Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2020

ΑΡΗΣ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ 23/12


Από τις 12 έως τις 31 Δεκεμβρίου μία πολύ σκληρή όψη γίνεται μια που ο Άρης από το ζώδιο του Κριού συναντά για τελευταία φορά με τετράγωνο τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω. 
Η όψη είναι πολύ σκληρή και επηρεάζει τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού και όσους έχουν πλανήτες, ωροσκόπο, μεσουράνημα σε αυτά τα ζώδια από την 20η έως την 26η μοίρα.
Η όψη επειδή συνδέεται πάντα με τραγικά γεγονότα χρειάζεται πάρα πολύ προσοχή όσο αφορά σε θέματα που σχετίζονται με όλο το ανθρώπινο στάτους και κυρίως με ζητήματα που έχουν να κάνουν αυτή τη φορά και με τα επαγγελματικά. 
Είναι μία όψη η οποία φέρνει την σύγκρουση, βγάζει κρυφές επιθυμίες που έρχονται στην επιφάνεια και οι συμβιβασμοί δεν είναι εφικτοί. Λειτουργεί εσωτερικά με ένα πεδίο που μοιάζει με ηφαίστειο και για αυτό δεν πρέπει να γίνονται δυναμικές κινήσεις, οι οποίες κινήσεις είναι υπεράνω ανθρώπινων αξιών. 
Με μία όψη επιβολής, μία όψη δικτατορική, η οποία ανάλογα πως εκρήγνυται δημιουργεί και τις ανάλογες συνέπειες κυρίως για αυτούς που έχουν υπέρμετρες φιλοδοξίες ή είναι η λεγόμενοι '' σκληροί ''. Όσο αφορά τις αντιδράσεις, πως οδηγούμε, πως μιλάμε, πώς βλέπουμε τους άλλους, πως τους χειριζόμαστε ή τους διαχειριζόμαστε καθώς επίσης και οτιδήποτε αφορά ανθρώπινες συμπεριφορές που σχετίζονται με ενάρξεις καταστάσεων και επίδειξη επαγγελματικών φιλοδοξιών θέλουν υπέρμετρη προσοχή.
Η ενέργεια, η έντονη αδρεναλίνη να μην γίνει συγκρουσιακή αλλά να τραβήξει σε άλλους δρόμους. Οι δρόμοι αυτοί που εμπεριέχουν άλλους κανόνες της καθημερινότητας, όπως είναι μία φυγή, η ενασχόληση με τη γυμναστική,  ένα σκληρό άθλημα.

ΤΑΡΟΣΟΦΟΣ
Αναλυτής Αστρολογίας 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου