Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου 2014

ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΣΤΟΝ 7ο ΟΙΚΟ (2ο μέρος)

ΑΦΡΟΔΙΤΗ στον 7ο Οίκο



  Εδώ ο πλανήτης βρίσκεται στην καλύτερή του θέση επειδή κυβερνά αυτόν τον οίκο. Το άτομο απολαμβάνει όλα τα ευεργετήματα της Αφροδίτης όσον αφορά τις διαπροσωπικές σχέσεις. Έχει το μέγιστο βαθμό επιτυχίας στο γάμο και γενικά σ'όλα τα επαγγέλματα και υπηρεσίες του 7ου οίκου.

ΆΡΗΣ στον 7ο Οίκο

  Αυτή ή θέση θεωρείται από τις  δυσκολότερες
όσον αφορά τις σχέσεις ενός ανθρώπου. Εδώ το άτομο  έλκεται ή διαλέγει επιθετικούς συντρόφους και επιθετικούς συνεργάτες (συχνά υποσυνείδητα, το αντιλαμβάνεται στην πορεία) Η πολεμική φύση του Άρη σε έναν οίκο που αφορά τις ανθρώπινες σχέσεις δημιουργεί τριγμούς και εμπόλεμες καταστάσεις. Το άτομο επίσης οδηγείται σε πρόωρο γάμο σε μια προσπάθεια να απεμπλακεί από το οικογενειακό περιβάλλον. Επίσης ο Άρης στον 7ο, αποτελεί ένδειξη εμπλοκής σε δικαστικούς αγώνες και διαμάχες, που καλό είναι με αυτή τη θέση να αποφεύγονται.

ΔΙΑΣ στον 7ο οίκο

  Μια θέση που φέρνει συχνά καλούς συνεταιρισμούς και επιτυχημένο γάμο. Το άτομο είναι καλοσυνάτο και φιλικό, με επιτυχία σε δημόσιες σχέσεις, νομικά ζητήματα, διαπραγματεύσεις, πωλήσεις. Ευνοεί τον γάμο με σύντοφο που έχει πολλά χρήματα ή υψηλή κοινωνική θέση. Ο Δίας εδώ οπλίζει το άτομο με κουράγιο, το οποίο δεν το χάνει ούτε σε πολύ δύσκολες στιγμές, και αισιοδοξία,  σα να πιστεύει πως ακόμα και μετά από μια αποτυχία κάποιος περιμένει στη στροφή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου