Κυριακή 23 Αυγούστου 2020

ΑΡΗΣ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΚΡΟΝΟΣ R 24/08


 Από τις 15 Αυγούστου έως τις 3 Σεπτεμβρίου υπάρχει ένα τετράγωνο πάρα πολύ δύσκολο του ανάδρομου Κρόνου από τον Αιγόκερω με τον Άρη από το ζώδιο του Κριού.
Αυτή η όψη επηρεάζει το τρίτο δεκαήμερο των ζωδίων του Παρορμητικού Σταυρού και όσους έχουν πλανήτες από την 23η έως την 28η μοίρα των παραπάνω ζωδίων, συμπεριλαμβάνοντας και τους αντίστοιχους ωροσκόπους, με μεσουράνημα και πλανήτες εκεί.
Αυτό το διάστημα έχεις μία μεγάλη ενέργεια την οποία χρησιμοποιείς με λάθος τρόπους αν βγάλεις μία μεγαλύτερη σκληρότητα. Θέλεις να κερδίσεις τα πάντα με ένα τρόπο όμως ο οποίος είναι επικίνδυνος στο να σε οδηγήσει στις ρίξεις και να χάσεις τελικά το πλεονέκτημα.
Μπορεί να σε κάνει να εργάζεσαι πάρα πολύ σκληρά και να σπαταλάς απίστευτη ενέργεια στο να πετύχεις επαγγελματικά, μόνο που τώρα ο Κρόνος είναι ανάδρομος και δεν μπορεί να σου δώσει τα μέγιστα αποτελέσματα. 
Κατηγορείς τους άλλους για τα λάθη σου που έχεις κάνει και δεν μπορείς να διαχειριστείς τους ανθρώπους που σχετίζονται μαζί σου επαγγελματικά. 
Δεν πρέπει να ξεκινήσεις κάτι τώρα μια που θα υπάρχει σύγκρουση και πολλές απαιτήσεις από τους άλλους ενώ εσύ θα είσαι με οξυμένα νεύρα και με κατασπατάληση δυνάμεων.
Να προσέξεις επίσης στην υπερβολική ταχύτητα, θέματα που σχετίζονται με την υγεία σου καθώς επίσης και να μην μπλεχτείς σε οποιονδήποτε τσακωμό με άλλους ανθρώπους.


ΤΑΡΟΣΟΦΟΣ
Αναλυτής Αστρολογίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου