Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2020

ΕΡΜΗΣ ΤΡΙΓΩΝΟ ΑΡΗΣ 15/12

 


Από τις 13 Δεκεμβρίου έως και τις 18 Δεκεμβρίου ο Ερμής από το ζώδιο του Τοξότη κάνει ένα τρίγωνο με τον Άρη που είναι πάρα πολύ ευνοϊκή όψη για τα ζώδια της Φωτιάς και του Αέρα που έχουν γεννηθεί στο τέλος του δευτέρου δεκαημέρου και έχουν προσωπικούς πλανήτες, στον ωροσκόπο, μεσουράνημα από την 17η έως την 22η μοίρα του ζωδίου.
Ο Ερμής ο πλανήτης της επικοινωνίας, του εμπορίου και της εκδήλωσης κάθε σκέψης, λειτουργεί με ένα τρόπο δυναμικό, παράλληλα με τον Άρη ο οποίος του δίνει ώθηση στο να εκφραστεί, να πάρει αποφάσεις, να δημιουργήσει καινούργια επικοινωνιακά εργαλεία και να ασχοληθεί συστηματικά καλύτερα με εμπορικές υποθέσεις.
Το μυαλό εργάζεται σε άλλα επίπεδα, παίρνεις αποφάσεις σε πολύ λίγο χρονικό διάστημα, ενώ ενεργοποιείς και άλλες δυνατότητες του Άρη και του Ερμή που συνδυάζονται με τις τεχνολογίες, με την εργασία, με τα μέσα ενημέρωσης,  με τη συγγραφή και την διδασκαλία.
Κανείς δεν μπορεί να σου αντισταθεί απέναντι στο επικοινωνιακό κρεσέντο, όταν μιλάς στους άλλους παραθέτεις τις απόψεις σου, αλλά είσαι και απαιτητικός, είτε να τις δεχτούν, είτε να τις ακολουθήσουν.
Είναι μία πολύ καλή περίοδος στο να ξεκινήσεις καινούργια επικοινωνιακά πρότυπα, μέσω από τις τεχνολογίες, το e-shop, την επικοινωνία και την διαφήμιση της επιχείρησής σου, και να πάρεις μία λάμψη απέναντι στο κοινό σου και να εξασφαλίσεις μία πορεία η οποία θα έχει ένα καλό πάτημα, γιατί ο Ερμής βρίσκεται στο Μεταβλητό Σταυρό και έχεις και το φως του Ήλιου επάνω σου.


ΤΑΡΟΣΟΦΟΣ
Αναλυτής Αστρολογίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου