Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2020

ΔΙΑΣ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ. ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ


Ο Δίας ο πλανήτης της ανάπτυξης, της επέκτασης και της αφθονίας, ο μεγάλος ευεργέτης όσο αφορά όταν κάνει διέλευση σε κάθε οίκο ξεχωριστά του χάρτη μας, μετακινείται στο ζώδιο του Υδροχόου.

Η διέλευση αρχίζει στις 19 Δεκεμβρίου του 2020 για να τελειώσει στις 29 Δεκεμβρίου του 2021. Υπάρχει όμως ένα διάστημα από τις 13 Μαΐου του 2021 μέχρι τις 28 Ιουλίου του 2021 όπου θα περάσει στο ζώδιο του Ιχθύ. 
Ο Δίας θα παραμείνει για κάποιο διάστημα ανάδρομος στον Υδροχόο από τις 28 Ιουλίου έως και στις 18 Οκτωβρίου του 2021 από την 29η μοίρα μέχρι την 22η του Υδροχόου.
Η θέση του στο ζώδιο του Υδροχόου επηρεάζει κυρίως στο Σταθερό σταυρό, τους Ταύρους Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους και όσους έχουν πλανήτες, μεσουράνημα και ωροσκόπο σε αυτό τα ζώδια.  
Μέγας ευεργέτης για τα ζώδια του Αέρα ενώ βοηθά δίνοντας ευκαιρίες στα ζώδια της Φωτιάς.

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ:

ΖΩΔΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ:

ΚΡΙΟΣ:
Eυκαιρία για να δώσετε ώθηση στον εαυτό σας όλο το 2021 αρκεί να τον πιστέψετε και να προχωρήσετε σε μία διάδοση των ιδεών και του τρόπου σκέψης σας.
Aυτό που χρειάζεται είναι να είστε ανοιχτοί στους άλλους, να κάνετε φιλίες πραγματικές που οι άλλοι θα σας προσφέρουν απλόχερα τις γνώσεις τους, τις συμβουλές τους που θα έχουν εχέγγυα τύχης. Να είστε θετικοί απέναντι σε ομάδες και συλλόγους και σε οτιδήποτε σας προσδίδει prestige και αυξημένη αυτοπεποίθηση.
Πρέπει να εντυπωσιάσετε το κοινό σας, να αυξήσετε την πελατεία σας, να αποκτήσετε αναγνώριση και προβολή μέσα από τους σύγχρονους τρόπους επικοινωνίας π.χ. διαδίκτυο.
Η καλή εντύπωση, η εξωστρέφεια και αναγνώριση από τους άλλους είναι μία ευκαιρία σημαντική ως προς την πραγμάτωση μέσα το 2021.

ΛΕΩΝ:
Η διέλευση του Δία στον απέναντι οίκο δεν είναι απλή υπόθεση.
Καταρχήν είναι γωνιακός που έχει μεγάλη ισχύ, από την άλλη πρέπει να ασχοληθείτε περισσότερο με τους άλλους. Μην αφεθείτε στην ανάπτυξη ενός παραπάνω εγωισμού και αξίας και αφήσετε τους άλλους που συναλλάσσονται μαζί σας. Αυτός μπορεί να είναι ένας κύκλος ανθρώπων που συνεργάζεστε, ένας συνεταίρος, αλλά και ένα σύντροφο σας ή ο γάμος σας.
Αν το δείτε με μετριοπάθεια οι άλλοι θα έχουν την καλή διάθεση, να σας βοηθήσουν, αφού δουν ότι ασχολείστε μαζί τους. Για τους αδέσμευτους είναι μία πολύ καλή περίοδος να γνωρίσουν έναν άνθρωπο από τύχη και να το δουν σοβαρά.
Όσοι θέλουν να φύγουν από μία σχέση ή να πάρουν ένα διαζύγιο ο Δίας βοηθά ώστε η πορεία να είναι όσο γίνεται πιο ανώδυνη. Όσοι έχετε νομικές διαφορές είναι πιο εύκολο να βρείτε μετριοπαθείς λύσεις και να έρθετε σε συμβιβασμό. Οπότε ακολουθείστε μία διαφορετική προσέγγιση στο εμείς και αφήσετε λίγο στην άκρη το εγώ. Η τύχη σας περιμένει στο εμείς.

ΤΟΞΟΤΗΣ:
Μεγάλη ευκαιρία για εσάς να αποκτήσετε καινούργιους επικοινωνιακούς δρόμους και τρόπους οι οποίοι θα σας βοηθήσουν πολλαπλώς. Χρειάζεται να επενδύσετε σε τεχνολογικό εξοπλισμό, να αποκτήσετε γνώσεις πάνω στη διαφήμιση και στο εμπόριο. Είναι ο χρόνος να πάρετε το αυτοκίνητο που σας προσθέτει ελευθερία στις επιθυμίες σας. Κοντινά πρόσωπα, συγγενείς θα σας βοηθήσουν, ενώ αναπάντεχα ταξίδια για επαγγελματικούς και ψυχολογικούς λόγους υπόσχονται μεγάλες εμπειρίες.
Η αισιοδοξία είναι μονόδρομος για εσάς και μάλιστα το διαδίκτυο θα παίξει ένα καταλυτικό ρόλο μια που θα σας προσφέρει την αναγνώριση και την επαγγελματική επιτυχία.
Μην αφήσετε το 2021 χωρίς να χτίσετε όλο το καινούργιο μοτίβο προβολής, γνώσης και επέκτασης καθώς και όλες εκείνες τις δυνατότητες που σας γεμίζουν το κάτι παραπάνω.
Ο Δίας επειδή είναι προσωπικό σας κυβερνήτης μέριμνα τα μέγιστα για αυτό.

ΖΩΔΙΑ ΤΗΣ ΓΗΣ:

ΤΑΥΡΟΣ
Η μετακίνηση του Δία στο ζώδιο του Υδροχόου επηρεάζει τα επαγγελματικά σας. Αυτό σημαίνει ότι θα έρθουν ευκαιρίες επαγγελματικής επιτυχίας τις οποίες πρέπει να τις δείτε με ένα τρόπο που δεν θα περιλαμβάνει υπέρμετρη αισιοδοξία. Ο Δίας επεκτείνει τα πάντα στο διάβα του και εδώ επειδή δημιουργεί τετράγωνο πρέπει να προσεχθούν ιδιαίτερα οι στόχοι και οι κινήσεις.
Χρειάζεται λογική σκέψη για ακαταμάχητη θέληση για κέρδη και επαγγελματική αποκατάσταση. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα προσπαθήσετε να κάνετε τις αλλαγές εκείνες που δίνουν ένα παραπάνω κοινωνικό και επαγγελματικό κύρος. Βάλτε στο παιχνίδι και τους άλλους. Πρόσωπα που μπορούν να σας δώσουν έξυπνες λύσεις, ενώ εξυπακούεται ότι πρέπει να υπάρξει τεχνολογική και διαδικτυακή επένδυση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η μετακίνηση του Δία επηρεάζει τα επαγγελματικά σας και βασικά το χώρο που κινείστε στην εργασία σας. Όσο αφορά την υπάρχουσα εργασία πρέπει να δώσετε μεγάλη σημασία στο πως θα αλλάξετε προς το καλύτερο τις σχέσεις με τους συνεργάτες σας ή με τα το αφεντικό σας, καθώς επίσης και πώς θα ανακαλύψετε καινούργια εργαλεία ώστε να κάνετε την εργασία σας πιο αποδοτική.
Οι σχέσεις στο χώρο της εργασίας θα αλλάξουν προς το καλύτερο, θα υπάρξουν συμβιβασμοί και μπορείτε να λάβετε και μία θέση ευθύνης ή να καλυτερεύσουν οι συνθήκες ακόμα και ο μισθός σας.
Οι άλλοι θα αναγνωρίζουν την αξία σας, θα σας δίνουν μεγάλη σημασία σε αυτό που εσείς ξέρετε καλύτερα να κάνετε στη δουλειά σας. Όσοι είσαστε εκτός δουλειάς μπορείτε κάλλιστα να βρείτε μία καινούργια εργασία ή να αλλάξετε την υπάρχουσα αφού όμως είσαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι για να έχετε την ανάλογη τύχη που θα σας προσφέρει ο Δίας.
Σε θέματα υγείας κυρίως όσο αφορά τον τρόπο που βλέπετε την υγεία σας και τον εαυτό σας θα υπάρξουν καινούργιες ευκαιρίες για αυτό χρειάζεται μία σωστή διατροφή, ξεκούραση και να αντιμετωπίσετε οποιοδήποτε πρόβλημα υγείας δημιουργηθεί με ευκολία, μια που ο Δίας βοηθά στο να επιλυθούν και δύσκολα ζητήματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ήρθε η ώρα του οικονομικού κέρδους με τη μετακίνηση του Δία στο επόμενο ζώδιο. Φαντάζομαι ότι μέσα στο 2020 που ο Δίας ήταν στο δικό σας ζώδιο κάνατε εκείνες τις κινήσεις που σας πριμοδοτεί  με επιτυχία και μέσα από την τύχη, την επέκταση και τα κέρδη που φέρνει αυτός ο πλανήτης.
Τώρα ήρθε η ώρα για να έχετε καλύτερο κέρδος από την εργασία σας αν ξεκινήσατε κάτι επαγγελματικό το 2020. Με αυτή τη διέλευση θα καλύψετε όλες τις ανάγκες σας και θα μπορέσετε να κερδίσετε συναισθηματική ασφάλεια και αφθονία.
Επειδή είσαστε το ζώδιο της φιλοδοξίας και της σοβαρής προσπάθειας θα τα καταφέρετε να γράψετε κέρδη και σταθεροποίηση.
Όλα αυτά θα συμβούν πιο εύκολα αν δεν είχατε αφήσει ανεκμετάλλευτο το 202ο με το Δία στο ζώδιό σας που έκανε διέλευση. 

ΖΩΔΙΑ ΤΟΥ ΑΕΡΑ:

ΔΙΔΥΜΟΣ:
Ο πλανήτης Δίας μετακινείται σε ένα φιλικό ζώδιο για εσάς αυτό του Υδροχόου. Αυτό σημαίνει ότι θα έχετε επέκταση στην αφθονία και στην τύχη όλο το 2021 στο τομέα που σας αφορά περισσότερο που είναι ο επαγγελματικός. Αυτός που σχετίζεται με τη γνώση και το εμπόριο. Πρέπει να αποκτήσετε περισσότερες επιχειρηματικές δυνατότητες, να διδαχτείτε κάποια παραπάνω πράγματα σε στυλ σπουδών, είτε σεμιναρίων που θα σας προσφέρουν εργαλεία επένδυσης.
Κάθε συναλλαγή με το εξωτερικό ευνοείται, ακόμα και μία μετακίνηση όπως και η επαφή με τα άτομα του εξωτερικού που έρχονται ξαφνικά και σας προσφέρουν διεξόδους. Όσοι θέλετε να αποκτήσετε παραπάνω γνώσεις πάνω στον άξονα της φιλοσοφίας της ζωής και των υπαρξιακών αναζητήσεων εξυπακούεται ότι πρέπει να ακολουθηθούν. Όσοι είστε μαθητές ή φοιτητές έχετε τύχη με τις σπουδές σας. Πολλοί Δίδυμοι θα κάνουν γρήγορες αποδράσεις σε εξωτικά μέρη του εξωτερικού για λόγους επαγγελματικούς ή αναψυχής.

ΖΥΓΟΣ:
Το πέρασμα του Δία για εσάς το φιλικό ζώδιο του Υδροχόου είναι μία όαση. Η διέλευση γίνεται σε ένα οίκο που σχετίζεται με τη χαρά και την ελπίδα, με τη διασκέδαση και την αναψυχή.
Σας παρασύρει σε δρόμους οι οποίοι διαγράφονται εντυπωσιακοί μια που έχετε δυσκολευτεί τα τελευταία χρόνια, οπότε χρειάζεται η εξωστρέφεια και να δείτε τα πράγματα αλλιώς. Να αξιοποιήσετε όλα τα ταλέντα σας και να κάνετε πράξη τα όνειρά σας.
Μέσα σε όλο αυτό το παιχνίδι περιλαμβάνεται και το ερωτικό σας τοπίο μέσα από μία σχέση δημιουργείται από το πουθενά και ένας έρωτας που έρχεται. Ένας έρωτας που σας απογειώνει και σας δίνει να δείτε τη ζωή με μία άλλη ουσία. Παράλληλα η έλευση ενός παιδιού ολοκληρώνει το τρίπτυχο της χαράς και σας ανοίγει δρόμους παραπάνω ευτυχίας. Δεν δικαιούστε να μην βλέπετε αυτή τη διέλευση σαν μία νέα αρχή, αλλά και παράλληλα σαν μία θεάρεστη ευκαιρία πολλαπλής μορφής.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ:
Τέλεια διέλευση μετά από 12 χρόνια ξανά στο ζώδιό σας να σας μιλά ότι όλα είναι τύχη, αισιοδοξία, αφθονία. Πρέπει να είσαστε απλώς προετοιμασμένοι να υποδεχτείτε αυτό το θετικό πλανήτη, αφενός γιατί η διάρκειά του είναι μικρή κυρίως για εσάς του πρώτου δεκαημέρου και αφετέρου να έχετε ορίσει ποια είναι τα θέλω σας και οι επιδιώξεις σας.
Ο Δίας θα απλώσει πάνω σας όλα τα καλά, αρκεί να ξέρετε τι θέλετε και να μην χάσετε άσκοπα το χρόνο σας. Θα αρέσετε περισσότερο στους άλλους, αυξάνοντας το μαγνητικό σας πεδίο και αυτό θα σας κάνει τους άλλους να τρέχουν ξοπίσω σας.
Αυτό τι σημαίνει ?
Ότι μπορείτε να κερδίσετε τα πάντα επαγγελματικά, οικονομικά, προσωπικά, κοινωνικά και αυτό είναι ένα μεγάλο δέλεαρ για σας.
Καλή τύχη στα όνειρά σας...

ΖΩΔΙΑ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ:

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:
Η μετακίνηση του Δία επηρεάζει ένα ευαίσθητο οίκο για εσάς ο οποίος παίζει βασικό ρόλο και τη διαχείριση της ανασφάλειας σας. Αυτός ο οίκος συνδέεται με τα οικονομικά σας.
Όλο το εύρος των εκκρεμοτήτων πέρνα σε μία φάση επίλυσης αφού αποκτήσετε το θάρρος και τη θέληση για να τα λύσετε εκκρεμότητες που αφορούν χρέη, δανειακές υποχρεώσεις, ασφάλειες, συναλλαγές, διακανονισμούς, ενώ περνούν και στο πλαίσιο των κληρονομικών σας ζητημάτων.
Η έλευση περισσότερου χρήματος από διάφορες πήγες, εκτός της εργασίας, είναι σημαντικός παράγοντας ανάπτυξης καθώς και οι πιθανότητες αύξησης μέσα από τα οικονομικά του / της συζύγου. Η ψυχολογία μετά την τακτοποίηση όλων αυτών θα αλλάξει και θα περάσετε σε μία φάση που θα ξαναβρείτε το κέφι σας και το σημείο εκείνο για να πατήσετε μπρος το δρόμο της σιγουριάς και της ανάπτυξης.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:
Η μετακίνηση αυτή μοιάζει λίγο ζόρικη μια που καλύπτει υποχρεώσεις απέναντι στην οικογένεια αλλά και ζητήματα με τα ακίνητα. Επ' ουδενί δεν θα μείνετε χωρίς βοήθειες και αν εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν θα κάνετε τις αλλαγές εκείνες που θα σας δώσουν την ασφάλεια.
Στο θέμα της οικογένειας θα υπάρξουν αλλαγές και ευκαιρίες των μελών της για να διαμορφώσουν ιδεατές λύσεις, καθώς επίσης και εσείς για να λύσετε τις μεταξύ σας διαφορές. Μπορείτε να αναλάβετε καινούργιους ρόλους εντός της, να ασχοληθείτε με αλλαγές όσο αφορά τα ακίνητα. Αυτό ξεκινά από τη διακόσμηση, την ανακατασκευή και επεκτείνεται μέχρι τη μίσθωση ή την αγοροπωλησία.
Το μόνο που θα προσέξετε είναι να μην υπάρξει υπέρμετρη αισιοδοξία ώστε να δώσετε παραπάνω χρόνο, κούραση και έξοδα και στο τέλος μετανιώσετε μέσω της υπερβολής που κάνετε όσο αφορά τις κινήσεις και την διαχείριση.

ΙΧΘΥΕΣ: 
Η μετακίνηση του Δία για εσάς είναι μία λειτουργική φάση αν προσεχθεί. Ο λόγος είναι ότι ο Δίας κάνει διέλευση σε ένα αμιγώς ψυχολογικό οίκο και συνειδητοποίησης των ατελειών. Υπάρχει ένας χρόνος πόσο διαρκεί η διέλευση, για τα κατανοήσετε καλύτερα τον έσω εαυτό σας και να βρείτε τις ατέλειες και τις συνιστώσες εκείνες που σας πηγαίνουν πίσω.
Να ξήσετε παλιές πληγές να εντοπίσετε τα κακώς κείμενα και να ορίσετε έναν καινούργιο τρόπο ζωής. Ένα τρόπο που θα εξασφαλίσει καλύτερη υγεία, ευεξία, ξεκούραση και καλύτερη ψυχολογία.
Όλο αυτό μοιάζει απαιτητικό όμως είναι μία διαδικασία απαραίτητη καθώς ο Δίας ήρθε να σας προετοιμάσει για την άνοιξη του 2021 που θα κάνει την πρώτη του είσοδο στο ζώδιό σας αλλά και για όλο το 2022.
Πρέπει να δείτε τα αποτελέσματα και την ωφέλεια της ως κίνητρο για την εκκαθάριση όλων των καταλοίπων και όλων των αρνητικών επιρροών που σας πηγαίνουν πίσω. Ακόμα θα φτάσετε σε ένα ανώτερο πεδίο συνειδητοποίησης και θα αρχίσετε να συμφιλιώνεστε ακόμα και με τους εχθρούς σας. Θα γίνεται με λίγα λόγια καλύτεροι άνθρωποι.


ΤΑΡΟΣΟΦΟΣ
Αναλυτής Αστρολογίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου