Τρίτη 9 Αυγούστου 2022

Ήλιος αντίθεση Κρόνος R 14/08


 Από τις 11 έως 16 Αυγούστου o Ήλιος από το ζώδιου του Λέοντα κάνει αντίθεση με τον ανάδρομο Κρόνο από τον Υδροχόο. Μία όψη δύσκολη για τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού και όσους έχουν πλανήτες από τη 18η έως την 23η μοίρα.

Αυτό το χρονικό διάστημα νιώθουμε μία μείωση των δυνάμεων που έχουμε και της ζωτικότητας καθώς εμπεριέχεται μέσα το ζήτημα των εμποδίων και των καθυστερήσεων. Αυτά θα μας εξαντλήσουν και θα μας αποσυντονίσουν και δεν αποκλείεται να προκύψουν κάποιες νέες δοκιμασίες Το σίγουρο όμως είναι ότι πρέπει να έχουμε μεγαλύτερες δυνάμεις για να ξεπεράσουμε αυτή την όψη και όσο γίνεται να σταθούμε περισσότερα στα πόδια μας, κυρίως μακροπρόθεσμα. 
Πρέπει να βάλουμε περισσότερο τα δυνατά μας, να αντιμετωπίσουμε γεγονότα στην προσωπική μας ζωή. Επίσης να εξασκήσουμε περισσότερο την εσωτερική μας δύναμη και να τη βγάλουμε προς τα έξω γιατί θα έχουμε περισσότερες ευθύνες από τις άλλες φορές. Αυτή η όψη δεν είναι αυτή που θα μας δώσει την επιτυχία μια που θέλει τη καθυστέρηση απλώς μας βάζει σε μία σκέψη στο να καλύψουμε περισσότερα τα ταλέντα και τις δυνατότητες που έχουμε σε εσωτερικό πεδίο και που μπορούν να μας βοηθήσουν να ανταπεξέλθουμε σε εξωτερικά γεγονότα με όσο γίνεται περισσότερο επιμονή, δύναμη και αξιοπρέπεια.


ΣΕΛΗΝΗ
Μεταφυσική Αστρολόγος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου