Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2020

ΣΥΝΟΔΟΣ ΔΙΑ / ΚΡΟΝΟΥ 21/12/2020


 Ο Δίας/Κρόνος έρχονται σε επαφή στις 21 Δεκεμβρίου του 2020 όπου συναντιούνται στην 0η μοίρα του Υδροχόου και είναι ένα από τα πιο σημαντικά γεγονότα του 21ου αιώνα μια που συμπίπτει και με το Χειμερινό Ηλιοστάσιο κάνοντας μία τέλεια ευθυγράμμιση.

Αυτό είναι ένα γεγονός που θα έχει τεράστια επίδραση στην ανθρωπότητα και στον πλανήτη μας για τα επόμενα 200 χρόνια. Είναι μία σπάνια ουράνια εκδήλωση που ονομάζεται '' η μεγάλη σύζευξη '' και υπάρχουν πολλοί λόγοι που το φαινόμενο αυτό είναι εκπληκτικό.
Το πρώτο είναι ότι αυτοί οι δύο πλανήτες στο ηλιακό μας σύστημα δεν ήταν τόσο κοντά μαζί για 800 χρόνια. Τώρα θα είναι κοντά και θα μοιάζουν σαν ένα υπέροχο αστέρι στον ουρανό.  Σύμφωνα με ορισμένους μελετητές αυτή η ευθυγράμμιση ήταν αυτό που περιεγράφηκε ως το '' αστέρι της Βηθλεέμ '' καθώς τα στοιχεία της NASA δείχνουν ευθυγράμμιση αυτού του τύπου τον 7ο αιώνα π.χ. το οποίο ήταν ένας προάγγελος της φάσης των επόμενων δύο χιλιάδων ετών της εποχής των Ιχθύων. Η ευθυγράμμιση αυτή τώρα είναι προάγγελος της πολύ αναφερόμενης εποχής του Υδροχόου, την εποχή που θα μας απασχολήσει για τα επόμενα περίπου 2.150 χρόνια.
Η υπέροχη αυτή σύνοδος λαμβάνει χώρα στην 0η μοίρα και κοντά στο Χειμερινό Ηλιοστάσιο που αντιπροσωπεύει την αναγέννηση και τη νέα αρχή. Το σημείο μηδέν είναι ένα γνωστό ότι είναι κρίσιμος βαθμός στην αστρολογία που σημαίνει μία επανεκκίνηση και ένα ξεκίνημα ενός σημαντικού κύκλου. 
Εκτός από αυτό ο Κρόνος στον Υδροχόο έως το 2023 θα οδηγήσει άμεσα σε μία περίοδο 19 ετών με τον Πλούτωνα στον Υδροχόο να εισέρχεται από το 2024 έως το 2043.
Ο Πλούτωνας αλλάζει ζώδιο μετά από μία περίοδο 16 ετών στον Αιγόκερω δεδομένου ότι ο πλανήτης αυτός κινείται αργά. Την τελευταία φορά που ήταν στο σημάδι του Υδροχόου ήταν το 1798.
Ένα άλλο σημαντικό σημάδι της μετάβασης είναι ότι η μεγάλη σύνοδος γίνεται στο ζώδιο του Υδροχόου και ξεκινά ένα κύκλο 200 ετών που θα κυριαρχείται από τα ζώδια του αέρα.
Ο μεγάλος συνδυασμός Κρόνου λαμβάνει κάθε 20 χρόνια και θέτει τον τόνο για μία αλλαγή στη συλλογική συνείδηση.
Τα τελευταία 200 χρόνια αυτές οι συνδέσεις γινόντουσαν επάνω σε γήινα ζώδια που αντιπροσωπεύουν τον υλισμό. Από τις 21 όμως Δεκεμβρίου αυτές οι μεγάλες συνδέσεις θα είναι όλες πάνω στα ζώδιο του Υδροχόου, του Διδύμου και Ζυγού για τα επόμενα 200 χρόνια.


ΣΕΛΗΝΗ
Μεταφυσική Αστρολόγος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου