Σάββατο 13 Απριλίου 2024

Ήλιος στο Ταύρο

 Η μετακίνηση του Ήλιου στο ζώδιο του Ταύρου επαναφέρει στο προσκήνιο θέματα ασφάλειας, οικονομικών και καλλιτεχνικών δρώμενων.
Ξεκινά μία καινούργια περίοδος με τον Ήλιο να κάνει σύνοδο με τον Ουρανού, αλλά και τις καλές όψεις με Δία και Κρόνο, Ποσειδώνα. Οι Παρθένοι, οι Ταύροι και οι Αιγόκεροι θα έχουν ένα διάστημα βοηθητικό λόγω ότι ανήκουν στα ζώδια της Γης. Το ίδιο και τα ζώδια του Νερού.

Χρειάζεται αρκετή δουλειά και σταθερότητα για να προχωρήσουμε στην επόμενη περίοδο, αυτή των πράξεων.
Αυτό το διάστημα θα μπορέσουμε να κάνουμε πολλά πράγματα, τα οποία θα μας δημιουργήσουν ένα καλύτερο κλίμα, που έχει σχέση με τα οικονομικά μας το επόμενο διάστημα έστω και μέσα από αντιξοότητες.

Ας δούμε τις εξελίξεις για τα ζώδια:

Κριός: Οικονομικά ζητήματα και περίοδος διευθέτησης ως προς τα προσωπικά οικονομικά και κυρίως αυτά που προέρχονται από την προσωπική σας εργασία.

Ταύρος: Τα φώτα στραμμένα σε εσάς για ένα μήνα για αυτό πρέπει να πετύχετε τους σκοπούς που έχετε επιλέξει, με την σιγουριά και την σταθερότητα που σας διακρίνει. Ότι έχει επιλέξει ο καθένας σας μπορεί αυτό το διάστημα να γίνει πράξη. Θεωρείστε το, ως προετοιμασία αλλαγής με τον Ουρανού στο ζώδιο σας.

Δίδυμος: Μια πιο εσωτερική περίοδος, θα έλεγα προετοιμασίας, καθώς πρέπει να κοιτάξετε πίσω σας για να δείτε τι είναι αυτό που σας δυσκολεύει. Προσοχή σε θέματα υγείας, κυρίως ψυχολογίας, καθώς και σε άτομα με εχθρικές τάσεις μπρος εσάς.

Καρκίνος. Καλή περίοδος με τον Ήλιο στον Ταύρο να στραφείτε προς την εξωστρέφεια, ανοιχτείτε στο περιβάλλον σας και να κάνετε χαρούμενες επαφές συναντώντας φίλους μέσω ταξιδιών.

Λέων: Επηρεάζοντας το Μεσουράνημα σας καταλαβαίνετε ότι οι προοπτικές και οι μελλοντικές επαγγελματικές εξελίξεις είναι αυτοσκοπός αυτό το διάστημα. Αυτό έχει μεγάλη σημασία μια που ο Ήλιος είναι κυβερνήτης του ζωδίου σας.

Παρθένος: Πολύ βοηθητική περίοδος για στροφή σε σπουδές και σεμινάρια, σχεδιασμό ταξιδιών και επαφών με άτομα του εξωτερικού. Θέματα δικαστηρίων και νομικών διεκδικήσεων ευνοϊκές ως προς τις εξελίξεις.

Ζυγός: Υποχρεώσεις σε οικονομικό επίπεδο, χρήματα που έχουν σχέση με τους άλλους, καθώς και σεξουαλική ζωή και ψυχολογικές μεταπτώσεις. 

Σκορπιός: Οι σχέσεις και οι συμφωνίες με τους άλλους, ο σύντροφος και ο γάμος, συνάδελφοι και συνεργάτες ανοίγουν ένα κεφάλαιο για ένα μήνα. Υπάρχουν βοηθητικές στιγμές που πρέπει να τις εκμεταλλευτείτε.

Τοξότης: Η εργασία ως καθημερινότητα, μία καινούργια δουλειά ή η υπάρχουσα, και ζητήματα υγείας που πρέπει να εξεταστούν, έρχονται στην επιφάνεια όσο διάστημα ο Ήλιος παραμένει στον Ταύρο.

Αιγόκερως: Παιδιά και έρωτας σε πολύ βοηθητική περίοδο όλο αυτό το διάστημα. Επίσης εκμετάλλευση των ταλέντων, επαγγελματικές ιδέες και χόμπυ, λειτουργούν σε μέγιστο βαθμό λόγω της καλής θέσης του Ήλιου.

Υδροχόος: Οικογένεια και ακίνητη παρουσία, μητέρα και ασφάλεια, επάγγελμα και βάσεις επίτευξης για όλα τα παραπάνω, με δυσκολίες βέβαια.

Ιχθύς: Ταξίδια, αποδράσεις, επαφές με συγγενείς, επικοινωνία και πιο ανοιχτό μυαλό, όλο το διάστημα της παρουσίας του Ήλιου στον Ταύρο. Πολύ βοηθητικό πέρασμα για καινούργιες ιδέες και εναλλακτικά σχέδια.


ΣΗΜ: Τα παραπάνω αφορούν και τους αντίστοιχους ωροσκόπους.


ΤΑΡΟΣΟΦΟΣ
Αναλυτής Αστρολογίας 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου