Τρίτη 28 Δεκεμβρίου 2021

Ετήσιες Προβλέψεις 2022. Σκορπιός

 

Οι Σκορπιοί είναι από τους ζώδια που βάλλονται το 2022 λόγω του ότι ανήκουν στο Σταθερό Σταυρό και παράλληλα οι Εκλείψεις κινούνται πάνω σε αυτόν τον άξονα. Αλλά έχουν κάποιες βοήθειες κυρίως στο πρώτο πεντάμηνο.

Την ετήσια ανάλυση θα την κάνουμε εξερευνώντας κυρίως τους αργούς πλανήτες, που έχουν μεγαλύτερη επίδραση μέσα στην χρονιά, λόγω του μεγάλου χρονικού εύρους της παραμονής τους στα ζώδια.


Δίας
Η μετακίνηση του έως τις 11/05 από το φιλικό ζώδιο του Ιχθύ επιφέρει μία μεγάλη δυνατότητα επέκτασης σε όλους τους τομείς, μέσα από καινούργιες ιδέες, οράματα αλλά και άλλους τρόπους καθημερινότητας.
Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να το κάνετε πιο δημιουργικό αυτό το στάδιο της ζωής σας, να αποκτήστε περισσότερη αυτοπεποίθηση αφού θα σας δώσει ικανοποίηση και παραπάνω διασκέδαση.
Η έλευση ενός έρωτα μπορεί να είναι στο προσκήνιο, αυτό μπορεί να έχει και ένα ρομαντισμό ή να είναι πλατωνικός. Δεν έχει καμία σημασία, θα σας βοηθήσει στο να πιστέψετε στον εαυτό σας και θα ανοιχτείτε περισσότερο.
Είναι ένα καλό διάστημα επίσης να έχετε επιτυχία όσο αφορά τα παιδιά ή να προχωρήσετε σε μία τεκνοποίηση.
Το δεύτερο διάστημα όσο αφορά τον Δία που μεταφέρεται στον Κριό, από τις 11/05 έως τις 28/10, είναι πιο απαιτητικό για τη δημιουργία συνθηκών οι οποίες αφορούν την εργασία σας και την υγεία σας. Πρέπει να το δείτε με ένα τρόπο πιο λογικό, να μην ξεφύγετε, να μην πείτε πολλά πράγματα αυτό το χρονικό διάστημα. 
Οτιδήποτε αφορά μία επέκταση επαγγελματική φύσεως μέσα σε λογικά πλαίσια είναι θετική, όπως επίσης αναζήτηση μιας εργασίας, η καλυτέρευση της υγείας. Μπορεί να υπάρξει καλύτερο κλίμα μέσα στη δουλειά, να πάρετε κάποια βράβευση ή εσείς να αναζητήσετε  καλύτερες συνθήκες εργασίας με πιο έντονες κατευθύνσεις φιλοδοξίας. Επίσης προσοχή στην υγειά σας, κυρίως σε ψυχοσωματικά. Δώστε μεγαλύτερη βάση στην διατροφή σας, στην ξεκούραση και στον ύπνο σας. Και βέβαια ο Δίας πάντα λειτουργεί με σταθερό θετικό πρόσημο προστασίας.


Κρόνος
Αυτός επηρεάζει το δεύτερο δεκαήμερο του Σκορπιού, φέρνοντας μπροστά σε ευθύνες σε οικογένεια και σε ζητήματα με ακίνητα. Μπορεί να προκύψει κάτι που να σας στεναχωρήσει περισσότερο, θα βρίσκεται σε μία διαδικασία υπομονής και σε άλλες δύσκολες κατευθύνσεις.
Αυτό πρέπει να γίνει με μία λογική διαδικασία, να είσαστε σωστά προετοιμασμένοι και να μην πετάτε στα σύννεφα. Οτιδήποτε αφορά μετακινήσεις, ενοικιάσεις, πωλήσεις, αγορές, πρέπει να εξεταστούν προσεκτικά και να μην κάνετε βεβιασμένες κινήσεις.
Οτιδήποτε κάνετε αυτό το χρονικό διάστημα πρέπει να έχει ως στόχο το κέρδος.
Προβλήματα με οικογενειακά πρόσωπα θα σας φέρουν κάποιες καταστάσεις οι οποίες θα είναι λίγο επίμονες, αλλά από την άλλη θα στραφείτε και λίγο προς το εσωτερικό σας εαυτό. Αποκτήσετε μεγαλύτερη ασφάλεια και αυτοπεποίθηση για να μην σας βάλλουν τα προβλήματα κάτω.


Ουρανός
Ο πλανήτης των ανατροπών, από τον απέναντι ζώδιο του Ταύρου, επηρεάζει το δεύτερο δεκαήμερο του Σκορπιού. Αυτό σημαίνει ότι αλλάζουν πάρα πολλά πράγματα όσο αφορά το ερωτικό - συναισθηματικό τομέα όπως και με την εργασία.
Όσο αφορά την εργασία πολλά πράγματα θα έρθουν ξαφνικά, κάποια θα τελειώσουν γρήγορα, άλλα θα αλλάξουν μορφή. Θα πάρουν μία πιο ουράνια κατεύθυνση και όλα αυτά μέσα από μία διαδικασία ανατροπών και με την έλευση ενός καινούργιου έρωτα.
Μπορεί να είναι και ενοχλητικές οι σχέσεις γιατί μπορεί να έρθει μία παράλληλη σχέση που θα σας στοιχίσει ή ένας ξαφνικός και σύντομος έρωτας. Αυτά πρέπει να τα δείτε με ένα τρόπο που θα είναι πιο λειτουργικός και πιο αυστηρός και να μην αφήσετε τον Ουρανό να σας οδηγήσει σε απάτητα μονοπάτια.
Τα οποία θα σας δημιουργήσουν αργότερα προβλήματα, γιατί ένας ξαφνικός έρωτας που τελειώνει γρήγορα ούτως ή άλλως οδηγεί και σε συμπλέγματα ψυχολογικής κατάπτωσης.


Ποσειδώνας
Σας ταιριάζει αυτή η διέλευση από ένα πνευματικό πλανήτη, κυρίως για το τρίτο δεκαήμερο του Σκορπιού. Ο Ποσειδώνας έχει να σας δώσει πάρα πολλά σε μία κατεύθυνση αξιοποίηση των ταλέντων. Είτε σχετίζονται πάντα με ζητήματα θεραπείας, ψυχολογίας ή καλλιτεχνικών επαγγελμάτων.
Πρέπει να βγάλετε το καλύτερο σας εαυτό, να έρθετε σε επαφή με τη θάλασσα, να ακολουθείτε προορισμούς θαλάσσιους για να λειτουργεί πολύ θεραπευτικά για εσάς.  Επίσης να προσέχετε τους ρομαντικούς έρωτες και τους έρωτες εκείνους οι οποίες μπορεί να τους έχετε εξιδανικεύσει ή να σας οδηγήσουν σε μονοπάτια ουτοπίας μια που θα υπάρχει ένα ψεύτικο περιβάλλον και συνισταμένες αναλήθειας.
Δώστε μεγαλύτερη σημασία σε ζητήματα αλλαγής πεποιθήσεων, φιλοδοξιών και κατεύθυνσης στην ζωή σας, αφού μπορεί ο Ποσειδώνας θα λειτουργήσει πάρα πολύ θεραπευτικά και λειτουργικά στο να σας δώσει τα μέγιστα, εφόσον εσείς έχετε μία τονισμένη πνευματικότητα, και καλύτερη ανάλυση του γνώθι σε αυτόν.


Πλούτωνας
Με το θετικό εξάγωνο που κάνει από το ζώδιο του Αιγόκερου, και επηρεάζει το τρίτο δεκαήμερο, σας αλλάζει την ψυχοσύνθεση μέσω της επικοινωνίας και των αντιλήψεων. Αυτό σημαίνει ότι κάποιες προηγούμενες ιδέες θα τελειώσουν. Νέες ιδέες και νέες κατευθύνσεις στη ζωή σας θα υπάρξουν, όπως επίσης και καινούργια επικοινωνιακά εργαλεία που θα σας βγάλουν από το αδιέξοδο.
Πρέπει να αλλάξετε κάποια πράγματα, να ακολουθήσετε την μεταμόρφωση, την αλλαγή των δεδομένων, και διαμέσου της αναγέννησης όλων αυτών να στραφείτε σε κάποια πράγματα τα οποία θα έχουν σχέση περισσότερο με το φως και λιγότερο με το σκοτάδι.
Σίγουρα θα σας βοηθήσει σε μεταφυσικά θέματα και προσεγγίσεις και πρέπει να τα εξερευνήσετε για να μπορέσετε βέβαια να τα χρησιμοποιήσετε ως μαθητεία. Από την άλλη όμως η επαφή με ανθρώπους που έχουν μία δόση παραπάνω ψυχολογικής προσέγγισης, πνευματικότητας, μεταφυσικής θα τονίσει τις πνευματικές ανησυχίες σας.
Οτιδήποτε κάνετε αυτό το χρονικό διάστημα πρέπει να έχει μία διαδικασία μετάλλαξης, προσαρμογής όλων των σκέψεων, νέων δρόμων και των κινήτρων εκείνων που θα ακολουθηθούν από δω και πέρα τη ζωή σας για να σας δώσουν μία άλλη μορφή νόησης και κατεύθυνσης.


Εκλείψεις
Οι Εκλείψεις του 2022 σας αφορούν άμεσα, μια που γίνεται στο δικό σας άξονα, στον άξονα δηλαδή του Σκορπιού / Ταύρου και αυτό σημαίνει ότι θα αλλάξουν κάποια πράγματα στη ζωή σας.
Να κοιτάξτε πρώτα τον εαυτό σας, να δείτε αυτή τη στιγμή που βρίσκεται και τι έχετε δημιουργήσει και πού βρίσκεστε από άποψη οργάνωσης και κραδασμών. Να προσέξετε την υγεία, την συμπεριφορά σας, το πώς σας βλέπουν οι άλλοι. Την δομή που έχετε αποκτήσει πλέον ως προς την προσωπικότητά σας.
Όλο αυτό θα είναι προάγγελος, αφού έχετε κατανοήσει τον εαυτό σας, στο να κατανοήσετε τους άλλους ή να ρθείτε σε επαφή με τους άλλους. Αυτός ο άλλος μπορεί να είναι ένας ερωτικός σύντροφος, να είναι ένας συνεταίρος ή μπορεί να είναι ένας συνάδελφος.
Δώστε μεγάλη δοκιμασία στους άλλους και στην προσέγγιση αυτών μια που θα θέλετε να ξεφύγετε. Οπότε διαμορφώστε τη ζωή σας έτσι, για να δώσετε τον καλύτερό μου εαυτό για να μπορέσετε να κερδίσετε τους άλλους είτε αφορά μία σχέση, είτε αφορά μία συνεργασία.


ΤΑΡΟΣΟΦΟΣ
Αναλυτής Αστρπλογίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου