Παρασκευή 13 Μαΐου 2016

ΓΑΜΟΣ: ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΜΕ ΣΥΝΑΣΤΡΙΑ.

Μία μοναδική μέθοδος που μας παρέχει η Αστρολογία για να εξακριβώσουμε την Αρμονία μίας σχέσης απλής, είτε με προέκταση τον γάμο είναι η Συναστρία. Η μοναδικότητά της οφείλεται στο ότι μας δείχνει ακριβώς όλες τις συμπεριφορές δύο ατόμων σε όλο το κύκλο της κοινής ζωής τους.

     Ξεκινώντας με την συμβατότητα, με το δίπολο Ήλιου - Σελήνης που είναι πάρα πολύ βασικό όσο αφορά την σύγκριση των προσωπικοτήτων δύο ατόμων , περνάμε μετά στο επικοινωνιακό κομμάτι με την σύγκριση του Ερμή και πώς αυτός εκδηλώνει συμπεριφορές εκφραστικές και νοητικές, που δημιουργούν μία συμβατή επιθυμία στην μακροημέρευση μιας σχέσης.
       Το τρίτο κομμάτι αφορά το δίπολο Άρη-Αφροδίτης που εξουσιάζει την σεξουαλική συμπεριφορά. Ο έλεγχος της σεξουαλικότητας και της ψυχικής ενσωμάτωσης των ερεθισμάτων το θεωρώ παρά πολύ σπουδαίο. Εκτός το ότι προσδιορίζεται η νοητική επαφή με το σεξ, διευρύνεται με τι ζητά ο καθένας από τον σύντροφό του, και με τι τρόπο βιώνει καθένας τους το σεξ, την έκσταση, την λαγνεία.
 
 Η ανάλυση είναι εμπεριστατωμένη με οδηγούς διέγερσης και διαχείρισης, το εύρος το χρονικό που μπορεί το ζευγάρι να διαχειρίζεται σωστά τον ορισμό του σεξ και σε περίπτωση προβλήματος εντοπίζεται το πρόβλημα εφόσον είναι αστρολογικά ορατό.
Όλοι οι ψυχίατροι βάζουν αυτό το παράγοντα αρκετά σημαντικό μέχρι το δεύτερο κύκλο ζωής ( μέχρι το 52 έτος ). Το υπόλοιπο κομμάτι ο καταληκτικός κύκλος της ζωής είναι δύσκολο στην εξερεύνηση αφού ο νέος τρόπος ζωής της Νέας Εποχής επιταχύνει την σεξουαλική ένταση προς την κάθοδο.
      Στο τέταρτο μέρος αναλύεται σε ποιους τομείς υπάρχει ο παράγοντας τύχη που έστω κι αν υπάρχει μία ανομοιομορφία σε ένα από τα δύο μέρη, καλύπτεται από την υπέρβαση τύχης του άλλου. Αυτό το μέρος μας δείχνει και σε ποιούς τομείς μπορεί να επενδύσει το ζευγάρι για το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα.
      Ύστερα προχωρούμε σε ένα μεταφυσικό και Καρμικό κομμάτι, με την εξερεύνηση του πλανήτη Κρόνου που μας δείχνει αν μία σχέση έχει Καρμική Χροιά , αν δηλαδή μεταφέρει μηνύματα και σχέσεις προηγούμενων ζωών, που οι ψυχές ενώνονται ξανά με άλλους ρόλους, χρόνους και τόπους. Οι Καρμικές σχέσεις δεν δείχνουν κατά ανάγκη ήσυχο βίο, μια που είναι η προέκταση της προηγούμενης σχέσης που με την καινούργια ενσάρκωση μεταφέρει την συμπεριφορά που προϋπήρχε στην προηγούμενη και πρέπει να φύγει από το καρμικό πλαίσιο.
         Το υπόλοιπο κομμάτι καλύπτεται με τους εξωκρόνιους πλανήτες, τις όψεις που δημιουργούν με τους προσωπικούς πλανήτες, στον οίκο που εκδηλώνεται η δυναμική τους, καθώς και την γενιά που βιώνει παράλληλα τα ίδια παγκόσμια γεγονότα μια που αυτοί οι πλανήτες αφορούν σύνολα ατόμων που γεννήθηκαν την ίδια εποχή.
          Στο τέλος υπάρχουν σχηματικές ασυμβατότητες  με σχεδιαγράμματα για όλους τους κύκλους του βίου, την ένταση της σχέσης με πίνακες, που υπάρχει αστρολογική υπεροχή του κάθε ατόμου και τέλος σε ποσοστά η τελική εκτίμηση της σχέσης.

Θεωρώ υποχρεωτική την ΣΥΝΑΣΤΡΙΑ είτε σε απλή σχέση, είτε σε σχέση που οδηγείται σε ΓΑΜΟ καθώς μας λύνει πολλά προβλήματα συμβίωσης και κοινής πορείας....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου