στις υπερβολές που γίνονται από το κάθε άτομο απέναντι στο status των επιστημονικώv και θρησκευτικών δοξασιών..π.χ η συμβουλή του ψυχολόγου είναι να απομακρυνθείς από αυτή την σχέση αλλά εσύ να αισθάνεσαι το ακριβώς αντίθετα στο υποσυνείδητο.
         Αυτοί που έχουν την Θεία Πρόνοια ή έχουν μία διαφορετική Καρμική Εμπειρία π.χ κάποιο χάρισμα την αναγνωρίζουν πιο εύκολα. Αυτό υπάρχει σε πολλούς ανθρώπους και φαίνεται από την επιβεβαίωση στην εξήγηση ονείρων, συμπαντική επικοινωνία, αισθήσεις που σου δείχνουν κάτι το ιδιαίτερο. Δεν πρέπει να δεχτούμε ότι θα βιώσουμε την Καρμική Σχέση μία φορά,μπορεί να επαναληφθεί και σε άλλες σχέσεις.
     Υπάρχει και ο τρόπος να βρεθεί μέσα από την Καρμικό Έλεγχο του Γενέθλιο Χάρτη , καθώς και με την Αριθμολογία και την Καρμική Ταρώ.

       Ένα λάθος που γίνεται είναι ότι θεωρούμε αυτές τις σχέσεις χωρίς προβλήματα, μαγικές και ότι θα είμαστε πάντα στην θετική ενέργεια της σχέσης. Συνήθως είναι σχέσεις που περνούν από αρκετές δοκιμασίες , εξάλλου τις περισσότερες φορές είναι ανόμοιες, δοκιμασίες που προέρχονται από την συμπεριφορά των δύο ατόμων στην σχέση τους την προηγούμενη ζωή. Εδώ πρέπει να ξεπλυθούν τα Καρμικά χρέη ή ο Νόμος της Ηθικής για τους Αρχαίους.

   
     
Θα επανέλθω ξανά σε αυτό το θέμα αφού τελειώσω μία μελέτη γύρω από την Καρμική Αστρολογία και δίνοντάς σας προσωπικές εμπειρίες όπως βιώνω εγώ την Καρμική Σχέση.

          Προσπάθησα όσο το δυνατόν να σας το παρουσιάσω όσο πιο απλά γίνεται , όταν τελειώσω την μελέτη θα γίνουν και κάποιες ομιλίες δικές μου σε εσάς, όπου εκεί θα έχετε την ευκαιρία να δεχτώ τις ερωτήσεις σας με μεγάλη χαρά και αγάπη. Επίσης αργότερα θα σας προσφέρουμε Ενεργειακά Κεριά και άλλα που βοηθούν στο εξαχνισμό της ψυχής μέσα από την θετική αύρα, για κάθε ζώδιο ξεχωριστά, για να είμαστε έτοιμοι να δεχτούμε την ''Αδελφή Ψυχή'' που κυκλοφορεί αναμεσά μας. Η προετοιμασία για το Συμπαντικό Κάλεσμα είναι απαραίτητη για να διακρίνουμε το ΟΝΕΙΡΟ.....



Αφιερώνεται στο ΟΝΕΙΡΟ.....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου