Δευτέρα 22 Αυγούστου 2022

Ερμής στο Ζυγό

 Ο Ερμής από τις 26/08 στο Ζυγό δημιουργεί νέα επικοινωνιακά πλαίσια όσο αφορά τις σχέσεις. Συμβάλλει σε μία αναπροσαρμογή λόγων και πράξεων με υπόβαθρο το γάμο, τις συντροφικές σχέσεις, πρόοδο σε θέματα που έχουν να κάνουν με σπουδές πάνω σε καλλιτεχνικές αναζητήσεις, επαγγελματικές συζητήσεις, επαγγέλματα που σχετίζονται με τέλεση γάμων καθώς και σύμβουλοι σχέσεων. Το ζήτημα είναι ότι από τις 10/09 και από την 8η μοίρα γίνεται ανάδρομος οπότε θα ξανασχοληθούμε στην πορεία με αυτή του την διέλευση.

  Ο Ερμής στην διέλευση του στον Ζυγό θα κάνει όψεις τριγώνου με τον ανάδρομο Κρόνο, αντίθεση με τον ανάδρομο Δία, τετράγωνο με το ανάδρομο Πλούτωνα και εξάγωνο με τον Άρη. Αυτό το χρονικό διάστημα θα καθορίσει ποιες σχέσεις θα σωθούν και ποιες όχι, καθώς και τι θα αλλάξει ώστε να γίνουν πιο δημιουργικές, ερωτικές, ουσιώδης και ονειρiκές.
Οι όψεις που συναντά κυρίως με τους εξωκρόνιους πλανήτες φέρνουν ουσιώδη δύσκολα ζητήματα όσο αφορά την επικοινωνία και πολλά θα αλλάξουν όσο αφορά τα ζητήματα που ακολουθούν το ζώδιο του Ζυγού, που έχουν σχέση με καλλιτεχνία, με θέματα σχέσεων, αισθητικής και ζύγισμα καταστάσεων. Όσο αφορά το γάμο και γενικά τις σχέσεις ερωτικές, επαγγελματικές, εκεί θα υπάρξει μία ακατανόητη και μία ακατάσχετη επικοινωνία ανύπαρκτης ουσίας η οποία θα έχει ένα δραματικό τόνο κυρίως για τους γεννημένους στο τρίτο δεκαήμερο των Παρορμητικών.
Βέβαια τα πράγματα θα δυσκολέψουν με την ανάδρομη φορά του στα παραπάνω ζητήματα.

Επειδή γι άλλη μια φορά ενεργοποιείται ο Παρορμητικός Σταυρός με γωνιακούς οίκους, εκεί οι αλλαγές θα είναι πιο ουσιαστικές. Τα ζώδια του Αέρα - Δίδυμος, Ζυγός, Υδροχόος - καθώς και τα Ζώδια της Φωτιάς επωφελούνται με αυτή την διέλευση, οι αντίστοιχοι ωροσκόποι και όσους έχουν τον Ερμή στο Ζυγό στο γενέθλιο χάρτη τους.

Η βασική του όψη την πρώτη περίοδο είναι η αντίθεση με το Δία στις 03/09.

Επιρροές τα ζώδια :

Κριός : Θέματα επικοινωνίας με συνεργάτες και σύντροφο φέρνει αυτή η διέλευση που μετά από ένα χρονικό διάστημα θα έχουν ένα απρόβλεπτο χαρακτήρα .

Ταύρος : Θέματα υγείας και εργασίας έρχονται στο προσκήνιο οπότε οι συζητήσεις αφορούν αυτά τα θέματα και κυρίως στον τομέα της εργασίας όπου τα σχέδια και οι απόψεις παίρνουν μία καινούργια μορφή .

Δίδυμος : Η επικοινωνία με τα παιδιά και με τον καινούργιο ερωτικό σύντροφο ξεκινά με καλούς οιωνούς οι οποίοι σε όλο το χρονικό διάστημα αυτό θα παραμείνουν.

Καρκίνος : Ζητήματα που έχουν με τα ακίνητα, ενοικιάσεις, πωλήσεις, μετακομίσεις και αλλαγή πόλης ή χώρας έρχονται σε αναζήτηση και σε μια επικοινωνία με κάποια πρόσωπα τα οποία θα συμβάλλουν για να γίνει αυτό .

Λέων : Ένα επικοινωνιακό κρεσέντο με τον Ερμή στον Ζυγό καθώς και μία διέξοδος σε δραστηριότητες που έχουν σχέση με σπουδές, ταξίδια και ένα καινούργιο πλαίσιο επικοινωνιακής τελετουργίας .

Παρθένος : Ζητήματα αναγνώρισης σε σχέση με το οικονομικό σας μέλλον έρχονται στα προσκήνιο και ιδιαίτερα με χρήματα που είναι από το επαγγελματικό σας πλαίσιο. Υπάρχει εδώ και καιρό στο μυαλό σας να αναζητήσετε καινούργιους τρόπους οικονομικής ενίσχυσης της καθημερινότητας .

Ζυγός: Το επικοινωνιακό κομμάτι είναι σε ημερήσια διάταξη. Οι συζητήσεις διαδέχονται η μία την άλλη, το που θα οδηγήσουν θα το δείτε τις επόμενες μέρες, μετά τις δύσκολες όψεις του Ερμή .. Ευκαιρία για νέα επικοινωνιακά μοτίβα, ταξίδια, εσωτερικές αναζητήσεις .

Σκορπιός : Με τον Ερμή να το έχετε πίσω σας, οι σκέψεις αυτό το διάστημα εισχωρούν σε πιο εσωτερικές πεδία, ώστε να βρείτε τα μηνύματα που προέρχονται από τον ίδιο σας τον εαυτό για να τα ολοκληρώσετε το επόμενο χρονικό διάστημα που ο Ερμής θα φτάσει σε εσάς .

Τοξότης: Μία πρόσθετη εξωστρέφεια με πολλές αναζητήσεις σε φιλικά περιβάλλοντα καθώς και σε ομάδες ανθρώπων που σας δίνουν ένα καινούργιο κίνητρο όσο αφορά το επικοινωνιακό κομμάτι της καθημερινότητάς .

Αιγόκερως : Επαγγελματικά ζητήματα έρχονται στο προσκήνιο και μερικές αναζητήσεις πρόσθετες όσο αφορά το κοινωνικό σας πλαίσιο που θέλετε να κατακτήσετε το επόμενο χρονικό διάστημα και χρειάζεται ένα επικοινωνιακό περιβάλλον για να διαμορφωθεί .

Υδροχόος : Μια εσωτερική αναζήτηση η οποία μπορεί να βγει μέσα από ταξίδια σε χώρους που δεν έχετε φανταστεί ή σε τόπους οι οποίοι σας δίνουν ένα αέρινο περιβάλλον διαμόρφωσης, αναζήτησης και ουσίας .

Ιχθείς : Με εσωτερικά ζητήματα που έχουν σχέση με χρήματα που σας οφείλονται ή χρήματα που περιμένετε εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα καθώς και με πιο βαθιά θέματα που έχουν σχέση με τη βελτίωση της ζωής σας κυρίως σε ψυχολογικό επίπεδο.



ΤΑΡΟΣΟΦΟΣ
Αστρολόγος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου