Σάββατο 13 Απριλίου 2024

Σύνοδος Δία - Ουρανού 21/04/2024. Προβλέψεις Ζωδίων

 


Ένα από τα πιο συναρπαστικά χρόνια αστρολογικά έχει φτάσει.

Όταν ο Δίας και ο Ουρανός σχηματίσουν μια μοναδική σύνοδο στον Ταύρο στις 21 Απριλίου 2024, η αστρολογία θα πάρει μια νέα στροφή προς το καλύτερο για τις επόμενες δύο δεκαετίες. Καθ 'όλη τη διάρκεια της άνοιξης, όλοι θα αισθανθούμε μια αίσθηση του μέλλοντος καθώς ο Δίας, ο πλανήτης της αφθονίας, της ανάπτυξης και της ευημερίας, μεγεθύνει σε μεγάλο βαθμό τον Ουρανό, τον πλανήτη της τεχνολογίας, της λαμπρότητας και της έμπνευσης.

Μόνο μία φορά κάθε δεκατέσσερα χρόνια, το 2010, ο Δίας και ο Ουρανός θα ευθυγραμμιστούν σε σύνοδο, πράγμα που σημαίνει ότι θα βρίσκονται στην ίδια ακριβώς μοίρα του ίδιου ζωδίου στον ουρανό. Η επόμενη φορά που θα συμβεί αυτό θα είναι το 2037. Καθώς οι τροχιές τους κινούνται μέσα από κάθε ζώδιο με τη σειρά, προκύπτει ότι κανείς που ζει τώρα δεν ήταν εδώ όταν ο Δίας και ο Ουρανός σχημάτισαν την τελευταία τους σύνοδο, στο ζώδιο της γης του Ταύρου, το οποίο κυβερνά τον αισθησιασμό. Ομοίως, κανένας από εμάς δεν θα είναι εδώ όταν αυτή η πλανητική ευθυγράμμιση συμβεί ξανά στο μέλλον. Παρόλο που η ακριβής ημερομηνία της συνόδου είναι η 21η Απριλίου, μπορούμε να περιμένουμε να αισθανθούμε την επιρροή αυτών των πλανητικών ευθυγραμμίσεων που αρχίζουν στα μέσα Μαρτίου και συνεχίζονται μέχρι τον κεντρικό Μάιο.
Όταν ο Δίας και ο Ουρανός ευθυγραμμίζονται, μπορεί να αναμένουμε μια πλημμύρα νέων εννοιών, ενστικτωδών συναισθημάτων και τη θέληση να κάνουμε τη δική μας πραγματικότητα. Πράγματι, η ασυνήθιστη σύνοδος του Δία και του Ουρανού στον Ταύρο φέτος συνδέεται με ταχεία μεταμόρφωση και μια σχεδόν αδηφάγο επιθυμία για ανεξαρτησία. Όταν φτάσει στο αποκορύφωμά της, πιστεύεται ότι επιφέρει πρόοδο στην καριέρα κάποιου, χρηματική επιτυχία, την αρχή μιας νέας ρομαντικής σχέσης και ανακαλύψεις στην πνευματικότητα και τη δημιουργικότητά του.
Κάθε φορά που βιώνουμε άγχος, μπορούμε να προβλέψουμε την άφιξη της λαμπρότητας του Ουρανού λόγω της σύνδεσής του με τον ηλεκτρισμό. Καθώς σχηματίζει σύνοδο με τον Δία στον Ταύρο, ένα ζώδιο που σχετίζεται με το σώμα και τις αισθήσεις, μπορούμε να γειώσουμε την ενέργειά του μέσω δραστηριοτήτων όπως ο διαλογισμός, η εξισορρόπηση των τσάκρα, η κουνταλίνι γιόγκα και η ακρόαση μουσικής με υψηλή δόνηση.
Ενώ η σύνοδος Δία-Ουρανού το 2024 θα φέρει ένα κύμα ενέργειας σε όλους, όσοι έχουν βασικές θέσεις στον Ταύρο, την Παρθένο ή τον Αιγόκερω στους γενέθλιους χάρτες τους (ήλιος, σελήνη ή ανατολή) θα πρέπει να προετοιμαστούν για να σκεφτούν έξω από το κουτί καθώς παρουσιάζονται ευκαιρίες. Ο λόγος πίσω από αυτό είναι ότι, όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, αυτή η σύνοδος είναι στον Ταύρο, πράγμα που σημαίνει ότι θα έχει αυξημένο αντίκτυπο σε άτομα με σημαντικές τοποθετήσεις στον Ταύρο και σε άλλα ζώδια της Γης.
Το ατομικό σας ωροσκόπιο θα καθορίσει τις λεπτομέρειες του τρόπου με τον οποίο αυτή η σύνοδος θα ανοίξει το δρόμο για μια σημαντική ανακάλυψη το 2024. Για να αποκτήσετε την πιο ολοκληρωμένη εικόνα, διαβάστε παρακάτω για τα ζώδια της ανατολής, της σελήνης και του ήλιου.

Η σπάνια σύνοδος Δία-Ουρανού του 2024 και πώς θα επηρεάσει τη ζωή σου, με βάση το ζώδιό σου:

Κριός (21 Μαρτίου - 19 Απριλίου)

Κριός, μπορεί να πρόκειται να λάβετε ένα σημαντικό απροσδόκητο κέρδος. Με τον Δία και τον Ουρανό να συγκλίνουν στον δεύτερο οίκο των χρημάτων σας, μπορείτε να περιμένετε τόσο υλικά κέρδη όσο και μια αλλαγή στον τρόπο με τον οποίο βλέπετε την αξία γενικά. Μπορεί να αποφασίσετε να σταματήσετε να αγοράζετε πράγματα που δεν είναι βιολογικά ή βιώσιμα αυτή τη στιγμή και αντ 'αυτού να δώσετε προτεραιότητα σε αυτά που είναι. Ο Ουρανός κυβερνά τους τομείς της νέας τεχνολογίας, της επιστήμης, της μεταφυσικής και του περιβάλλοντος, οπότε τώρα είναι μια καλή στιγμή για να διαφοροποιήσετε τις επενδύσεις σας στο χρηματιστήριο σε αυτούς τους τομείς.

Ταύρος (20 Απριλίου - 20 Μαΐου)

Αυτή η ασυνήθιστη σύνοδος που πέφτει στον Ταύρο δείχνει ότι έχετε αγκαλιάσει την αλλαγή και το άγνωστο εδώ και αρκετό καιρό. Το 2024, θα νιώσετε μεγαλύτερη πίεση να πάρετε τολμηρά ρίσκα με τη ζωή σας, καθώς αυτή η νέα έκφραση της προσωπικότητάς σας κερδίζει δυναμική. Όταν είχατε μια πνευματική αφύπνιση, ήρθε η ώρα να πάτε το ταξίδι σας στο επόμενο επίπεδο. Η άλλη επιλογή είναι να αλλάξετε δραστικά την εμφάνισή σας, όπως φορώντας έντονα χρωματιστά ρούχα ή βάφοντας τα μαλλιά σας μωβ.

Δίδυμοι (21 Μαΐου - 20 Ιουνίου)

Περίεργα περιστατικά φαίνεται να εμφανίζονται παντού αυτή τη στιγμή, Δίδυμοι. Οι σκέψεις σας δημιουργούν την πραγματικότητά σας, χάρη στα «παρασκήνια» του Ουρανού στον 12ο οίκο του υποσυνείδητου μυαλού σας. Αυτή η γνώση σας βοήθησε να απελευθερώσετε αρνητικά μοτίβα που είχατε προηγουμένως διατηρήσει. Μπορεί να έχετε βαθιές (και ίσως συγκλονιστικές) γνώσεις για τον εαυτό σας και τον κόσμο αυτή την άνοιξη. Αν θέλετε να θυμηθείτε όλα τα εκπληκτικά όνειρα και οράματα που σας δίνει το σύμπαν, κρατήστε ένα σημειωματάριο κοντά.

Καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

Με τον Δία και τον Ουρανό να συγκλίνουν στον 11ο οίκο της φιλίας σας το 2024, τον Καρκίνο, θα μπορούσατε να είστε σε μια κοινωνικά ενεργή και διασκεδαστική χρονιά. Εάν θέλετε να το αξιοποιήσετε στο έπακρο, ίσως χρειαστεί να είστε πιο εξωστρεφείς από το κανονικό. Ταυτόχρονα, μπορεί να συναντήσετε αντισυμβατικά, ελεύθερα πνεύματα άτομα που θα μπορούσαν να σας διδάξουν ένα ή δύο πράγματα. Ίσως αισθανθείτε υποχρεωμένοι να λάβετε μέρος στον επαναστατικό ακτιβισμό που χρειάζεται τόσο πολύ ο κόσμος μας ή να συμμετάσχετε σε μια κοινότητα ανθρώπων που βλέπουν τον κόσμο μέσα από ένα δημιουργικό πρίσμα.

Λέων (23 Ιουλίου - 22 Αυγούστου)

Με αυτή τη σύνοδο Δία-Ουρανού στον 10ο οίκο της εργασίας, της φήμης και της καριέρας σας, Λέοντα, τα ανοιξιάτικα αστέρια σας θα μπορούσαν να δείχνουν μεγάλη επιτυχία. Τα αποτελέσματα της εργασίας σας προς έναν στόχο μπορεί να καρποφορήσουν από το πουθενά. Στο ίδιο πνεύμα, εάν η πορεία της σταδιοδρομίας σας είναι σύμφωνη με τον σκοπό της ζωής σας, μπορεί να διαπιστώσετε ότι οι προσπάθειές σας οδηγούν σε σημαντική προαγωγή ή αύξηση της θέσης. Από την άλλη, ίσως θελήσετε να εξετάσετε το ενδεχόμενο να εγκαταλείψετε τη δουλειά σας εάν δεν είναι η κατάλληλη για εσάς αυτή τη στιγμή. Μπορείτε να επιλέξετε να χτυπήσετε μόνοι σας ή να ξεκινήσετε τη δική σας εταιρεία εάν έχετε συγκρούσεις με ανώτερα στελέχη στην εργασία.

Παρθένος (23 Αυγούστου - 22 Σεπτεμβρίου)

Να είσαι προετοιμασμένος, Παρθένος. Δεδομένου ότι αυτή η σύνοδος συμβαίνει στον ένατο οίκο σας της περιπέτειας και της μάθησης, ένα ριψοκίνδυνο ταξίδι σε μια ασυνήθιστη τοποθεσία αυτή την άνοιξη θα μπορούσε να σας εισαγάγει σε πραγματικά αξιόλογους ανθρώπους και απίστευτες εμπειρίες. Ταξιδεύοντας σε διαφορετικά μέρη και δοκιμάζοντας διαφορετικά τρόφιμα θα μπορούσε να προκαλέσει μια δραματική αλλαγή στην κοσμοθεωρία σας. Ή, για να αξιοποιήσετε στο έπακρο αυτή τη μοναδική, διαφωτιστική διέλευση, τώρα είναι μια εξαιρετική στιγμή για να εγγραφείτε σε ένα διαλογισμό, γιόγκα ή άλλο πνευματικό μάθημα.

Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου - 22 Οκτωβρίου)

Αυτή η συγκέντρωση μία φορά κάθε δεκατέσσερα χρόνια στον όγδοο οίκο της οικειότητας και του σεξ του Ζυγού θα μπορούσε να σας κάνει να επανεκτιμήσετε τις μακροχρόνιες σχέσεις. Εάν είστε σε μια μακροχρόνια σχέση και αισθάνεστε ότι θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει κάποια επιπλέον σπίθα και περιπέτεια, μπορείτε να αξιοποιήσετε την ενέργεια αυτού του συνδυασμού πηγαίνοντας τη σχέση σας στο επόμενο επίπεδο στην κρεβατοκάμαρα. Τι γίνεται όταν δεν είστε σε σχέση; Μια ανοιχτή σχέση θα μπορούσε να είναι κάτι που θέλετε να εξερευνήσετε. Για εσάς, αυτή η διέλευση έχει να κάνει με το ξέσπασμα της ρουτίνας σας, ακόμα κι αν είναι λίγο.

Σκορπιός (23 Οκτωβρίου - 21 Νοεμβρίου)

Το πιο σημαντικό πράγμα που έχετε μάθει για τις σχέσεις τα τελευταία χρόνια, Σκορπιός, είναι ότι δεν χρειάζεται να αντέξουν για πάντα. Αυτή η αλήθεια ενισχύεται περαιτέρω για εσάς το 2024 από τη σύνοδο Δία-Ουρανού, η οποία συμβαίνει στον έβδομο οίκο των συνεργασιών σας. Έχετε την επιλογή να τερματίσετε μια σχέση, να χωρίσετε τους δρόμους σας με έναν προπονητή, συνεργάτη ή ρομαντικό σύντροφο εάν σας εμποδίζουν να αναπτυχθείτε προσωπικά. Όταν ξέρετε ότι δεν χρειάζεστε κανέναν άλλο εκτός από τον εαυτό σας (μαζί με μια δεκτική καρδιά και μυαλό), τότε είναι που έχετε φτάσει μέχρι εδώ.

Τοξότης (22 Νοεμβρίου - 21 Δεκεμβρίου)

Η διακοπή της ρουτίνας σας δεν είναι ποτέ διασκεδαστική... αν και περιστασιακά απαιτείται μετασχηματισμός. Τοξότη, ακόμη και ελεύθερα πνεύματα όπως εσείς μπορούν να παγιδευτούν σε ασφυκτικές ρουτίνες, συμβόλαια και απασχόληση. Ευτυχώς, καθώς κινείται στον έκτο οίκο των συνηθειών και της υγείας σας, αυτός ο υπέροχος συνδυασμός είναι εδώ για να σας απελευθερώσει, ενθαρρύνοντάς σας να καλωσορίσετε ριζικές αλλαγές και να χαλαρώσετε την καθημερινή σας ρουτίνα. Ό,τι κι αν επιθυμείτε – μια πιο υγιεινή ρουτίνα, περισσότερη ελευθερία να επιλέξετε το δικό σας ωράριο ή ακόμα και ανεξαρτησία από έναν εργοδότη – μπορεί να είναι δικό σας αυτή την άνοιξη.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου)

Αιγόκερε, ήρθε η ώρα να αφήσεις τις αναστολές σου. Με τους πλανήτες της φιλοσοφίας και της αλλαγής να συγκλίνουν στον πέμπτο οίκο της αγάπης, του παιχνιδιού, της ευχαρίστησης και των παιδιών, είστε μεταξύ των λίγων τυχερών που θα μπορέσουν να αδράξουν την ευκαιρία να ζήσουν τη ζωή στο έπακρο. Μπορείτε να διοχετεύσετε το περιπετειώδες πνεύμα σας με πολλούς τρόπους, συμπεριλαμβανομένων των ρομαντικών σχέσεων και των δημιουργικών προσπαθειών. Η υιοθέτηση ενός δημιουργικού χόμπι θα μπορούσε να σας βάλει σε μια πορεία προς μια ζωή ανακαλύψεων, αν δεν το έχετε κάνει ήδη.

Υδροχόος (20 Ιανουαρίου - 18 Φεβρουαρίου)

Δεν είστε ξένοι στην προκλητική φύση του Ουρανού, αφού είναι ο σημερινός κυβερνήτης του Υδροχόου, του ζωδίου σας. Αυτό το ανεξάρτητο πνεύμα διέρχεται από τον τέταρτο οίκο των οικογενειακών δεσμών και του Ταύρου από το 2018, ενθαρρύνοντάς σας να απορρίψετε οποιαδήποτε και όλες τις μορφές οικογενειακής προετοιμασίας, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που περνούν από γενιά σε γενιά. Κατά τη διάρκεια της άνοιξης, ο Δίας θα ενισχύσει την ενέργεια του Ουρανού, η οποία θα σας οδηγήσει να θεραπεύσετε βαθύτερες πληγές από την παιδική σας ηλικία, ενώ παράλληλα θα σας κάνει χώρο για να διαμορφώσετε τις δικές σας προοπτικές για τη ζωή και το σύμπαν.

Ιχθείς (19 Φεβρουαρίου - 20 Μαρτίου)

Ιχθείς, ετοιμαστείτε για τις σκέψεις σας να περιπλανηθούν σε εξωτικά και αχαρτογράφητα εδάφη. Ως πλανήτης έμπνευσης και δημιουργικότητας, ο Ουρανός επηρεάζει τον τρίτο οίκο της επικοινωνίας σας. Επιπλέον, αυτή την άνοιξη, όταν ο Δίας ενισχύει την ενέργεια του Ουρανού, μπορεί να έχετε μια σημαντική ανακάλυψη που λύνει ένα μακροχρόνιο μυστήριο. Ο πρωταρχικός σας στόχος θα πρέπει να είναι να μοιραστείτε τα ευρήματά σας με άλλους, ανεξάρτητα από το πόσο περίεργα μπορεί να φαίνονται. Αυτό θα προσελκύσει άλλους που είναι επίσης έτοιμοι να αγκαλιάσουν μια εντελώς νέα άποψη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου