Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2015

ΤΑΡΟΣΟΦΙΑ: ΥΔΡΟΧΟΟΣ-ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ.

Το ΑΣΤΕΡΙ είναι η κάρτα της Μεγάλης Αρκάνα με τον αριθμό 17. Απεικονίζει μια νεαρή γυναίκα γυμνή να στέκεται με το ένα πόδι εντός νερού και το άλλο εκτός. Στα χέρια της κρατά δύο δοχεία , το περιεχόμενο του ενός το ρίχνει στο χώμα
και το άλλο στη λίμνη. Η φύση τριγύρω είναι καταπράσινη, ο ουρανός γαλανός με τα άστρα να ξεχωρίζουν και να διαχέουν έντονο φως, με το κεντρικό αστέρι να φωτίζει περισσότερο. Ο αριθμός των αστεριών είναι 8. Η γυναίκα της συγκεκριμένης κάρτας είναι γυμνή και νεαρή δείχνοντας την αγνότητα και την αθωότητά της, απαλλαγμένη από αμαρτίες και συμπαντικά βάρη, με μια καθαρή ματιά και μια ανήκουστη τιμιότητα.
    Η έννοια της γυναίκας έχει προσδιοριστεί με μια αρχέγονη μορφή με υποσυνείδητη υφή, διαίσθηση, πιο δεκτική και ώριμη από τον άντρα καθώς έχοντας απεριόριστες γήινες αισθήσεις μπορεί να λαμβάνει τα προμηνύματα και τις " άνωθεν εντολές " καθώς και όλα τα ερεθίσματα του συμπαντικού κενού. Ρίχνοντας το νερό στο νερό και στη γη συνδέει τα δύο αυτά στοιχεία δημιουργώντας το παραγωγικό αποτέλεσμα καθώς η ύλη και το πνεύμα πρέπει να βρίσκονται σε ισορροπία για την εκπλήρωση του συμπαντικού πεπρωμένου. Τα άστρα έχοντας το ρόλο του οδηγού, συμβολίζοντας την αιώνια ελπίδα για την σωτηρία και την κυριαρχία του ουρανού καθώς έχουν το γνώρισμα του οδηγού προς την Βασιλεία των Ουρανών.
     Όλη η κάρτα σαν γενικό σύνολο προ δηλώνει την ελπίδα, την ανάταση, την λάμψη, την ανανέωση, την κρυφή τύχη.Το στοιχείο που την αντιπροσωπεύει είναι ο Αέρας, που στον Υδροχόο σε ένα κατεξοχήν ελεύθερο, πρωτοποριακό, δημιουργικό, επαναστατικό και νεωτεριστικό ζώδιο δίνει αντίστοιχα αποτελέσματα.
     Το κεντρικό αστέρι που είναι πιο φωτεινό είναι ο οδηγός των απελπισμένων ατόμων που έχουν την επαφή με το θείο και το ουράνιο σκηνικό, είναι η διέξοδος κάθε οπισθοδρομικής καμπής, του ανελέητου καθημερινού εφησυχασμού, του προσωπικού δια συρμού του εαυτού προς τον εαυτό, η αποξένωση απέναντι στο μοιραίο. Είναι εκεί ο " φύλακας άγγελος " για να δώσει ουσία και να φωτίσει την ελπίδα απέναντι στο νοσηρό και τετριμμένο για μια ανάταση ψυχοσωματική της αδιέξοδης ζωής και του σταθερού σημείου.
     
  Η κοπέλα είναι ο σύνδεσμος μεταξύ ορατού και αόρατου είναι ο έρωτας της αναδημιουργίας προς το απόκοσμο και Νέο, του όλου, είναι η παραγωγική διαδικασία της δημιουργίας μιας νέας ζωής με το ερχομό ενός παιδιού. Η δύναμη στην προκειμένη περίσταση είναι η ένωση του συμπαντικού προς το ερχόμενο είναι η επόμενη σελίδα της εξελεκτικής πορείας προς το αιώνιο.
  ΑΠΟΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟΣ: Ανανέωση, ανάταξη, ειρήνη, γαλήνη, καινούργιο, καλή υγεία, εμπιστοσύνη, λύσεις, ευνοϊκοί καιροί, Έχεις Αστέρι, Φύλακας άγγελος.

Λίγα λόγια για την επιτυχία του ΤΑΡΟΣΟΦΟΥ

Ο ΤΑΡΟΣΟΦΟΣ έγκαιρα είχε διαγνώσει την αλλαγή πολιτικού σκηνικού και με πολλαπλές αναρτήσεις είχε δώσει έγκαιρα στους φίλους του την μηνιαία εξέλιξη των γεγονότων. Είμαστε εδώ για να καλύψουμε όπως έχουμε υποσχεθεί με συνέπεια το αστρολογικό προορισμό μας, δείχνοντας τους ανεξερεύνητους δρόμους της μελλοντικής διαδικασίας του συμπαντικού πεπρωμένου σε προσωπικό και παγκόσμιο επίπεδο.
     Σας Ευχαριστώ για την προσήλωσή σας στο συμπαντικό μου σκοπό.
 Η γνώση του μέλλοντος είναι η επιτυχία του παρόντος.

3 σχόλια:

  1. giorgo kalhspera kai sygxaritiria gia tis epityxies sas! me liga logia epaggelmatika pws tha pame fetos oi ydroxooi? kalh synexeia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μετά από την δίχρονη παραμονή του Κρόνου στο ζώδιο σου με τις κοινωνικές- επαγγελματικές αναπροσαρμογές τη θέση του φέτος παίρνει ο Δίας μέχρι το Αύγουστο για να μας δώσει την εύνοια του σε: σχέσεις επαγγελματικές, συνεργασίες, ερωτικές και σε κάθε κέρδος προερχόμενο απο τους άλλους. Το διάστημα Απριλίου- Ιουλίου κυνηγά με κάθε τυχερή στιγμή. Από Αύγουστο 2015-Αύγουστο 2016 σε:Χρήματα απο τους άλλους, κληρονομιές, εσωτερική κάθαρση, σεξουαλική ζωή. Αν μου είχες αναφέρει δεκαήμερο και ωροσκοπο θα σου έλεγα περισσότερα. ΕΥΧΆΡΙΣΤΟ από Καρδιάς.

      Διαγραφή
    2. me sklavwneis! se ypereuxaristw!

      Διαγραφή