Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2020

ΚΡΟΝΟΣ ΣΤΟ ΥΔΡΟΧΟΟ. ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ . ΜΕΡΟΣ Α

 Η μετακίνηση του Κρόνου στο ζώδιο του Υδροχόου που ξεκινά '' πειραματικά '' φέτος και την περίοδο από τις 23 Μαρτίου έως τις 30 Ιουνίου και καθολικά από τις 18 Δεκεμβρίου και μετά φέρνει επαναστατικές ανατροπές. 
Έχει να κάνει με τη μάχη μεταξύ ανθρώπων και μηχανών, που ήδη έχει ξεκινήσει, και θα κορυφωθεί με την παρουσία της συνόδου Δία / Κρόνου που ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο για την ανθρωπότητα.
Αφορά την ελεύθερη ροή των πληροφοριών που διαχέονται εντός διαδικτύου και που παίζουν σπουδαίο ρόλο στο '' καινούργιο άνθρωπο ''  που δημιουργείται ένα άτομο '' χαζορομπότ ''. 
Παίζει σπουδαίο ρόλο στην επιστήμη, την τεχνολογία, στα επαναστατικά κινήματα, το διεθνισμό, αλλά και την παγκοσμιοποίηση και ότι αυτή πρεσβεύει. Ακουμπά όσους  ευαγγελίζονται την ισότητα, τα ανθρώπινα δικαιώματα, όσοι είναι πρωτοπόροι και εφευρέτες, όσοι κατέχουν τη πληροφορία και γνώση, τα μέσα μαζικής επικοινωνίας, τη διαστημική τεχνολογία, την τεχνική νοημοσύνη, την κβαντομηχανική και ρομποτική, τον διαδίκτυο. Πιστεύουμε ότι θα φέρει φώτιση και πρόοδο στην ανθρωπότητα.
Όμως παράλληλα ο Κρόνος ως καρμικός πλανήτης δεν μπορεί να δώσει απλόχερα αν δεν περάσει ένα διάστημα δοκιμασιών και απαιτήσεων. 
Από την άλλη όλα τα παραπάνω δεν θα είναι μόνο εργαλείο για τον απλό άνθρωπο, αλλά πλούτος και εξουσία για αυτούς που κατέχουν τα παραπάνω, οι οποίοι θα είναι και οι επόμενοι παγκόσμιοι κυβερνήτες.
Ο Κρόνος θα δοκιμάσει τις αντοχές της ανθρωπότητας για τα προβλήματα που σχετίζονται με τη σύγχρονη τεχνολογική εποχή όπου δεν μπορούν αγνοηθούν. 
Ως περιοριστικός που είναι αυτός ο πλανήτης έρχεται να φέρει νέες προκλήσεις, όπως εχθρότητα, νέοι νόμοι και κανονισμοί, περιορισμό της ελευθερίας των κινήσεων και της Δημοκρατίας, όλες εκείνες τις περιοχές που απασχολούν τον Υδροχόο. 
Η τιμωρία του θα είναι αμείλικτη για εκείνος που δεν πειθαρχήσουν, που δεν έκαναν το καθήκον τους και αφέθηκαν '' στην ελαφρότητα του είναι ''  και στόχευσαν σε λάθος κατευθύνσεις. Σε όσους δεν ανέλαβαν τις ευθύνες τους, δεν απαίτησαν το κάτι παραπάνω, όσους δεν ανταποκρίθηκαν στους στόχους τους.
Ο Κρόνος θα φέρνει το φόβο σε αυτούς που απαιτούν στο καινούργιο και δεν μπορούν να ακολουθήσουν την Υδροχοική οδό. 
Επειδή σχετίζεται με τις μεγαλύτερες ηλικίες, αυτοί που βρίσκονται πάνω από τη ζώνη των 45 θα αντιμετωπίσουν περισσότερες προκλήσεις. Είναι εξάλλου και οι πιο  '' αναλώσιμοι ''  στην εποχή της τεχνολογικής εξέλιξης μια που η ίδια η εποχή θα τους εγκαταλείψει.
Η έλλειψη γνώσεων συμβατές με νέα εποχή θα τους κάνει με δυσκολία τώρα να πορευτούν μαζί της καθήμενοι ξανά στα σχολεία ( δύσκολο ως ακατόρθωτο ) και θα περιοριστούν σε μια πρόωρη γήρανση των δυνατοτήτων τους.
Θα υπάρξει περιορισμός όσο αφορά την έρευνα και την ανακάλυψη, μια μείωση των κονδυλίων όσο αφορά τους ερευνητικούς σκοπούς και ένας περιορισμός των πληροφοριών, αλλά και τις πνευματικές αναζητήσεις. 
Οι διαφορικές απόψεις θα θεωρηθούν δογματικές και η ανάπτυξη του διαλόγου και των αναζητήσεων περισσότερης ελευθερίας θα είναι αντικίνητρο. 
Θα υπάρξουν ρυθμιστικά πρότυπα όσο αφορά τις παραβάσεις που έχουν ως στόχο την αφύπνιση νου και την εύκολη επικοινωνία και διάδοση μιας καινούργιας σκέψης. 
Ότι φαίνεται λογικό θα περιορίζεται και θα υπάρχει μία '' αρχή των πάντων ''
'' Ένα ορατό δικτατορικό προσωπείο που θα καλύπτεται από το μανδύα της δημοκρατίας '' .

Συνεχίζεται...



ΤΑΡΟΣΟΦΟΣ
Αναλυτής Αστρολογίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου