Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου 2014

ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΣΤΟΝ 7ο ΟΙΚΟ (1ο μέρος)

ΗΛΙΟΣ στον 7ο Οίκο


  Εδώ το άτομο αποκτά την αίσθηση της ισχύος και της πληρότητας μέσα από τις σχέσεις με τους άλλους. Έχει ανάγκη τις σχέσεις και ο γάμος είναι πολύ σημαντικός για τα θέλω του. Συνάπτει σχέσεις με άτομα που κατέχουν εξουσία (κοινωνική , υλική) για να ανέβει κι το άτομο το ίδιο κοινωνικά.
  Όταν ο Ήλιος σχηματίζει καλές όψεις, γίνεται καλός γάμος
και επιτυχημένες συνεργασίες, αν προσβάλλεται οδηγούνται σε λάθος επιλογές συντρόφων με αποτέλεσμα να έχουν αποτυχημένους γάμους ή παντρεύονται πολύ δύσκολα. Ένας καλός Ήλιος σ' αυτό τον οίκο δείχνει αυξημένη κοινωνικότητα, συντροφικότητα, επίσης αποτελεί καλή ένδειξη για πωλητές και διαπραγματευτές.

ΣΕΛΗΝΗ στον 7ο Οίκο

  Εδώ η Σελήνη σ'αυτόν τον οίκο αποζητά τη συναισθηματική εκπλήρωση μέσα από το γάμο ή άλλου είδους σχέσεις. Συχνά παντρεύεται ή επιθυμεί ένα μητρικό πρότυπο. Αρνητικές όψεις της Σελήνης μας δείχνουν ότι το άτομο βλέπει τις σχέσεις μέσα από ένα συναισθηματικό πρίσμα, αφού η Σελήνη λειτουργεί πολύ υποκειμενικά.
  Σ'ένα αντρικό χάρτη μπορεί να δείχνει την επίσπευση του γάμου εξαιτίας κάποιων τυχαίων γεγονότων ή ακόμα κι ένα προβληματικό γάμο, προβληματικές σχέσεις χωρίς σταθερότητα, με ψυχολογικά σκαμπανευάσματα. Αποζητά δηλαδή έναν γάμο  για ψυχολογική υποστήριξη λόγω προσωπικών βιωμάτων, για να καλύψει το κενό μιας μητέρας αποξενωμένης, χωρίς μητρικά ένστικτα.

ΕΡΜΗΣ στον 7ο Οίκο

  Μια καλή θέση για τον Ερμή που δίνει καλή συνεργασία και επικοινωνία με τους άλλους. Τα άτομα με τον Ερμή στον 7ο οίκο γίνονται καλοί καθοδηγητές και σύμβουλοι.
  Ο σύντροφος πρέπει να ενδιαφέρει το άτομο πνευματικά πρωτίστως. Η επικοινωνία είναι γι αυτόν ζωτική ανάγκη κι πολλές φορές εκδηλώνουν μια πονηριά και μια αναξιοπιστία απέναντι στις ιδέες των άλλων για καθαρά προσωπικό όφελος. Συχνά οδηγούν τους άλλους σε επικοινωνιακή υπερκόπωση.



                                                                  ΤΑΡΟΣΟΦΟΣ
                                                            Αναλυτής Αστρολογίας 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου