Τετάρτη 13 Μαΐου 2015

ΤΑΥΡΟΣ: Η ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΕΞΟΡΓΙΖΕΙ....

Το δεύτερο ζώδιο του κύκλου είναι ο Ταύρος με κυβερνήτη την Αφροδίτη ένα πλανήτη που εκπροσωπεί την ομορφιά, την χάρη, την τελειότητα, την οικονομική μεγέθυνση, τις καλλιτεχνικές προτροπές.

    Η κλίση του Ταύρου προς τα υλικά αγαθά και τις απολαβές είναι καθεστώς καθώς όλη η ενέργειά του καθορίζεται και εξελίσσεται στο πώς να αποκτήσει την δύναμη της υλικής ευμάρειας στο κοινωνικό παιχνίδι. Μια ζωή αυτοσκοπός στην απόκτηση χρημάτων και ακινήτων που τους εδραιώνουν πάνω στο συμπαντικό σκηνικό με μια επιμονή, εμμονή και σταθερότητα που εξελίσεται πολλές φορές σε ξεροκεφαλιά.

      Αγαπούν όμως και ό,τι άλλο ακολουθεί την Αφροδίτη όπως η τέχνη, η μουσική, η καλαισθησία μια που εδώ βρίσκει την σταθερότητα των ορμών της. Οι κινήσεις χαρακτηρίζονται από αργές κινήσεις που όμως συμβαδίζουν με την σταθερότητα αλλά και με την σκληράδα της επικράτησης απέναντι στο σκοπό. Υπάρχει μεγάλη ανοχή, αφοσίωση, υπομονή, πρακτικότητα ως προς τις απειλές της ειμαρμένης. Με την διαρκή ενασχόληση σε επιχειρήσεις και σε συνήθειες χρήματος έλκει την έλευση του υλικού μεγέθους σε βαθμό προσήλωσης και γι αυτό δημιουργεί ένα υλικό Παράδεισο περιμένοντας και ανιχνεύοντας κάθε πτυχή του πιθανού. Λίγο ζηλιάρηδες, σκληροί και απαιτητικοί είναι μια πνοή σταθερότητας απέναντι στην παρόρμηση της στιγμής, στην γρήγορη εκκίνηση χωρίς προορισμό, στο νεκρό σημείο της αμφιβολίας. Μια ξεχωριστή ζωδιακή εκτέλεση του σκοπού βήμα - βήμα με προγραμματισμό και χωρίς κενά με αδιέξοδα.
      Είναι μια σταθερή δύναμη απέναντι στην Ολισθηρή προσαρμογή στο γρήγορο,δηλαδή στο αδιέξοδο, μια σταθερή δύναμη εκτέλεσης και υπομονής προς το Όλο για την δημιουργία υγιούς ζωής με ελάχιστο κίνδυνο.

1 σχόλιο: