Δευτέρα 22 Αυγούστου 2022

Ήλιος στη Παρθένο


 Η μετακίνηση του Ήλιου στο ζώδιο της Παρθένου επιφέρει θετικά μηνύματα αλλά και εξελίξεις στα ζώδια της Γης και του Νερού.
Οι όψεις με τον Ουρανό και ανάδρομο Πλούτωνα κρίνονται αρκετά εποικοδομητικές εξαιτίας των τριγώνων που δημιουργούν οι παραπάνω πλανήτες. Παραφωνία η αντίθεση με τον ανάδρομο Ποσειδώνα.


Αναλυτικά για τα ζώδια:

Κριός: Επιστροφή στην καθημερινότητα και ιδιαίτερα στις απαιτήσεις της εργασίας. Καινούργια ξεκινήματα ευνοούνται και κάθε τι που μπορεί να φέρει μια καλύτερη εργασία ή εύρεση εργασίας, καθώς και προσήλωση στο στόχο.
Παράλληλα με αυτό επικεντρωθείτε και σε ζητήματα υγείας κάνοντας ένα τσεκάπ.

Ταύρος: Πολύ καλή περίοδος για εσάς και ιδιαίτερα με ότι έχει σχέση με ερωτικά, παιδιά και αξιοποίηση ταλέντων.
Όλα όσα σας κάνουν να νιώθετε χαρά θα τα κάνετε πράξη αν κινηθείτε έξυπνα και φύγετε από το συνηθισμένο.
Για όσους σκοπεύουν τον έρωτα, προβάλει πάνω σε γήινες βάσεις με μεταβολές βέβαια.
Τα ταλέντα αποκτούν ουσία και τα παιδιά - αν υπάρχουν - σας κάνουν χαρούμενους. Για αυτούς που το θέλουν πολύ είναι ευκαιρία αυτή την περίοδο.

Δίδυμος: Απαιτητική η διέλευση μια που ανήκετε στο Μεταβλητό Σταυρό.
Η οικογένεια αποκτά προτεραιότητα, κάποιο ακίνητο που πρέπει να ρυθμιστεί και κάθε τι που σας απασχολεί από το οικογενειακό σας περιβάλλον.
Δώστε προσοχή στην κατοικία σας, ασχοληθείτε με την μητέρα σας, κάντε ένα ταξίδι στο χώρο καταγωγής σας και προσέξτε οτιδήποτε σας δημιουργεί ανασφάλεια.

Καρκίνος: Ευκαιρίες δημιουργεί η μετακίνηση του Ήλιου στο ζώδιο της Παρθένου, μια που αυξάνει την επικοινωνία σας και την θέτει σε νέες βάσεις αποκτώντας ουσία στο επαγγελματικό τομέα ιδιαίτερα. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν αφορά άλλους τομείς με κυριότερους τα κοντινά ταξίδια που θα σας αποδώσουν, καθώς και οι σχέσεις με κοντινά σας πρόσωπα και ζητήματα γραφειοκρατίας.

Λέων: Οικονομικά τα θέματα για εσάς και κυρίως αυτά των εσόδων - εξόδων και κυρίως μέσα από την εργασία σας.
Εκεί πρέπει να δώσετε ιδιαίτερη σημασία στο να καλυτερεύσετε αυτό τον τομέα για να σας αποδώσει αργότερα, χωρίς να μην υπάρξουν και μεταβολές.
Πρέπει να σταθεροποιηθεί και η συναισθηματική σας ζωή και να μην υπάρχει η αβεβαιότητα, χωρίς το περιορισμό και των εκπλήξεων.

Παρθένος: Οι πιο κερδισμένοι της περιόδου μια που ο Ήλιος και τα τρίγωνα που σχηματίζει με τους αργούς πλανήτες επάνω σας να σας δίνουν την απαιτούμενη ενέργεια για τα πάντα.
Μην μένετε προσηλωμένοι στο χθες, αναζητείτε στόχους και οράματα. Το περιθώριο που σας δίνετε αυτό το διάστημα πρέπει να το κυνηγήσετε μεθοδικά και με συνέπεια και μην ξεχνάτε ότι με τον Ήλιο πάνω σας ξεκινούν τα πάντα.

Ζυγός: Πιο περιοριστικό το διάστημα για εσάς μια που ο Ήλιος κινείται στο προηγούμενο ζώδιο.
Σας θέτει προς των ευθυνών σας για να δείτε τι δεν πάει καλά, να περιορίσετε τα αρνητικά σας σημεία και να ξαναδείτε τον εαυτό σας.
Προσοχή στην υγεία σας και στην ψυχολογία, μπορείτε να ζητήσετε βοήθεια από ανθρώπους που σας αγαπούν και προσοχή στους κρυφούς εχθρούς που σας ζηλεύουν.

Σκορπιός: Οι ευκαιρίες για εσάς ανοίγονται μέσα από επαφές με τους άλλους, νέους φίλους και παρέες.
Βρείτε ένα τρόπο ψυχαγωγίας μαζί με τους άλλους, ανοιχτείτε κοινωνικά και μην περιορίζετε στην πεσιμιστική υφή σας.

Τοξότης: Ως ζώδιο του Μεταβλητού Σταυρού επηρεάζεστε σε αυτό που έχετε κτίσει είτε επαγγελματικό, είτε κοινωνικό.
Προσέξτε πως θα διαχειριστείτε όλα αυτά που σας προσφέρουν καταξίωση, μια που έχουν και κινδύνους και αν δεν προσέξετε φέρνει και αποτυχίες.
Μην ξεχνάτε ότι το μεσουράνημα είναι ο κύριος παράγοντας ρύθμισης του πεπρωμένου, για αυτό προσέξτε τους ορίζοντες που ανοίγονται αν και θα είναι και δύσκολοι.

Αιγόκερως: Χαράς ευαγγέλια για εσάς, μια που ο Ήλιος με τις καλές όψεις που δημιουργεί σας αναπτερώνει.
Ανοιχτείτε επαγγελματικά στο εξωτερικό, κάντε επιχειρηματικές συμφωνίες, ταξιδέψτε μακριά και κυνηγήστε το όνειρο.
Πότε θα βρείτε καλύτερη ευκαιρία?

Υδροχόος: Χωρίς ιδιαίτερη σημασία η παρουσία του Ήλιου στο ζώδιο της Παρθένου, μια που οι προκλήσεις είναι κυρίως οικονομικές.
Τα έξοδα να προσέξετε και ιδιαίτερα αυτά που αφορούν τα χρέη και τα δάνεια σας και οτιδήποτε σχετίζεται με οικονομικές δοσοληψίες.
Ασχοληθείτε με την ψυχολογία σας και οτιδήποτε σας κάνει χαρούμενους και δημιουργικούς.

Ιχθύς: Ο Ήλιος απέναντι. Όποτε οι άλλοι παίζουν σπουδαίο ρόλο όσο αφορά τις διαπροσωπικές σας σχέσεις, το γάμο σας και τους συνεργάτες.
Οι αντιθέσεις πρέπει να αποφευχθούν, καθώς και οτιδήποτε απομακρύνει τους άλλους εξαιτίας της συμπεριφοράς σας.
Όχι λοιπόν συγκρούσεις, γειωμένα πράγματα, να έχετε δεύτερες σκέψεις και μην επιζητείτε την εξουσία.
Συνεργασία και χαμηλοί τόνοι.


ΤΑΡΟΣΟΦΟΣ
Αναλυτής Αστρολογίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου